hladam auto do 1000euro
Re: hladam auto do 1000euro
Schvalujem vyber
Hoc som odporca filciek, ale tak tato sa paci aj mne
Prajem vela stastnych kilometrov 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nakoniec sme ju nezobrali ,takze tema moze pokracovat dalej 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dovod ?
...
-
RATZINGER666
Darca
a co tak taketo fajnove eF-ko s trochu normalnejsimi potahmi http://auta.yauto.cz/mazda-323-mazda-32 ... 68117.html ? 
-
cORP.
Addict
dovod ,hmm mala skrytu koroziu ktora sa nam nepacila tak sme sa rozhodli hladat dalej , ta mazda je inak v cechach to si dufam postrehol
,pri prepise a prihlaseni dalsich minimalne 400eur 
inak a co toto ?
http://daewoo-espero.autobazar.eu/15-glx-id1484033.html
inak a co toto ?
http://daewoo-espero.autobazar.eu/15-glx-id1484033.html
-
RATZINGER666
Darca
preto som napisal "taketo", nie "toto"
tym som chcel poukazat cisto na model, ktory je podla mna velmi pekny a da sa zohnat za rozumne peniaze
dohladat konkretny uz musis sam alebo mi musis dat cas zobudit sa po vcerajsku 
// dobre ranko vospolok
: http://www.autovia.sk/autobazar/mazda-3 ... -m5-784332 , ale je to iba 1,6l 
// dobre ranko vospolok
-
cORP.
Addict
ja neviem ,ja moc japoncov nemusim 
-
Point
Professional
co sa ti na japoncoch nepaci konkretne?:) vyssia odolnost, lepsie pouzite materialy? siubjektivne krajsie interiery?, modernejsia technologia?:)
no to vobec nie je pravda.. co sa tyka technologie..neviem no.. ja som mal civic, full elektrika.. okna, zrkadla, siber, klima, posilovac, to ti da ktora felda
a civic bol z 93tieho..tak som to myslel.. motor sa porovnat ani neda
.. a ano..vsetci strasia ake su strasne drahe nahradne diely..keby si kupil tu mazdu.tak s aprihlasis na mazda forum a uvidis aky je to oblubeny typ..keby ti tam nieco odislo.. je na fore plno chalanov co vedia zohnat suciastky za smiesne ceny.. 
no to vobec nie je pravda.. co sa tyka technologie..neviem no.. ja som mal civic, full elektrika.. okna, zrkadla, siber, klima, posilovac, to ti da ktora felda
-
cORP.
Addict
nemam pocit ze pri starsich japoncoch je to tak ako vravis ,mne sa skratka fak ze nepacia
resp spolahlive byt mozu no ked tam nieco prdne tak amen tma
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
point ... ono to cele zavisi aj na preferenciach kazdeho sudruha
... ja s dobrym umyslom odporucim japonske auta kazdemu, ale sam by som len do malej casti z nich isiel, lebo sa mi nepacia
... v nejakom relativnom vztahu platia aj tie ostatne veci ... urcite vydrzali japonci viac ako skody, alebo renaulty napr., ale zas menej ako mergle
... technologicka vypelost detto - su vyspele ako proti comu ... hlavne sa to neda porovnavat takto, ale najlepsie kus s kusom, lebo aj v ramci triedy uz je to znacne nekonzistentne a je to obrovksa vzorka pre vyvodenie nejakych zaverov
... mame sa nato pozerat ako uzivatelia ? servisaci ? inzinieri ? pre slovaka, ktory jazdil v 120kach bol v 93 civic s elektrikou urcite velka show, ale napr. nemcovi nemal co nove povedat
... aplikovane na konkretny priklad trebars taka stredna trieda na zaciatku 90tych rokov - nemec zvyknuty v Cklasse a 5er na urcite veci asi dost neveriacky cumel na Accorda, alebo 626, ktore si proste s takymi vymozenostami ako chcel, zlozit nemohol
((a v niektorych pripadoch nemoze ani dnes - staci porovnat konfiguratory BMW a toyoty - bmw, ked budes chcet tak ti do auta natlaci aj vanu a parnu saunu ... toyota naproti tomu sa to u vacsiny modelov snazi odbyt nejakymi paketmi)) ... povies si porovnavajme porovnatelne - skus si za velmi podobne peniaze nakonfigurovat Aurisa a noveho Focusa .. pri aurise si vyberes jedno calunenie a v dalsej vybave tri stvrtiny zoznamu zaberaju plastove rohoze do kufra a podobne bezvyznamne veci
... aby nedoslo k omylu - ide o ceske stranky a ceske konfiguratory 
-
RATZINGER666
Darca
corp.: point ti dobre radi, v podstate zhrnul vsetko, preco by si mal povedat japoncovi ano... s nahradnymi dielmi problem nie je ziadny, sam mam staru mazdu, dokonca jednu z tych, ktorych nie je na cestach ako safranu, a mozem prehlasit, ze s dielmi nie je absolutne ziadny problem, nech to beries odkialkolvek, ci uz sa ti o to stara servis alebo ty sam, mas na vyber mnozstvo stranok venujucich sa dovozu dielcov a vela z nich ma vsetky taketo diely uz naskladnene, staci, ked si do googlu napises "autodiely" a vylezie na teba milion stranok, kde si aj sam mozes porovnat ceny jednotlicych komponentov, napr. na takom autokelly.sk maju nieleze 80% dielcov ku kazdemu autu, ale este si mozes vybrat aj z viacerych vyrobcov... na bezne diely ti postacia polske suciastky typu "starline", v pripade dolezitejsich dielov odporucam nipparts - vyrobcu, ktory sa specializuje priamo na japonske automobily... dalsou moznostou je objednavanim a konzultaciou priamo na forach, resp. zhananie neobvyklych dielov napriklad na ebay-i, co uz je myslim v dnesnej dobe standard... nech uz si ale vyberies cokolvek, vzdy bude cena nizsia v porovnani s dielami na oktavie alebo fabie...
-
cORP.
Addict
aj tak moc japonca nechcem
proste su mi neni stary japonci ani trosku sympaticky ,co uz narobim 
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 9:04)
Takze auto kupene a uz sa na nom aj prevazam,mam nakoniec garazovane espero od deda z piestan,fotky dodam zajtra
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 9:04)
Takze auto kupene a uz sa na nom aj prevazam,mam nakoniec garazovane espero od deda z piestan,fotky dodam zajtra
coRp. kde sú tie fotky??
pocity atd. atd... píš!!