hladam auto do 1000euro

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jimmy_xp
King
King

Re: hladam auto do 1000euro

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Schvalujem vyber :smt023 Hoc som odporca filciek, ale tak tato sa paci aj mne :) Prajem vela stastnych kilometrov :wink:
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nakoniec sme ju nezobrali ,takze tema moze pokracovat dalej :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

dovod ? :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

a co tak taketo fajnove eF-ko s trochu normalnejsimi potahmi http://auta.yauto.cz/mazda-323-mazda-32 ... 68117.html ? :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dovod ,hmm mala skrytu koroziu ktora sa nam nepacila tak sme sa rozhodli hladat dalej , ta mazda je inak v cechach to si dufam postrehol :D ,pri prepise a prihlaseni dalsich minimalne 400eur :(

inak a co toto ?

http://daewoo-espero.autobazar.eu/15-glx-id1484033.html
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

preto som napisal "taketo", nie "toto" :D tym som chcel poukazat cisto na model, ktory je podla mna velmi pekny a da sa zohnat za rozumne peniaze :) dohladat konkretny uz musis sam alebo mi musis dat cas zobudit sa po vcerajsku :P

// dobre ranko vospolok :D : http://www.autovia.sk/autobazar/mazda-3 ... -m5-784332 , ale je to iba 1,6l :(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja neviem ,ja moc japoncov nemusim :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

co sa ti na japoncoch nepaci konkretne?:) vyssia odolnost, lepsie pouzite materialy? siubjektivne krajsie interiery?, modernejsia technologia?:)

no to vobec nie je pravda.. co sa tyka technologie..neviem no.. ja som mal civic, full elektrika.. okna, zrkadla, siber, klima, posilovac, to ti da ktora felda :) a civic bol z 93tieho..tak som to myslel.. motor sa porovnat ani neda :) .. a ano..vsetci strasia ake su strasne drahe nahradne diely..keby si kupil tu mazdu.tak s aprihlasis na mazda forum a uvidis aky je to oblubeny typ..keby ti tam nieco odislo.. je na fore plno chalanov co vedia zohnat suciastky za smiesne ceny.. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemam pocit ze pri starsich japoncoch je to tak ako vravis ,mne sa skratka fak ze nepacia :( resp spolahlive byt mozu no ked tam nieco prdne tak amen tma
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

point ... ono to cele zavisi aj na preferenciach kazdeho sudruha :-) ... ja s dobrym umyslom odporucim japonske auta kazdemu, ale sam by som len do malej casti z nich isiel, lebo sa mi nepacia :-) :-) ... v nejakom relativnom vztahu platia aj tie ostatne veci ... urcite vydrzali japonci viac ako skody, alebo renaulty napr., ale zas menej ako mergle :-) ... technologicka vypelost detto - su vyspele ako proti comu ... hlavne sa to neda porovnavat takto, ale najlepsie kus s kusom, lebo aj v ramci triedy uz je to znacne nekonzistentne a je to obrovksa vzorka pre vyvodenie nejakych zaverov :-) ... mame sa nato pozerat ako uzivatelia ? servisaci ? inzinieri ? pre slovaka, ktory jazdil v 120kach bol v 93 civic s elektrikou urcite velka show, ale napr. nemcovi nemal co nove povedat :-) ... aplikovane na konkretny priklad trebars taka stredna trieda na zaciatku 90tych rokov - nemec zvyknuty v Cklasse a 5er na urcite veci asi dost neveriacky cumel na Accorda, alebo 626, ktore si proste s takymi vymozenostami ako chcel, zlozit nemohol :-) ((a v niektorych pripadoch nemoze ani dnes - staci porovnat konfiguratory BMW a toyoty - bmw, ked budes chcet tak ti do auta natlaci aj vanu a parnu saunu ... toyota naproti tomu sa to u vacsiny modelov snazi odbyt nejakymi paketmi)) ... povies si porovnavajme porovnatelne - skus si za velmi podobne peniaze nakonfigurovat Aurisa a noveho Focusa .. pri aurise si vyberes jedno calunenie a v dalsej vybave tri stvrtiny zoznamu zaberaju plastove rohoze do kufra a podobne bezvyznamne veci :-) ... aby nedoslo k omylu - ide o ceske stranky a ceske konfiguratory :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

corp.: point ti dobre radi, v podstate zhrnul vsetko, preco by si mal povedat japoncovi ano... s nahradnymi dielmi problem nie je ziadny, sam mam staru mazdu, dokonca jednu z tych, ktorych nie je na cestach ako safranu, a mozem prehlasit, ze s dielmi nie je absolutne ziadny problem, nech to beries odkialkolvek, ci uz sa ti o to stara servis alebo ty sam, mas na vyber mnozstvo stranok venujucich sa dovozu dielcov a vela z nich ma vsetky taketo diely uz naskladnene, staci, ked si do googlu napises "autodiely" a vylezie na teba milion stranok, kde si aj sam mozes porovnat ceny jednotlicych komponentov, napr. na takom autokelly.sk maju nieleze 80% dielcov ku kazdemu autu, ale este si mozes vybrat aj z viacerych vyrobcov... na bezne diely ti postacia polske suciastky typu "starline", v pripade dolezitejsich dielov odporucam nipparts - vyrobcu, ktory sa specializuje priamo na japonske automobily... dalsou moznostou je objednavanim a konzultaciou priamo na forach, resp. zhananie neobvyklych dielov napriklad na ebay-i, co uz je myslim v dnesnej dobe standard... nech uz si ale vyberies cokolvek, vzdy bude cena nizsia v porovnani s dielami na oktavie alebo fabie...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aj tak moc japonca nechcem :) proste su mi neni stary japonci ani trosku sympaticky ,co uz narobim :D

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 9:04)
Takze auto kupene a uz sa na nom aj prevazam,mam nakoniec garazovane espero od deda z piestan,fotky dodam zajtra :-)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

coRp. kde sú tie fotky?? :P pocity atd. atd... píš!!
Napísať odpoveď