Steroidy

O športe...
Neo-M
Light Star
Light Star

Re: steroidy

Príspevok od používateľa Neo-M »

An00bis napísal:Laikům to možná přijde nemyslitelné, ale lidi co se tomu věnují, natož ti co to dělají profesionálně, jsou k používání steroidů dohnaný okolnostmi. Stačí se podívat kolik lidí něco bere v normálním fitku a to to dělají pro zábavu. Ale na té nejtvrdší úrovni je to odsouzeníhodný i od profesionálů.

Tohohle týpka možná znáte. Už se několikrát objevil v různých publicistických pořadech. Člověk se až diví, že to to tělo vydrží...

http://www.loupak.cz/video/sport/103-st ... ef=An00bis
ale to co on picha niesu steroidy ale synthol, a synthol sa neradi priamo medzi steroidy lebo je to olej ktory sa picha do svalu
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jo jo stary dobry synthol :lol:

sexos co poviete? :D :D
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

omg mat take prsia tak sa :samovrazda:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

steroidy neuznavam. A nech si nikto nemysli, ze ked pomocou nich naberie hmotu tak ze si ju aj dlhodobo udrzi bez toho aby si nemusel dat dalsiu kuru.. Je to proste zacykleny proces, lepsie s tym nezacat.
thecheaf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thecheaf »

steroidy urcite nie... :!:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Steroidy

Príspevok od používateľa uplink »

nie je to ten syntholový olej či ako sa to volá? [synthol oil injections], čo sa vstrekuje medzi svaly?
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Synthol sa mi zda ze je olej co sa nim kulturisti natieraju pred sutazami ale videl som video jak niektori dopadli co si to striekali do svalov
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

synthol sa picha s oblubou do svalstva, viaze sa na svaly a robi takmer permanentny pump-up efekt, je to hovadina lebo pred pichnutim clovek nevie ako to bude vyzerat nehovoriac o tom, ze ked sa to dostane do krvneho obehu pri napichnuti zily je 1:1 sanca na velmi bolestivu smrt, po case sa to nejakym zazrakom vstrebe a vlastne sa este poriadne nevie kde to vtom tele ostava, jasne je, ze telo to spracovat nevie, polemizuje sa o tom ze sa to rozlozi do lymfatickeho systemu a tam to ostava ako casovana bomba ktora moze sposobit XY komplikacii s nasledkom smrti...ale je to vlemi oblubene u s prepacenim sraciek co nechu makat a chcu mat packy ako coleman...par obrazkov na zaver;)
Prílohy
2.jpg
80492328.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Synthol nie je ani steroid, to je proste sračka.

A že to žerú tí, čo chcú mať paže ako Coleman ? Nesúhlasím, lebo to tú ruku (či iné časti tela) tvaruje do absurdne smiešnych tvarov a rozmerov, nemá to absolútne nič spoločné so svalmi ako takými. Je to totálny hnus a dať si to do tela môže fakt iba idiot.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ano, len doplnim(az teraz som si uvedomil, ze som to vlastne nenapisal), ze je to ten olej ktory sa povodne pouzival na pozovanie aby sa clovek leskol a lepsi vynikli svaly, neviem koho napadlo pichat si to do svalu...kazdopadne je to fakt sialenstvo to uzivat(resp aplikovat ;) )...preco to ludia vobec beru netusim, okrem nizkeho IQ je to podla mna fakt len snaha byt vacsi s minimom prace bez nejakych poznatkov o tom co to vlastne je a este to pouzivaju kulturisti pred sutazou v malych mnozstvach na dotvarovanie svalstva pred dosiahnutie takmer uplnej symetrie, ale ani oni nevedia ako to nakoniec skonci takze aj tak vacsinou vyzeraju fakt smiesne kedze to uplne bije do oci
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

to si davaju take diskotekove typy alebo zakomplexovani jedinci. videl som jednu galerku venovanu tymto svalovcom a bol to hnus. radsej nech chlapci sypu.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

A tu máte dôsledky zlej aplikácie

http://www.mojevideo.sk/video/41cd/dosl ... tholu.html
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

jukel: som sa skoro dogrcal ked mu ten hnis alebo co to je vytieklo z ruky
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

nanu ten tvoj odkaz bol zrejme zmazaný moderátorom spoločne s mojou reakciou naň, tak je pravdepodobne, že ho zas zmaže moderátor, takéto propagovanie nie je totiž úplne v súlade zo zákonmi SR, sranda na tom je, že pokiaľ by tam nebola možnosť objednania a neboli tam ceny, už by to bolo OK. Presne kvôli orientačným cenám mal už jeden web problém a to neponúkal ani predaj a po zrušení cien bolo všetko vporiadku. PS: tie ceny AS sú podľa môjho názoru nízke a bol by som veľmi prekvapený ak by dakto mal úspešnú objednávku.

:aasmile24:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

COTHW napísal:nanu ten tvoj odkaz bol zrejme zmazaný moderátorom spoločne s mojou reakciou naň, tak je pravdepodobne, že ho zas zmaže moderátor, takéto propagovanie nie je totiž úplne v súlade zo zákonmi SR, sranda na tom je, že pokiaľ by tam nebola možnosť objednania a neboli tam ceny, už by to bolo OK. Presne kvôli orientačným cenám mal už jeden web problém a to neponúkal ani predaj a po zrušení cien bolo všetko vporiadku. PS: tie ceny AS sú podľa môjho názoru nízke a bol by som veľmi prekvapený ak by dakto mal úspešnú objednávku.

:aasmile24:
cudujem sa, ze sa vobec toleruje takyto typ podnikania. No a tie ceny urcite budu lakat sypacov vo veku 15-20
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

nanu už nie je a ak to nebol bot, tak si už ani neprečíta Tvoj príspevok, prepáč...:?
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

uplink napísal:nanu už nie je a ak to nebol bot, tak si už ani neprečíta Tvoj príspevok, prepáč...:?
však všetko v poriadku ... :)

Kybelvody: ja by som sa ani nečudoval, keby po objednaní z tej stránky príde zákazníkovi, len prázdna krabica, alebo mu príde dáka lacná poľská napodobenina
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Mohol by mi niekto vysvetlit, ci zo steroidov narastú len svali, alebo sa zvacsi aj sila za predpokladu, ze by som necvicil, len ich uzival v mensom mnozstve? A su ja take ktore sa nemusia pichat do svalu, na jedenie, alebo pitie?
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

nerob frajera a neber ich lebo skoncis zle
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

roning napísal:nerob frajera a neber ich lebo skoncis zle