ja zato nemozem ze zmysel temy stratil po 24 hodinach vyznam ....Solle napísal:Na kieho boha potom zakladas temu, ked nakoniec povies, ze ti nemozu poradit lebo tam neboli a bla bla ...
Zabudnuta holka
-
qwerty-xyz
Re: Zabudnuta holka
qwerty-xyz
"Holka je defka prvej triedy, zadana NENI, ma to len napisane vyhlasuje to o sebe ale v podstate ide s kazdym kto ma peniaze a lepsie vyzera (dneska to bolo ukaaaazkovo dokazane, ked vystriedala TROCH, a to z trochu inej vrstvy no ja som len cumel vyvaleny jak puk)"
-to som asi z tvojho prispevku celkom nepochopil, si to myslel tak ze sa v ramci jednej diskoteky vyspala s troma chalanmi, alebo ako "vystriedala"?
"Holka je defka prvej triedy, zadana NENI, ma to len napisane vyhlasuje to o sebe ale v podstate ide s kazdym kto ma peniaze a lepsie vyzera (dneska to bolo ukaaaazkovo dokazane, ked vystriedala TROCH, a to z trochu inej vrstvy no ja som len cumel vyvaleny jak puk)"
-to som asi z tvojho prispevku celkom nepochopil, si to myslel tak ze sa v ramci jednej diskoteky vyspala s troma chalanmi, alebo ako "vystriedala"?
-
qwerty-xyz
gogo956 napísal:qwerty-xyz
qwerty-xyz
takze ked to zhrnieme, tak si videl akurat tak to, ze sa s nejakymi chlapmi bozkavala. Potom co sa dialo ked odisla s tym tretim si mozme iba domyslat.. Takze je jasne ze svätica asi nebude, ale na druhej strane nevidim v jej spravani v ramci nasej doby nic take vynimocne, holt budes si musiet zvyknut ze zeny maju rovnake prava ako muzi.
A dam Ti radu, uzivaj si a uvidis ako ti bude lepsie, aj taketo chobotiny ta prestanu trapit..
takze ked to zhrnieme, tak si videl akurat tak to, ze sa s nejakymi chlapmi bozkavala. Potom co sa dialo ked odisla s tym tretim si mozme iba domyslat.. Takze je jasne ze svätica asi nebude, ale na druhej strane nevidim v jej spravani v ramci nasej doby nic take vynimocne, holt budes si musiet zvyknut ze zeny maju rovnake prava ako muzi.
A dam Ti radu, uzivaj si a uvidis ako ti bude lepsie, aj taketo chobotiny ta prestanu trapit..
-
qwerty-xyz
gogo956 napísal:qwerty-xyz
najdi si frajerku a nelutuj sa.. Pravdepodobne nie si o nic lepsi ako tie dievcata, lebo keby si bol krasavec ktoremu same do postele lezu tak nic proti tomu nemas a vyuzivas to, nemam pravdu? 
-
qwerty-xyz
no ne nemas, keby som bol krasavec tak si tak ci onak najdem jednu svoju dokonalu a jej sa drzim,gogo956 napísal:najdi si frajerku a nelutuj sa.. Pravdepodobne nie si o nic lepsi ako tie dievcata, lebo keby si bol krasavec ktoremu same do postele lezu tak nic proti tomu nemas a vyuzivas to, nemam pravdu?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aha takze ty chces slecnu dokonalu koli tomu aby si bol macher?....tak si este ubohejsi ako som si myslel...
-
qwerty-xyz
ubohy si tu len ty schyzo, ... nikto iny len ty.SchYzo napísal:aha takze ty chces slecnu dokonalu koli tomu aby si bol macher?....tak si este ubohejsi ako som si myslel...
-
Hotwire
Addict
lol jak si sa sundal....takze bud potrebujes daco dokazovat inym alebo sam sebe
kreten
-
qwerty-xyz
to proste nepochopis, ako som pisal, ... nemas nato, ale ako vravim dufam ze ti casom dojde, koniec koncov aj primitivny pocitac zvladne narocnejsiu operaciu len mu to trva set sakra dlho ...SchYzo napísal:lol jak si sa sundal....takze bud potrebujes daco dokazovat inym alebo sam sebekreten
-
Hotwire
Addict
ahaaaaaa to si taky hyper inteligent, preto ta nikto nechape
-
qwerty-xyz
nemusis byt super inteligent, staci aby si ma dobre poznal, nebud ubohy snad si nemyslis ze forum je prostriedok na dokonale spoznavanie ludi, ci snad ano? potom by bola tvoja inteligencia daleko pod IQ hojdacieho konika, ale to by znamenalo ze som sa mylil, lebo ja vsadzam nato ze je tesne pod.SchYzo napísal:ahaaaaaa to si taky hyper inteligent, preto ta nikto nechape
-
Hotwire
Addict
nic konstruktivne nevies napisat, ani ziadne argumenty nemas len urazanie....s tebou je skoda stracat cas...
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:nic konstruktivne nevies napisat, ani ziadne argumenty nemas len urazanie....s tebou je skoda stracat cas...
qwerty - teba nikto nechce spoznat... v tom je tvoj problem... 
-
Gepid
Medium Professional
qwerty-xyz: Konečne som pochopil prečo si o tebe všetci myslia, že si debil...Ty žiješ vo vlastnom svete kde si ty pán, všetci po tebe letia, samozrejme, aj chlap(c)i. Rád by som sa dostal do tvojho sveta. Musí to byť sranda 
-
qwerty-xyz
a podme ho, a do mna , a este a este . . . jooooo ved na internete je to take jednoducheee, v anonymite a bez vycitiek svedomia, juchuuuuuu . . . .Gepid napísal:qwerty-xyz: Konečne som pochopil prečo si o tebe všetci myslia, že si debil...Ty žiješ vo vlastnom svete kde si ty pán, všetci po tebe letia, samozrejme, aj chlap(c)i. Rád by som sa dostal do tvojho sveta. Musí to byť sranda
to je super, tak mne zavrú tému a qwerty tu o to prosí a nechajú mu ju otvorenú
-
qwerty-xyz
no tema je otvorena pretoze je par ludi ktorych vyslovene bavi do mna ebat cez net, a ostatnych bavi to sledovat,sunflower napísal:to je super, tak mne zavrú tému a qwerty tu o to prosí a nechajú mu ju otvorenú