-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Ako si možem schovať priatelov keď nechcem aby ludia čo nemam vo friendliste ich videli ?
choď na tvoj profil > priatelia > vpravo hore edit/upraviť > zaklikni show friend list to everyone
Cavko, nevie niekto ako si mozem dat toto do profilu? Je to taky maly prehlad ako je na tom uzivatel v pokri.
Diki vopred,
ista 
Diki vopred,
-
Grim
Darca
...myslím že to tu ešte nebolo, bol vydaný nový FBpurity 9. apríla...
http://steeev.site50.net/fbpurity/install.htm
http://steeev.site50.net/fbpurity/install.htm
Nastavenia aplikacie - najdi si poker, upravit nastavenia a vyber pridat box. (nie som si isty prekladom, ja to mam en)Theos napísal:Cavko, nevie niekto ako si mozem dat toto do profilu? Je to taky maly prehlad ako je na tom uzivatel v pokri.
Prosím, nevie niekto poradiť, kde nastaviť, aby sa mi pri prehľadávaní stránok Facebooku nestrácalo zobrazovanie chatu v pravom dolnom rohu stránky. Neviem, kde to nastaviť. Keď ma niekto požiada o chat, musím sa preklikať späť o všetky stránky, ktoré som mal otvorené, ináč sa žiadateľovi nemôžem prihlásiť. THX
callop napísal: Nastavenia aplikacie - najdi si poker, upravit nastavenia a vyber pridat box. (nie som si isty prekladom, ja to mam en)
Tam som uz pozeral, nemam to tam, nemusim este nieco povolit aplikacii aby som to mohol spravit? Take nieco som pocul no neviem ako na to.
Hej mozem sa spytat ci sa bude za facebook od juna platit
-
mr_margera
Medium Professional
hej, bude sa platiť. musíš napísať súkromnú správu užívateľovi mr_margera na tomto fóre a on ti pošle číslo svojho účtu kam zaplatíš poplatok za používanie FB od júna. A povec všetkým kamarátom nech aj oni mu napíšu...

FAKE !!
sa vobec divim ze na toto ludia stale veria ale jak sa hovori su dve veci nekonecne ludska hlupost a vesmír .
facebook ma omnoho viac z reklamy ako keby mu kazdy uzivatel platil .
co znamena ked ma niekto na chate tu sivobielu gulicku ?
-
moosha
Darca
Ze je offline...
-
hojko
Site Admin
helicos: A cuduj sa svete, ze boli dlhodobo v minuse. Pozri sem: Facebook si už na seba sám zarába, Twitter prinesie krátke hovory 
Kaslem nato ja nebudem platit ze si tam chatujem pojdem na pokec a je to zadara
-
Soviet
Darca
Nik ta ani nenuti
Ani nebude nutit..
tak asi by nebol v chate ze ?moosha napísal:Ze je offline...
-
moosha
Darca
Bug?
nie je to bug, ved stale mas nejakych priatelov zelenych a nejakych sivychmoosha napísal:Bug?
-
moosha
Darca
Neviem ako ty, ale ja ked si otvorim dole v rohu "Chat", tak mam priatelov bud so zelenym kruzkom, alebo takym bledomodrym mesiacikom (nieco ako Away na icq).
noo ved to myslim, len co to znemena, ze nic nerobim napriklad 10 minut nic s compom alebo take daco ?moosha napísal:Neviem ako ty, ale ja ked si otvorim dole v rohu "Chat", tak mam priatelov bud so zelenym kruzkom, alebo takym bledomodrym mesiacikom (nieco ako Away na icq).