Zabudnuta holka
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zabudnuta holka
boze qwerty uz s tym prestan....alebo poviem vranovskym kamosom nech zistia kto kur*a si a sam ti pojdem nakopat prdel 
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:boze qwerty uz s tym prestan....alebo poviem vranovskym kamosom nech zistia kto kur*a si a sam ti pojdem nakopat prdel
daniel s petom a matus tu uz nepise
ty si blb.ale podla mna by si sa hodil k sunflower
-
Hotwire
Addict
preco mulatt? za to ze ma 21 a este nemala chalana? to je podla teba odsudenia hodne? sa spamataj
schyzo: ja som tam niekde napisal dôvod preco?myslel som to len ako podpichnutie ale cloveku s tvojim intelektom to nikdy nedojde.a prosim ta uz na mna nikdy nereaguj ja som si dal tu namahu a dal som si schovat vsetky tvoje prispevky tak ty si daj tu namahu a schovaj si tie moje.nazor na teba mam utvoreny uz z inych tem
-
Hotwire
Addict
sa uvedom, preco do toho tahas sunflower? podpichuj si niecim inym...a mam rozhodne viac intelektu nez ty, lebo neurazam tu vsetkych ludi naokolo...
ty potrat koho som kde urazil.ja aspon pisem narozdiel od teba k temam a nie ako ty.+ radis ludom v tejto sekcii a sam sa priznas ze si nestretol este nikdy babu co by si chcel.cize si presne ako qwerty neradis zo skusenosti ale len hadzes nejake blbe otrepane frazy.a toho intelektu rozhodne nemas ani trosicka lebo by si pochopil ze ked ti clovek povie nereaguj na mna ze nanho nemas reagovat
-
Hotwire
Addict
nieee toto vobec neni urazka...ako aj ked pravda mna take trapne chu**** urazit nedokazumulatt napísal:ty potrat koho som kde urazil.
presne som vedel ze sa chytis toho slovicka.a ty neurazas?"aspon neprirovnavam miestneho ko*ot" a ja si do svedomia vstupovat nemusim lebo som s nim spokojny
uvedom sa prosim ta a ak mas problem napis mi ss uz mi tu neodpisuj
-
Hotwire
Addict
problem nemam..len reagujem na tvoje pi*ov*** to je vsetko 
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:problem nemam..len reagujem na tvoje pi*ov*** to je vsetko
-
Hotwire
Addict
mas pravdu qwerty, necham to tak...nech sa ti dari snad najdes holku ktoru budes chciet a ktora pre teba nebude kur*a ...good luck 
-
qwerty-xyz
dakujem, napodobne schyzo nech najdes tiez holku ktora ti bude vyhovovat, a nech bude kazdy happy, sa potom budeme inym veciam venovat ako hadaniu sa na fore ....SchYzo napísal:mas pravdu qwerty, necham to tak...nech sa ti dari snad najdes holku ktoru budes chciet a ktora pre teba nebude kur*a ...good luck
Schyzo, pekný traper :DDDD
-
Hotwire
Addict
sam si trapny 
Vyslovene tu prosí o LOCK a nikto nič ?
Tak teda:
QUERTY... JE BLB !!!
(Sorry, nič v zlom, len som sa chcel pridať aj ja
-
qwerty-xyz
-
kabul
Expert
qwerty: ty, kebyze niesi blb tak ich ignorujes a sam o ten lock poziadas, ale teba ocividne bavi robit zo seba idiota
-
qwerty-xyz
kebyze nie si blb tak si vsimnes ze uz som o lock niekolkokrat poziadal......kabul napísal:qwerty: ty, kebyze niesi blb tak ich ignorujes a sam o ten lock poziadas, ale teba ocividne bavi robit zo seba idiota
-
hojko
Site Admin
Ked chces lock, tak pouzit ohlasenie prispevku a napis to tam.