Zoznamenie - pomoc

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Zoznamenie - pomoc

Príspevok od používateľa The »

zdravim
potreboval by som malu radu/pomoc
v skole sa mi zapacilo jedno dievca, o nieco neskor som jej napisal na FB (viem, hlupost, ale na prihovorenie sa jej som nemal)
v skole sme sa zdravili...pisali sme si a ked som ju pozval von, povedala ze nechodi von s niekym koho nepozna..
ked som jej povedal ze ako ma chce poznat ked nie tak ze pojdeme von tak povedala ze neviem...
mam 18, ona 17

neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?
mi-chau
Darca
Darca

Re: mensia pomoc

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ona nemaskuje, ze s tebou nechce ist von. Ona ti to otvorene dava najavo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to jasné ako facka.
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Si jej nesympatický a nechce s Tebou strácať čas...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

TenDruhy napísal:Si jej nesympatický a nechce s Tebou strácať čas...
co to trepes za kraviny, potom by s nim ani nepisala....proste ho chce maximalne ako kamosa, asi ju len nepritahuje alebo sa jej paci niekto iny
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

The napísal:zdravim

v skole sme sa zdravili...
Ked ta nepozna preco ta zdravi? A mozno jej to vyhovuje..pisat si cez internet.
The
Star
Star

Solle napísal:
Ked ta nepozna preco ta zdravi? A mozno jej to vyhovuje..pisat si cez internet.
netusim, pozdravila ma a ja som ju odzdravil ...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

možno by pomohlo, čo ja viem ísť s ňou v škole na obed - a to myslím tak že si ku nej sadneš nie že ju pozveš, alebo iný osobný kontakt, a časom keď ťa spozná tak sama navrhne ísť von, alebo ťa pošle do riti :smt006
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Zeptej se ji ve skole co mas udelat pro to aby s tebou sla ven. To by me fakt zajimalo co by ti rekla.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na osmenastrocneho dost zufaly krok napisat na FB, ale budiz :-) ... kazdopadne sa nejak u slecny zapis OSOBNE ... vie ona o tebe nieco ? alebo iba to ze ste na rovnakej skole ? .... zastav ju v pondelok na chodbe a pokecaj s nou ... aky bol vikend a temy podobne neutralne - hlavne netlac na pilu ... ta faza pride az neskor :-P :-P ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

""neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?""

-skus ju pozvat este raz, ale nie teraz, ale po nejakej dlhsej dobe a ked znovu odmietne tak to zabal, nemalo by to vyznam..Osobne tomu velku sancu nedavam..
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zaklad je nepozvi ju zase von...snaz sa najprv s nou len nezavazne pokecat o hocicom...snaz sa byt vtipny a drzi :) pozvi ju az po urcitej dobe ako kolega vyssie pisal az si ta vsimne...
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Ja mám radu ešte lepšiu: Vyser sa na ňu úplne nech ide teda do riti, veď po vonku behajú tisíce a tisíce pekných milých báb a Ty sa nemožeš zložiť kôli jednej.
Avšak mám ešte jednu radu, skús nepozývať von babu na prvýkrát keď Ťa nemá ešte oťukaného, skús ju najprv spoznávať a keď uvidíš že máte o čom potom ju pozvi von ;-) Baby sú jak splašené, nových chalanov sa boja to som zistil aj ja.
The
Star
Star

ok diky za rady vsetkym :smt059
slavo120
Professional
Professional

Re: Zoznamenie - pomoc

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja by som len podotkol k tomu zaciatku .... tiez som mal podobny maler i ked to uz je davno aaa neni to najvhodnejsie zacat na nete a potom kde co skusat...skor si mal na to ist prv osobne mozno si ju len vsimat na chodbe usmiat sa casom pozdravit aaa istotne by sa nasla prilezitost sa jej prihovorit a potom si si mohol casom ten kontakt popytat a tak zacat aj pisat aj cez ten fb a myslim si ze skor by bola sanca na to ze ju vytiahnes von a ktovie co by z toho bolo..ale to je teraz uz len jedno, po bitke je kazdy general a viem ze sa mi lahko pise nemas si co vycitat v pohode skusaj ved zijes len raz a ako inak ti to vyjde raz s tou pravou ako tak ze budes skusat a par krat to pokazis ? :) .. kludne to nevzdavaj ani s touto maximalne sa trochu strapnis casom na tom zasmejes s chalanmi pri pive a zivot pojde dalej..tak ci onak kludne to nechaj aj tak neries chod dalej na buduce to skusis inak ...good luck :wink: hlavu hore life is fun :D ...a inac vzdy je lepsie to niejak pokaslat ako nikdy nic neskusit
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

The napísal:zdravim
potreboval by som malu radu/pomoc
v skole sa mi zapacilo jedno dievca, o nieco neskor som jej napisal na FB (viem, hlupost, ale na prihovorenie sa jej som nemal)
v skole sme sa zdravili...pisali sme si a ked som ju pozval von, povedala ze nechodi von s niekym koho nepozna..
ked som jej povedal ze ako ma chce poznat ked nie tak ze pojdeme von tak povedala ze neviem...
mam 18, ona 17

neviem co si mam o tomto mysliet, mysli to vazne alebo len maskuje to ze so mnou nechce ist?
Akonahle napisala neviem, tak si mal reagovat na to v style - no zlato, potom je najvyssi cas to zmenit - nemyslis, alebo skoda ze nevies, dostal som dva listky do kina na skyfall ale kedze nevies, tak pojdem s inou atd

Mno... klasicky shit-test a ty si... nepresiel
Nieje pravda ze ta ma uplne v <> keby ano tak ti nenapise nic, alebo by ta odignorovala, ale neviem neznamena rovno - nie ako to tu par expertov napisalo...
Za dalsie, naozaj tazko pozves niekoho na rande kto ta nepozna ani poriadne po mene, pripadne s tebou osobne neprehovoril... FB je sracka a prve si mal skusit osobny kontakt, a pokusit sa ziskat cislo, akonahle mas cislo mozes zavolat a tam sa da uvazovat o pozvanke na rande, opakujem zavolat, nie napisat, ked volas, baba nema cas na rozmyslenie, musi reagovat hned na to co povies :) nema cas rozmyslat nad nejakym shit-testom, no a v telefone musis zniet max uvolnene v pohode, najlepsie sa na nic nehrat, ideal ked rozosmejes, pridas dvojzmysel, ale to uz je na inu, dlhsiu temu
Lepsie si nemysliet nic, lebo si v podstate nic nedosiahol, ale ani nedoj*bal :wink:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Po 2 a pol roku, really? :D
Napísať odpoveď