Ak chces hrat sam a pomaly zarabat tak mozes ale lepsie je ist do nejakej korporacie, rychlejsie ziskas ISK najme pri rabovani. V hre mas na vyber ci budes inzinierom, minerom (zaoberanie sa tazbou), bojovnikom proti hracom (piratom), bojovnikom proti pocitacu(takzvane krysy), obchodnikom. A ak si v korporacii s ludma tak mas neobmedzene moznosti ako rabovanie ludi takzvane robis pirata, ochranujes POS tazobne budovy, ochrana uzemia v ktorom sa korporcia nachadza, budes robit misie s priatelmi. Odporucam si zo zaciatku vybrat taku ali ktora neni s nikym vo vojne. Pretoze vojna znamena to, ze nikde nemate bezpecie ani v EMPIRE to je sektor 0.5-1.Pok3R napísal:Mas pravdu... ja tomu vobec nechapem .. pre mna je to zatial strasne komplikovane... o co tam vlastne ide v tej hre?
EVE Online
-
mackousko007
Expert
-
Royalflush
Guru wannabe
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze sa to rata od prveho prihlasenia do hry. A free server asi neni, a asi pekne dlho nebude... strasne vela aspektov hry na ktorych zalezi hra obsahuje, takze ak by na free niekolko nefungovalo, tak by to na tom krachlo... napr ekonomika hry, alebo niektore tazobne veci atprobinko93 napísal:a este neni nejaky freeserver??? a este to 14 dni znamene odo dna naistalovania ci ked to budem 14 dni hrat ako zapnutu hru?
takze ked sa pirhlasim a nebudem to 5 dni hrat tak sa to rata do tych 14 dni?? to je blbeAXO napísal:Myslim, ze sa to rata od prveho prihlasenia do hry. A free server asi neni, a asi pekne dlho nebude... strasne vela aspektov hry na ktorych zalezi hra obsahuje, takze ak by na free niekolko nefungovalo, tak by to na tom krachlo... napr ekonomika hry, alebo niektore tazobne veci atp
-
AXO
Professional
Ak si dobre pamatam, tak som to mal takto na WOW. Len tam je Mesacny trial... a max lvl 20.(teraz uz neviem ako to je, nehral som wow rok a pol a trial som nevidel ani nepamatam)robinko93 napísal:takze ked sa pirhlasim a nebudem to 5 dni hrat tak sa to rata do tych 14 dni?? to je blbe
-
Andr3w
Light Professional
skus tuto stranku, hlavne forum je tam vela navodov pre zaciatocnikovrobinko93 napísal:a nemate niekdo linky na megaupload ?
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 14:56 )
pls mohly by ste misem dat kratky navod ako sa to hra a hlavne ovlada? psl
Kód: Vybrať všetko
http://eveonline.mapnet.cz-
mackousko007
Expert
Re: EVE Online
trosku ozivim tuto temu o 5 rokov
kto hrava EVE online?
date mi vase icq? alebo nieco?
Zdarec, mno tak ja to hravam dost aktivne. Mozes mi napisat [email protected] alebo priamo v hre na Bl1skr1n. Z mojho pohladu najlepsia hra aku som kedy hral.
Ja hram, sice teraz viac nehram ako hram pretoze cvicim len zaciatocne skilly na novom chare. Takze jedine co teraz v poslednej dobe s EVE robim je ze sa lognem nahadzem skilly do "skill queue" a zase odlog
PS: Ak by mal niekto zaujem o 30 dni trialu zdarma tak sa mi kludne ozvite a poslite mi vasu mailovu schranku ...
PS: Ak by mal niekto zaujem o 30 dni trialu zdarma tak sa mi kludne ozvite a poslite mi vasu mailovu schranku ...
skoda ze eve online nieje po cesky

No jo, k tejto hre je Anglictina dost potrebna hlavne ked chces ist do nejakej corpy, ale su tu aj ceske corpy ktore radi zaciatocnikom poradia ...
co tim myslis?hypper napísal: No jo, k tejto hre je Anglictina dost potrebna hlavne ked chces ist do nejakej corpy, ale su tu aj ceske corpy ktore radi zaciatocnikom poradia ...
Ahmopo32 napísal:
co tim myslis?
Ok skusim to este raz takze, pre hranie EVE je dost potrebna znalost anglickeho jazyka pretoze je to dost narocna hra na pochopenie co ako funguje.
Ale ak nevies po anglicky tak by bolo dobre sa obratit na rozne ceske corporacie ( clany ) ktore ti urcite poradia a pomozu co to do zaciatku. V hre najdes aj cesky-slovensky channel na ktorom ti tiez urcite poradia. Ale ak mas pod 20 rokov a oblubujes hry typu WoW tak EVE pre teba neni ...
a este jedna otazka ako to stiahunut?hypper napísal:Ahm![]()
Ok skusim to este raz takze, pre hranie EVE je dost potrebna znalost anglickeho jazyka pretoze je to dost narocna hra na pochopenie co ako funguje.
Ale ak nevies po anglicky tak by bolo dobre sa obratit na rozne ceske corporacie ( clany ) ktore ti urcite poradia a pomozu co to do zaciatku. V hre najdes aj cesky-slovensky channel na ktorom ti tiez urcite poradia. Ale ak mas pod 20 rokov a oblubujes hry typu WoW tak EVE pre teba neni ...
staci pozret sem http://www.eveonline.com/download/opo32 napísal:
a este jedna otazka ako to stiahunut?
inac dufam ze si si precital moju poslednu vetu ...