nevyznám sa v ňom čo chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa gogo956 »

podstata je v tom, ze sa stretavali niekolko mesiacov. A on nevysiel z nijakou iniciativou. Byt bez dievcata a stretavat s jednym a byt ako mumak- takemu spravaniu ja nerozumiem. On sa proste sa celu dobu o nic nepokusil- je vari katolickym knazom? Ja si myslim ze zeny ocakavaju ze muz vyvinie nejaku iniciativu, nejaky zaujem o ne a nie ze sa sprava ako mnich.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Evidentne si nepochopil pointu - on sa snazil ako (ne)vedel, ale baba nereagovala. Ako hovorim, niektore signaly boli skor opacne, napr. to s tym autom. Tak ho to asi prestalo bavit...
ela
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ela »

teraz je už itak jedno či ma balil, nevie sa správať k žene..neviem ktorej by sa páčilo keby ju poslal domov s tým, že ho bolia nohy, jak malé decko, nemám mu čo k tomu povedať, mňa to nahnevalo
a k tým náznakom, tak ja neviem..babe, ktorú chcem poviem, že je pre mňa obyčajná kamarátka?? naozaj zaujímavé..na to by sa mu podľa mňa žiadna nechytila
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

chalana som si zastával, ale toto je už fakt trošku ujeté...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

gogo956 napísal:

-tak ty tvrdis, ze je uplne normalne, ze mlady zdravy 20r. hetero muz ktory nema ziadnu partnerku ani nic, sa stretava s kamoskou ktora mu cele mesiace naznacuje ze by chcela viac a on sa nepokusi o vobec nic, nepobozka, neobjime, nechyti za zadok nic...??
No tak toto v poriadku nie je..
možno je asexual :wink: a asexuáli sa necítia byť chorý :wink:
ela
Expert
Expert

Famine napísal:možno je asexual :wink: a asexuáli sa necítia byť chorý :wink:
podľa mňa je len hanblivý, to je všetko, skôr by sa mal zamyslieť ako sa správať
nevadí mi, že to nikam neposunul, ale, že sa správal miestami ako nevychované decko
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ela

mam pocit ze ty by si sa s nim bola schopna stretavat aj rok a nic by ste spolu nemali, ani sa nepobozkali.. No vy ste sa teda nasli, v podstate sa k sebe asi hodite :)
ela
Expert
Expert

gogo956 napísal:ela

mam pocit ze ty by si sa s nim bola schopna stretavat aj rok a nic by ste spolu nemali, ani sa nepobozkali.. No vy ste sa teda nasli, v podstate sa k sebe asi hodite :)
no pokial by sa správal normálne by mi to teda vôbec nevadilo, ja nepotrebujem hneď fyzický kontakt, láska príde až keď človek spozná osobnosť a na to treba nejaký ten čas
tomasoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomasoo »

každý sa správa inak a keď má 22 a nemal babu tak ego musí mať fak nízke...neviem ale tým,že povedal: ideme ? možno čakal,že
zareaguješ a povieš: ešte zostaň. Tažko povedať, ale ja si myslím,že je alebo bol do teba paff ! a bol by som aj ja ;)
Napísať odpoveď