Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Príspevok od používateľa audiotrack »

http://spravy.pravda.sk/lietadlo-s-pols ... k_svet_p12
http://www.sme.sk/c/5322299/lietadlo-po ... rezil.html
http://www.gazeta.pl/0,0.html
a milion iných vo svetových médiach...

medzi mrtvymi je okrem prezidenta a prvej dámy aj plno iných členov vlády. Poľsko zvolalo mimoriadne zasadnutie
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Príspevok od používateľa zelovoc »

som hladal info na CNN a tam isli modelky. ct24 bola asi najrychlejsia. som zvedavy na dalsie info. je to tragedia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nuz...tu ani moc neni o com diskutovat...takze si myslim ze tu pribudne X novych prispevkov o tom istom "uprimnu sustrast atd atd" ...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili? :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla

Príspevok od používateľa erytrocyt »

http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html
http://spravy.pravda.sk/polsky-preziden ... k_svet_p12

Kód: Vybrať všetko

Podľa agentúry Interfax bolo Smolenské letisko Severnyj pre hmlu uzavreté a pilot poľského lietadla dostal pokyn, aby pristál v Minsku alebo v Moskve. Nakoniec sa rozhodol pristáť podľa pôvodného plánu v Smolensku. Lietadlo havarovalo údajne pri štvrtom pokuse o pristátie. Letisko je hermeticky uzavreté, na miesto nešťastia nemajú prístup ani médiá.
Úprimnú sústrasť našim severným susedom. Len nerozumiem, prečo pilot nepristál v Minsku ako mu to odporúčila riadiaca veža.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla

Príspevok od používateľa hughito »

Celkom nepochopiteľné, mne to hneď ráno referovali rodičia.

Úprimnú sústrasť na sever.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

SchYzo napísal:nuz...tu ani moc neni o com diskutovat...takze si myslim ze tu pribudne X novych prispevkov o tom istom "uprimnu sustrast atd atd" ...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili? :D
a mali by na to daky dovod?
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

SchYzo napísal:...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili? :D
neprovokuj :lol:

Môj názor: toto bolo zapríčinené hmlou a... niekým kto povedal tomu pilotovi, aby sa tam pokúsil pristáť. Na CT24 vraveli, že vládnymi špeciálmi letajú vojenskí piloti. Mne sa neche veriť, že by taký skúsený pilot urobil takúto blbosť.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

cca 14:00 nasli ciernu skrinku, tak uvidime

Zoznam obetí:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... oby_w.html
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hnevam sa na Fica a spol., ze nesli s nim :sneaky:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

i-cube napísal:hnevam sa na Fica a spol., ze nesli s nim :sneaky:
toto ma tiez napadlo...proste v inych statoch ked zahynu najvyssi predstavitelia tak vsetci smutia apod...a tu by sa za to snad aj oslavovalo.... :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla

Príspevok od používateľa Fabo »

erytrocyt napísal: Úprimnú sústrasť našim severným susedom. Len nerozumiem, prečo pilot nepristál v Minsku ako mu to odporúčila riadiaca veža.
Tzv. "Get-there-itis". U VIP letov sa prejavuje najviac, je to psychicky tlak na pilotove rozhodovacie schopnosti, ci uz vzniknute samostatne alebo z natlaku zvonka, ktory ho tlaci za kazdu cenu letiet do destinacie.

Par veci ktore by som rad pridal - Kaczynski uz raz mal udajne problem s tym, ze sa rozhodol pilot divertovat na nahradne letisko. Mohol by to byt spustac get-there-itisu.

4 priblizenia - viacero zdrojov tvrdi, ze je to blbost. Moze ist jednak o to, ze lietadlo vyckavalo nad letiskom 4 okruhy (cca 20-25 minut) ale aj chybny preklad z rustiny - "Chetvertoy rozvorot" alebo slovensky stvrta zatacka v rustine znamena zatacka na nasadenie pristavacieho kurzu.

Dalej by som rad poprosil konspiracnych teoretikov aby sa nechytali na to zostrelenie, a aby sa ludia pripadne zdrzali komentarov na typ lietadla. V pripade zaujmu mozem rozviest.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Suhlasim s Fabom, je to podla mna obycajna nehoda, na ktorej sa podpisalo viacero faktorov a zrejme aj ten, ze chceli stihnut smutocny ceremonial.
K obetiam - akurat nedavno som uvazoval nad tym, co by sa stalo, keby spadlo lietadlo so vsetkymi dolezitymi ludmi statu a ono sa to naplnilo :?
Kaczynskeho politiku som nesledoval, ale teraz ho vykresluju ako prijemneho cloveka, ale najhorsie je to, ze Polsko prislo o vela dolezitych ludi naraz a ktovie ako sa s tym vysporiadaju.
Dalsia vec - je celkom zaujimave sledovat, ze v Polsku vsetci smutia, zapaluju sviecky na namestiach a usporaduvaju sa smutocne svate omse, co by sa dialo na Slovensku, keby spadol nas special s Gasparovicom, Ficom, Slotom, Meciarom a ich ministrami?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nezastavam teorie o negativnych energiach, ale na okolie Smolenska ma polska elita proste smolu.
Ostava asi naozaj len: "Uprimnu sustras rodinam a celemu Polsku".
To, ze zahynuli aj clenovia najvyssieho velenie ma zarazilo asi najvaic, kedze podobna vec sa asi 2 roky dozadu v Polsku stala, preto som si myslel, ze aj pri vojakoch budu postupovat rovnako ako sa v inych krajinach postupuje u politikov: ako spomenuli na Markize "ak je Obama na cestach, viceprezident sedi v Bielom Dome"
//neviem posudit politicke ciny polskeho prezidenta, ale tajne dufam, ze my Slovaci by sme ku podobnej udalosti napriek vsetkemu pristupovali ako strate najvyssich predstavitelov statu besz ohladu na to co zle kedy urobili, lebo vsetci su to v provom rade ludia, a ludsky zivot sa nahradit neda
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Gothar - všetci by sa v lietadle nemohli nachádzať, tušim je to tak, že jeden z trojky Gašparovič, Fico a Kaliňak musí byť vždy vo svojej vlasti, takže dalšia konšpirácia.....ale pobavila ma ta hlaška, že škoda, že s nimi neletel aj Fico :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

gasparovic a kalinak su len babky...takze hlavne ten fico... :P
/edit: a s nim keby bol aj janko slota, pal csaky, a cela nasa romska mensina :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

pre mna je absolutne nepochopitelne, ze cela politicka a vojenska spicka letela spolu v jednom lietadle, ciste sialenstvo ked si to uvedomite...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už čakám kedy sa vyrojí prvý konšpiračný dokument o tajných ruských strelách či diaľkových špeciálnych zbraniach, ktoré dokážu "zhodiť" lietadlo na Zem.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

J.O.S.E napísal:Gothar - všetci by sa v lietadle nemohli nachádzať, tušim je to tak, že jeden z trojky Gašparovič, Fico a Kaliňak musí byť vždy vo svojej vlasti, takže dalšia konšpirácia
tak je, lenže tá trojka je Gašparovič, Fico a Paška (traja najvyšší ústavní činitelia)...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb napísal://neviem posudit politicke ciny polskeho prezidenta, ale tajne dufam, ze my Slovaci by sme ku podobnej udalosti napriek vsetkemu pristupovali ako strate najvyssich predstavitelov statu besz ohladu na to co zle kedy urobili, lebo vsetci su to v provom rade ludia, a ludsky zivot sa nahradit neda
Tak z toho pohľadu čo všetko zlé už spravili.... to že niekto vyzerá ako človek, rozpráva ako človek.... to ho už robí človekom ? :smt104
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sagittarius napísal: tak je, lenže tá trojka je Gašparovič, Fico a Paška (traja najvyšší ústavní činitelia)...
kaputt, ja len, že pred nejakým časom som sledoval v relácii Na telo Kaliňaka a tam on hovoril, že jemu prischol čierny peter a musel zostať práve on na Slovensku, síce je len podpredseda vlády.....tak preto som ho uviedol :)
Napísať odpoveď