nevyznám sa v ňom čo chce
Re: nevyznám sa v ňom čo chce
podstata je v tom, ze sa stretavali niekolko mesiacov. A on nevysiel z nijakou iniciativou. Byt bez dievcata a stretavat s jednym a byt ako mumak- takemu spravaniu ja nerozumiem. On sa proste sa celu dobu o nic nepokusil- je vari katolickym knazom? Ja si myslim ze zeny ocakavaju ze muz vyvinie nejaku iniciativu, nejaky zaujem o ne a nie ze sa sprava ako mnich.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Evidentne si nepochopil pointu - on sa snazil ako (ne)vedel, ale baba nereagovala. Ako hovorim, niektore signaly boli skor opacne, napr. to s tym autom. Tak ho to asi prestalo bavit...
teraz je už itak jedno či ma balil, nevie sa správať k žene..neviem ktorej by sa páčilo keby ju poslal domov s tým, že ho bolia nohy, jak malé decko, nemám mu čo k tomu povedať, mňa to nahnevalo
a k tým náznakom, tak ja neviem..babe, ktorú chcem poviem, že je pre mňa obyčajná kamarátka?? naozaj zaujímavé..na to by sa mu podľa mňa žiadna nechytila
a k tým náznakom, tak ja neviem..babe, ktorú chcem poviem, že je pre mňa obyčajná kamarátka?? naozaj zaujímavé..na to by sa mu podľa mňa žiadna nechytila
chalana som si zastával, ale toto je už fakt trošku ujeté...
možno je asexualgogo956 napísal:
-tak ty tvrdis, ze je uplne normalne, ze mlady zdravy 20r. hetero muz ktory nema ziadnu partnerku ani nic, sa stretava s kamoskou ktora mu cele mesiace naznacuje ze by chcela viac a on sa nepokusi o vobec nic, nepobozka, neobjime, nechyti za zadok nic...??
No tak toto v poriadku nie je..
podľa mňa je len hanblivý, to je všetko, skôr by sa mal zamyslieť ako sa správať
nevadí mi, že to nikam neposunul, ale, že sa správal miestami ako nevychované decko
ela
mam pocit ze ty by si sa s nim bola schopna stretavat aj rok a nic by ste spolu nemali, ani sa nepobozkali.. No vy ste sa teda nasli, v podstate sa k sebe asi hodite
mam pocit ze ty by si sa s nim bola schopna stretavat aj rok a nic by ste spolu nemali, ani sa nepobozkali.. No vy ste sa teda nasli, v podstate sa k sebe asi hodite
no pokial by sa správal normálne by mi to teda vôbec nevadilo, ja nepotrebujem hneď fyzický kontakt, láska príde až keď človek spozná osobnosť a na to treba nejaký ten časgogo956 napísal:ela
každý sa správa inak a keď má 22 a nemal babu tak ego musí mať fak nízke...neviem ale tým,že povedal: ideme ? možno čakal,že
zareaguješ a povieš: ešte zostaň. Tažko povedať, ale ja si myslím,že je alebo bol do teba paff ! a bol by som aj ja
zareaguješ a povieš: ešte zostaň. Tažko povedať, ale ja si myslím,že je alebo bol do teba paff ! a bol by som aj ja