Zoznamenie - pomoc
Zoznamenie - pomoc
zdravim
potreboval by som malu radu/pomoc
v skole sa mi zapacilo jedno dievca, o nieco neskor som jej napisal na FB (viem, hlupost, ale na prihovorenie sa jej som nemal)
v skole sme sa zdravili...pisali sme si a ked som ju pozval von, povedala ze nechodi von s niekym koho nepozna..
ked som jej povedal ze ako ma chce poznat ked nie tak ze pojdeme von tak povedala ze neviem...
mam 18, ona 17
neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?
v skole sa mi zapacilo jedno dievca, o nieco neskor som jej napisal na FB (viem, hlupost, ale na prihovorenie sa jej som nemal)
v skole sme sa zdravili...pisali sme si a ked som ju pozval von, povedala ze nechodi von s niekym koho nepozna..
ked som jej povedal ze ako ma chce poznat ked nie tak ze pojdeme von tak povedala ze neviem...
mam 18, ona 17
neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?
Re: mensia pomoc
Ona nemaskuje, ze s tebou nechce ist von. Ona ti to otvorene dava najavo.
Je to jasné ako facka.
Si jej nesympatický a nechce s Tebou strácať čas...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co to trepes za kraviny, potom by s nim ani nepisala....proste ho chce maximalne ako kamosa, asi ju len nepritahuje alebo sa jej paci niekto inyTenDruhy napísal:Si jej nesympatický a nechce s Tebou strácať čas...
Ked ta nepozna preco ta zdravi? A mozno jej to vyhovuje..pisat si cez internet.
netusim, pozdravila ma a ja som ju odzdravil ...Solle napísal:
Ked ta nepozna preco ta zdravi? A mozno jej to vyhovuje..pisat si cez internet.
možno by pomohlo, čo ja viem ísť s ňou v škole na obed - a to myslím tak že si ku nej sadneš nie že ju pozveš, alebo iný osobný kontakt, a časom keď ťa spozná tak sama navrhne ísť von, alebo ťa pošle do riti 
-
fikotek
King
Zeptej se ji ve skole co mas udelat pro to aby s tebou sla ven. To by me fakt zajimalo co by ti rekla.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na osmenastrocneho dost zufaly krok napisat na FB, ale budiz
... kazdopadne sa nejak u slecny zapis OSOBNE ... vie ona o tebe nieco ? alebo iba to ze ste na rovnakej skole ? .... zastav ju v pondelok na chodbe a pokecaj s nou ... aky bol vikend a temy podobne neutralne - hlavne netlac na pilu ... ta faza pride az neskor
...
""neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?""
-skus ju pozvat este raz, ale nie teraz, ale po nejakej dlhsej dobe a ked znovu odmietne tak to zabal, nemalo by to vyznam..Osobne tomu velku sancu nedavam..
-skus ju pozvat este raz, ale nie teraz, ale po nejakej dlhsej dobe a ked znovu odmietne tak to zabal, nemalo by to vyznam..Osobne tomu velku sancu nedavam..
-
Peter_Retep
VIP
zaklad je nepozvi ju zase von...snaz sa najprv s nou len nezavazne pokecat o hocicom...snaz sa byt vtipny a drzi
pozvi ju az po urcitej dobe ako kolega vyssie pisal az si ta vsimne...
Ja mám radu ešte lepšiu: Vyser sa na ňu úplne nech ide teda do riti, veď po vonku behajú tisíce a tisíce pekných milých báb a Ty sa nemožeš zložiť kôli jednej.
Avšak mám ešte jednu radu, skús nepozývať von babu na prvýkrát keď Ťa nemá ešte oťukaného, skús ju najprv spoznávať a keď uvidíš že máte o čom potom ju pozvi von
Baby sú jak splašené, nových chalanov sa boja to som zistil aj ja.
Avšak mám ešte jednu radu, skús nepozývať von babu na prvýkrát keď Ťa nemá ešte oťukaného, skús ju najprv spoznávať a keď uvidíš že máte o čom potom ju pozvi von
ok diky za rady vsetkym 
Re: Zoznamenie - pomoc
Ja by som len podotkol k tomu zaciatku .... tiez som mal podobny maler i ked to uz je davno aaa neni to najvhodnejsie zacat na nete a potom kde co skusat...skor si mal na to ist prv osobne mozno si ju len vsimat na chodbe usmiat sa casom pozdravit aaa istotne by sa nasla prilezitost sa jej prihovorit a potom si si mohol casom ten kontakt popytat a tak zacat aj pisat aj cez ten fb a myslim si ze skor by bola sanca na to ze ju vytiahnes von a ktovie co by z toho bolo..ale to je teraz uz len jedno, po bitke je kazdy general a viem ze sa mi lahko pise nemas si co vycitat v pohode skusaj ved zijes len raz a ako inak ti to vyjde raz s tou pravou ako tak ze budes skusat a par krat to pokazis ?
.. kludne to nevzdavaj ani s touto maximalne sa trochu strapnis casom na tom zasmejes s chalanmi pri pive a zivot pojde dalej..tak ci onak kludne to nechaj aj tak neries chod dalej na buduce to skusis inak ...good luck
hlavu hore life is fun
...a inac vzdy je lepsie to niejak pokaslat ako nikdy nic neskusit
Akonahle napisala neviem, tak si mal reagovat na to v style - no zlato, potom je najvyssi cas to zmenit - nemyslis, alebo skoda ze nevies, dostal som dva listky do kina na skyfall ale kedze nevies, tak pojdem s inou atdThe napísal:zdravim
mam 18, ona 17
Mno... klasicky shit-test a ty si... nepresiel
Nieje pravda ze ta ma uplne v <> keby ano tak ti nenapise nic, alebo by ta odignorovala, ale neviem neznamena rovno - nie ako to tu par expertov napisalo...
Za dalsie, naozaj tazko pozves niekoho na rande kto ta nepozna ani poriadne po mene, pripadne s tebou osobne neprehovoril... FB je sracka a prve si mal skusit osobny kontakt, a pokusit sa ziskat cislo, akonahle mas cislo mozes zavolat a tam sa da uvazovat o pozvanke na rande, opakujem zavolat, nie napisat, ked volas, baba nema cas na rozmyslenie, musi reagovat hned na to co povies
Lepsie si nemysliet nic, lebo si v podstate nic nedosiahol, ale ani nedoj*balneviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?
Po 2 a pol roku, really?