mena vedcov ohladne kinematiky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
qwerty-xyz

mena vedcov ohladne kinematiky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hladam mena vsetkych vedcov zaoberajucich sa kinematikou a s tym suvisiacimi vecami ....
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: mena vedcov ohladne kinematiky

Príspevok od používateľa Hotwire »

myslis vsetkych aktualne zijucich vedcov co sa tym zaoberaju?? si snad robis prdel, sak ich su snad tisice...

/edit: potrebujes s nimi konzultovat tu tvoju municiu? :sly:
qwerty-xyz

SchYzo napísal:myslis vsetkych aktualne zijucich vedcov co sa tym zaoberaju?? si snad robis prdel, sak ich su snad tisice...

/edit: potrebujes s nimi konzultovat tu tvoju municiu? :sly:
ty si debil, .... potrebujem vsetkych vedcov co sa zaoberali kinematikou v minulosti, podobne ako newton, takze kto dalsi, .... potreboval by som mena, lebo google to moc dobre nehlada, ani po anglicky ani po slovensky co som skusal .... mam robit prezentaciu prave o nich.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ale absolutne vsetkych?? tak dokopy ich bolo isto este viac nez tych aktualnych.....a debil je ten kto ta rano oblieka..
qwerty-xyz

SchYzo napísal:ale absolutne vsetkych?? tak dokopy ich bolo isto este viac nez tych aktualnych.....a debil je ten kto ta rano oblieka..
:roll: no neverim ze ich je tolko vela ked ani zo 5 nemozem najst na nete, tak mi pomoz ked mozes a nie vecne tu meles o inom, tak vies ze vsetych ich asi nenapisem ale tak ked ich najdem 100 tak 30-40 vypisem, ale podla toho co zatial hladam sa kinematika kombinovala aj s inymi vedami takze je to celkom komplikovane hladanie lebo kazdy blbec sa vrtal aj v tom, len nie vsade to je pisane. tak proste normalka ... najdi daco ked mozes alebo vies ako sa to vyhladava
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... kinematika neni veda, teda nemozu ani existovat vedci ktori sa zaoberaju kinematikou :-) ... kinematika je druhom mechaniky, ktora je zas odborom fyziky (sice sa tu s fyzikou - silami nepocita) ... hladaj teda fyzikov ... resp. vedcom moze byt povazovany kazdy kto spravil Phd. v oblasti mechaniky :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nordka_pb na to ide dobre, ja by som hladal vedcov skor podla toho, ake zakony kinematiky pozname, teda nieco co sa tyka kyvadiel, pak a tak podobne, kedze zakladne rovnice stvoril Newton, tak ostavaju iba taketo okrajove veci.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

namatkovo kepler, foucault, coriolis, galileo... nazvat tychto ludi blbcami ... a ty si co spravil pre modernu fyziku ? dalej o aku kinematiku ide. kinematiku hmotneho bodu, biokinematiku... ? :shock:
Napísať odpoveď