Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
V podstate nic, len ma to zaujalo 
-
Tomasko
Guru wannabe
dubai metro
celkom vychytane to maju, napr. v stanici, ked sa chces zabit nemozes, lebo su tam dvere jak ked ides do tesca sklene a tie sa otvoria az s dverami vlaku
celkom vychytane to maju, napr. v stanici, ked sa chces zabit nemozes, lebo su tam dvere jak ked ides do tesca sklene a tie sa otvoria az s dverami vlaku
-
spojka13
Darca
Shark NX: velmo sa mi to "ľubi"
http://www.dpreview.com/news/1004/10041 ... Ihouse.asp - no jo... po tomto a clanku v najnovsom digifote uz asi nebudem moct vraviet ze fotak je IBA na fotenie...
Lol ako to kurnik robia...pozrel si si to video tych donwhillovych bikerov co som ti postol...natocene 7Dckom? To je tiez pecka, nechapem ako to robia fakt...ved ta moja sracicka zaostruje zo 10 sekund pri videu, a ostri hlucne a tak ze je to na preostrovanie pocas tocenia nepouzitelne...tak vysvetlite mi ako sa tocia profesionalne videa 
-
chlapec10
Addict
velka clona takze velka hlbka ostrosti, manualne ostrenieLub0$ napísal:Lol ako to kurnik robia...pozrel si si to video tych donwhillovych bikerov co som ti postol...natocene 7Dckom? To je tiez pecka, nechapem ako to robia fakt...ved ta moja sracicka zaostruje zo 10 sekund pri videu, a ostri hlucne a tak ze je to na preostrovanie pocas tocenia nepouzitelne...tak vysvetlite mi ako sa tocia profesionalne videa
Nj, raz si snad aj ja skusim natocit nejake videjko duchaplne ked uz mam vo fotaku to HD....neviem no, budem s amusiet realizovat, hanbim sa, ze som tu nic neprisel strasne dlho.
-
adox
Light Professional
Tu je tiež niečo o videach zrkadlovkou http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia ... kadlovkou/
-
Jeremy
Medium Professional
Cely posledny diel House M.D. natacany Mark II - http://www.dsl.sk/article.php?article=8998
jeremy...5 postov nad tebou to je
V nedelu sa mi podarilo si najst trochu casu na prechadzku po lese s fotakom. Keby mam viac odvahy tak mam aj fotky diviaka z 20m, ale kedze mam pud sebazachovy tak nemam fotky
. Ale tak aj fotky srnca a srny mna osobne potesili tak dufam ze potesia aj vas.
ten panning sa ti vydaril. nice 
To je nonsens toto
http://www.usa.canon.com/dlc/controller ... cleID=2326
-
adox
Light Professional
Toto video som hľadal a chcel som ho tu dať ale nevedel som že kde som ho už videl
a ináč keď som ho videl prvý krát čumel som na to s otvorenou hubou
-
chlapec10
Addict
tu mate dalsie:
Zvierata Nikon D3s
- Brutalita podla mna
Ono video je urcite super mat... ale tak priznam sa ze je to len o tom ze aha co tento fotak dokaze, dokaze to urcite aj lepsie video kamera
A este jedna vec pozrite si zoznam objektivov co boli pouzite aj na Canon aj Nikon video
Zvierata Nikon D3s
- Brutalita podla mna
Ono video je urcite super mat... ale tak priznam sa ze je to len o tom ze aha co tento fotak dokaze, dokaze to urcite aj lepsie video kamera
A este jedna vec pozrite si zoznam objektivov co boli pouzite aj na Canon aj Nikon video
Ano praveze, kamera ti neumozni tolko roznych objektivov ako SLR, co ja viem. Tak isto nezvzrusoval by som sa nad zoznamom profi optiky co bola pouzita, ked ma clovek peniaze, respektive sponzora na uhradenie vrtulnika na New Yorkom, ci kde to tocili, tak si myslim, ze ma peniaze aj na profi techniku.chlapec10 napísal:tu mate dalsie:
Zvierata Nikon D3s
- Brutalita podla mna
//...mat taku holku
-
chlapec10
Addict
no vies zleLub0$ napísal:
Ano praveze, kamera ti neumozni tolko roznych objektivov ako SLR, co ja viem. Tak isto nezvzrusoval by som sa nad zoznamom profi optiky co bola pouzita, ked ma clovek peniaze, respektive sponzora na uhradenie vrtulnika na New Yorkom, ci kde to tocili, tak si myslim, ze ma peniaze aj na profi techniku.
pokukaj napr: http://www.bhphotovideo.com/c/search?ci ... _PRICE_2|1
Ten zoznam skiel som spomenul na to, aby si nahodou nemyslel ze to bolo vsetko natocene 1 telom+objektivom nic viac, takisto tam boli gyto-stab.
a kto myslis ze zaplatil za ten vrtulnik alebo nan neskor prispel? mala napoveda je na akom serveri je to video
To mi je celkom snad jasne, ked niekto dokaze, natocit priam dokonale video ktore moze konkurovat hollywoodskym filmom, tak prave to video paradne posluzi ako isty druh propagacie vyrobku od danej spolocnosti, v tomto pripade Canon. Tym padom si Canon moze dat na svoj web, ze 'pozri ake video mozes natocit s nasim fotacikom za par korun' s tym, ze samozrejme to dokaze tak isto natocit ani nie percento z ludi, ktory ten fotak vlastnia, ale to uz pomimo. Tak je snad samozrejme, ze ani tie auta, vrtulnik, isto nejake uzavretie priestoru v meste, osvetlenie, a celu vybavu zabezpecil vyrobca, osobne si nemyslim, ze ten typek vlastni vsetky tie skla vypisane v zozname...
-
chlapec10
Addict
ja si myslim ze vlastni, precitaj si o nom. ale takisto si myslim ze dostal velku zlavu na veci ak nie zadara, je to featured photog canonuLub0$ napísal:To mi je celkom snad jasne, ked niekto dokaze, natocit priam dokonale video ktore moze konkurovat hollywoodskym filmom, tak prave to video paradne posluzi ako isty druh propagacie vyrobku od danej spolocnosti, v tomto pripade Canon. Tym padom si Canon moze dat na svoj web, ze 'pozri ake video mozes natocit s nasim fotacikom za par korun' s tym, ze samozrejme to dokaze tak isto natocit ani nie percento z ludi, ktory ten fotak vlastnia, ale to uz pomimo. Tak je snad samozrejme, ze ani tie auta, vrtulnik, isto nejake uzavretie priestoru v meste, osvetlenie, a celu vybavu zabezpecil vyrobca, osobne si nemyslim, ze ten typek vlastni vsetky tie skla vypisane v zozname...