Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku
http://spravy.pravda.sk/lietadlo-s-pols ... k_svet_p12
http://www.sme.sk/c/5322299/lietadlo-po ... rezil.html
http://www.gazeta.pl/0,0.html
a milion iných vo svetových médiach...
medzi mrtvymi je okrem prezidenta a prvej dámy aj plno iných členov vlády. Poľsko zvolalo mimoriadne zasadnutie
http://www.sme.sk/c/5322299/lietadlo-po ... rezil.html
http://www.gazeta.pl/0,0.html
a milion iných vo svetových médiach...
medzi mrtvymi je okrem prezidenta a prvej dámy aj plno iných členov vlády. Poľsko zvolalo mimoriadne zasadnutie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Re: Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku
som hladal info na CNN a tam isli modelky. ct24 bola asi najrychlejsia. som zvedavy na dalsie info. je to tragedia.
-
Hotwire
Addict
nuz...tu ani moc neni o com diskutovat...takze si myslim ze tu pribudne X novych prispevkov o tom istom "uprimnu sustrast atd atd" ...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili? 
-
erytrocyt
VIP
Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla
http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html
http://spravy.pravda.sk/polsky-preziden ... k_svet_p12
Úprimnú sústrasť našim severným susedom. Len nerozumiem, prečo pilot nepristál v Minsku ako mu to odporúčila riadiaca veža.
http://spravy.pravda.sk/polsky-preziden ... k_svet_p12
Kód: Vybrať všetko
Podľa agentúry Interfax bolo Smolenské letisko Severnyj pre hmlu uzavreté a pilot poľského lietadla dostal pokyn, aby pristál v Minsku alebo v Moskve. Nakoniec sa rozhodol pristáť podľa pôvodného plánu v Smolensku. Lietadlo havarovalo údajne pri štvrtom pokuse o pristátie. Letisko je hermeticky uzavreté, na miesto nešťastia nemajú prístup ani médiá.Re: Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla
Celkom nepochopiteľné, mne to hneď ráno referovali rodičia.
Úprimnú sústrasť na sever.
Úprimnú sústrasť na sever.
a mali by na to daky dovod?SchYzo napísal:nuz...tu ani moc neni o com diskutovat...takze si myslim ze tu pribudne X novych prispevkov o tom istom "uprimnu sustrast atd atd" ...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili?
neprovokujSchYzo napísal:...no ale aby som skusil nieco zacat...co si myslite, je mozne ze ich rusi zostrelili?
Môj názor: toto bolo zapríčinené hmlou a... niekým kto povedal tomu pilotovi, aby sa tam pokúsil pristáť. Na CT24 vraveli, že vládnymi špeciálmi letajú vojenskí piloti. Mne sa neche veriť, že by taký skúsený pilot urobil takúto blbosť.
cca 14:00 nasli ciernu skrinku, tak uvidime
Zoznam obetí:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... oby_w.html
Zoznam obetí:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... oby_w.html
hnevam sa na Fica a spol., ze nesli s nim 
-
Hotwire
Addict
toto ma tiez napadlo...proste v inych statoch ked zahynu najvyssi predstavitelia tak vsetci smutia apod...a tu by sa za to snad aj oslavovalo....i-cube napísal:hnevam sa na Fica a spol., ze nesli s nim
-
Fabo
Hardcore addict
Re: Poľský prezident s manželkou zahynuli pri havárii lietadla
Tzv. "Get-there-itis". U VIP letov sa prejavuje najviac, je to psychicky tlak na pilotove rozhodovacie schopnosti, ci uz vzniknute samostatne alebo z natlaku zvonka, ktory ho tlaci za kazdu cenu letiet do destinacie.erytrocyt napísal: Úprimnú sústrasť našim severným susedom. Len nerozumiem, prečo pilot nepristál v Minsku ako mu to odporúčila riadiaca veža.
Par veci ktore by som rad pridal - Kaczynski uz raz mal udajne problem s tym, ze sa rozhodol pilot divertovat na nahradne letisko. Mohol by to byt spustac get-there-itisu.
4 priblizenia - viacero zdrojov tvrdi, ze je to blbost. Moze ist jednak o to, ze lietadlo vyckavalo nad letiskom 4 okruhy (cca 20-25 minut) ale aj chybny preklad z rustiny - "Chetvertoy rozvorot" alebo slovensky stvrta zatacka v rustine znamena zatacka na nasadenie pristavacieho kurzu.
Dalej by som rad poprosil konspiracnych teoretikov aby sa nechytali na to zostrelenie, a aby sa ludia pripadne zdrzali komentarov na typ lietadla. V pripade zaujmu mozem rozviest.
Suhlasim s Fabom, je to podla mna obycajna nehoda, na ktorej sa podpisalo viacero faktorov a zrejme aj ten, ze chceli stihnut smutocny ceremonial.
K obetiam - akurat nedavno som uvazoval nad tym, co by sa stalo, keby spadlo lietadlo so vsetkymi dolezitymi ludmi statu a ono sa to naplnilo
Kaczynskeho politiku som nesledoval, ale teraz ho vykresluju ako prijemneho cloveka, ale najhorsie je to, ze Polsko prislo o vela dolezitych ludi naraz a ktovie ako sa s tym vysporiadaju.
Dalsia vec - je celkom zaujimave sledovat, ze v Polsku vsetci smutia, zapaluju sviecky na namestiach a usporaduvaju sa smutocne svate omse, co by sa dialo na Slovensku, keby spadol nas special s Gasparovicom, Ficom, Slotom, Meciarom a ich ministrami?
K obetiam - akurat nedavno som uvazoval nad tym, co by sa stalo, keby spadlo lietadlo so vsetkymi dolezitymi ludmi statu a ono sa to naplnilo
Kaczynskeho politiku som nesledoval, ale teraz ho vykresluju ako prijemneho cloveka, ale najhorsie je to, ze Polsko prislo o vela dolezitych ludi naraz a ktovie ako sa s tym vysporiadaju.
Dalsia vec - je celkom zaujimave sledovat, ze v Polsku vsetci smutia, zapaluju sviecky na namestiach a usporaduvaju sa smutocne svate omse, co by sa dialo na Slovensku, keby spadol nas special s Gasparovicom, Ficom, Slotom, Meciarom a ich ministrami?
Nezastavam teorie o negativnych energiach, ale na okolie Smolenska ma polska elita proste smolu.
Ostava asi naozaj len: "Uprimnu sustras rodinam a celemu Polsku".
To, ze zahynuli aj clenovia najvyssieho velenie ma zarazilo asi najvaic, kedze podobna vec sa asi 2 roky dozadu v Polsku stala, preto som si myslel, ze aj pri vojakoch budu postupovat rovnako ako sa v inych krajinach postupuje u politikov: ako spomenuli na Markize "ak je Obama na cestach, viceprezident sedi v Bielom Dome"
//neviem posudit politicke ciny polskeho prezidenta, ale tajne dufam, ze my Slovaci by sme ku podobnej udalosti napriek vsetkemu pristupovali ako strate najvyssich predstavitelov statu besz ohladu na to co zle kedy urobili, lebo vsetci su to v provom rade ludia, a ludsky zivot sa nahradit neda
Ostava asi naozaj len: "Uprimnu sustras rodinam a celemu Polsku".
To, ze zahynuli aj clenovia najvyssieho velenie ma zarazilo asi najvaic, kedze podobna vec sa asi 2 roky dozadu v Polsku stala, preto som si myslel, ze aj pri vojakoch budu postupovat rovnako ako sa v inych krajinach postupuje u politikov: ako spomenuli na Markize "ak je Obama na cestach, viceprezident sedi v Bielom Dome"
//neviem posudit politicke ciny polskeho prezidenta, ale tajne dufam, ze my Slovaci by sme ku podobnej udalosti napriek vsetkemu pristupovali ako strate najvyssich predstavitelov statu besz ohladu na to co zle kedy urobili, lebo vsetci su to v provom rade ludia, a ludsky zivot sa nahradit neda
Gothar - všetci by sa v lietadle nemohli nachádzať, tušim je to tak, že jeden z trojky Gašparovič, Fico a Kaliňak musí byť vždy vo svojej vlasti, takže dalšia konšpirácia.....ale pobavila ma ta hlaška, že škoda, že s nimi neletel aj Fico 
-
Hotwire
Addict
gasparovic a kalinak su len babky...takze hlavne ten fico... 
/edit: a s nim keby bol aj janko slota, pal csaky, a cela nasa romska mensina
/edit: a s nim keby bol aj janko slota, pal csaky, a cela nasa romska mensina
-
Fortune
Light Professional
pre mna je absolutne nepochopitelne, ze cela politicka a vojenska spicka letela spolu v jednom lietadle, ciste sialenstvo ked si to uvedomite...
Už čakám kedy sa vyrojí prvý konšpiračný dokument o tajných ruských strelách či diaľkových špeciálnych zbraniach, ktoré dokážu "zhodiť" lietadlo na Zem.
-
Sagittarius
Guru
tak je, lenže tá trojka je Gašparovič, Fico a Paška (traja najvyšší ústavní činitelia)...J.O.S.E napísal:Gothar - všetci by sa v lietadle nemohli nachádzať, tušim je to tak, že jeden z trojky Gašparovič, Fico a Kaliňak musí byť vždy vo svojej vlasti, takže dalšia konšpirácia
-
Andi_Cibula
Addict
Tak z toho pohľadu čo všetko zlé už spravili.... to že niekto vyzerá ako človek, rozpráva ako človek.... to ho už robí človekom ?jackb napísal://neviem posudit politicke ciny polskeho prezidenta, ale tajne dufam, ze my Slovaci by sme ku podobnej udalosti napriek vsetkemu pristupovali ako strate najvyssich predstavitelov statu besz ohladu na to co zle kedy urobili, lebo vsetci su to v provom rade ludia, a ludsky zivot sa nahradit neda
kaputt, ja len, že pred nejakým časom som sledoval v relácii Na telo Kaliňaka a tam on hovoril, že jemu prischol čierny peter a musel zostať práve on na Slovensku, síce je len podpredseda vlády.....tak preto som ho uviedolSagittarius napísal: tak je, lenže tá trojka je Gašparovič, Fico a Paška (traja najvyšší ústavní činitelia)...