mena vedcov ohladne kinematiky
-
qwerty-xyz
mena vedcov ohladne kinematiky
hladam mena vsetkych vedcov zaoberajucich sa kinematikou a s tym suvisiacimi vecami ....
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: mena vedcov ohladne kinematiky
myslis vsetkych aktualne zijucich vedcov co sa tym zaoberaju?? si snad robis prdel, sak ich su snad tisice...
/edit: potrebujes s nimi konzultovat tu tvoju municiu?
-
qwerty-xyz
ty si debil, .... potrebujem vsetkych vedcov co sa zaoberali kinematikou v minulosti, podobne ako newton, takze kto dalsi, .... potreboval by som mena, lebo google to moc dobre nehlada, ani po anglicky ani po slovensky co som skusal .... mam robit prezentaciu prave o nich.SchYzo napísal:myslis vsetkych aktualne zijucich vedcov co sa tym zaoberaju?? si snad robis prdel, sak ich su snad tisice...
-
Hotwire
Addict
ale absolutne vsetkych?? tak dokopy ich bolo isto este viac nez tych aktualnych.....a debil je ten kto ta rano oblieka..
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:ale absolutne vsetkych?? tak dokopy ich bolo isto este viac nez tych aktualnych.....a debil je ten kto ta rano oblieka..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... kinematika neni veda, teda nemozu ani existovat vedci ktori sa zaoberaju kinematikou
... kinematika je druhom mechaniky, ktora je zas odborom fyziky (sice sa tu s fyzikou - silami nepocita) ... hladaj teda fyzikov ... resp. vedcom moze byt povazovany kazdy kto spravil Phd. v oblasti mechaniky 
nordka_pb na to ide dobre, ja by som hladal vedcov skor podla toho, ake zakony kinematiky pozname, teda nieco co sa tyka kyvadiel, pak a tak podobne, kedze zakladne rovnice stvoril Newton, tak ostavaju iba taketo okrajove veci.
namatkovo kepler, foucault, coriolis, galileo... nazvat tychto ludi blbcami ... a ty si co spravil pre modernu fyziku ? dalej o aku kinematiku ide. kinematiku hmotneho bodu, biokinematiku... ?