zamrza mi pc
zamrza mi pc
zdrawim mam na vás jednu otazku newiete mi niekto poradito co mam srpawit s pc ? ked mi kazdej hre co hram mi po chvilke zamzrzne? moze to byt aj fifa 98 a urobi to, nechpaem to lebo doteraz mi to islo vsetko uplne v pohode, skusil som preinstalovat aj windows a nepomohlo to, chladic na grafike som pozeral funguje,tak uz ozaj newiem co by mi mi pomohlo, poradi niekto ???
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: zamrza mi pc
Stiahni si Everest/je aj trial verzia/ a zmeraj teplotu komponentov, následne to šlahni sem do fóra...
Skús ešte spustiť memtest
Skús ešte spustiť memtest
a kde tamz istim teplotu everest som si stiahol , len tam newem te teploty najst.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Otvoris Everest> vlavo das Pocitac>senzory
popripadne sprav toto: nastroje>test stability systemu a nechaj bezat dakych 20 min a daj fotku
popripadne sprav toto: nastroje>test stability systemu a nechaj bezat dakych 20 min a daj fotku
no jasne mam tu vsetko vypisem s toho senzory
Procesor 34 stupnov
Cpu Dioda 33 stupnov
Dioda Gpu 79 stupnov
Ventilatory
Procesor 2377 Rpm
Graficky procesor Gpu 100 percent.
Procesor 34 stupnov
Cpu Dioda 33 stupnov
Dioda Gpu 79 stupnov
Ventilatory
Procesor 2377 Rpm
Graficky procesor Gpu 100 percent.
-
Thommas
Addict
grafiku mas na dost vela aj v nic nerobeni... taj ten test stability a uvidis... ale asi mas problem s chladenim grafiky... Mas ty vobec dobry prievan v skrinke?
ako myslis dobry prievan v skrinke ?
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2010, 21:57)
mas pravdu to bude v tej grafike lebo som narocky pustil hru a priebiezne kukal jej teplotu a stale sa zvysuje dosla az na 87 stupupnov. takze myslis ze jedine riesenie je iba vymenit grafiku ,
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2010, 21:57)
mas pravdu to bude v tej grafike lebo som narocky pustil hru a priebiezne kukal jej teplotu a stale sa zvysuje dosla az na 87 stupupnov. takze myslis ze jedine riesenie je iba vymenit grafiku ,
-
Thommas
Addict
menit za to netreba len popripadne vymenit chladenie alebo prepastovat.. PS prievan znamena ventilatory ktore ti fukaju dnu studeny vzduch a na druhej strane ti dalsie vyfukuju teply vzduch
ano to mam prapastovat ymslis namastit alebo tak ? lebo dneska som ju celu rozobral vycistil od prachu a nepomohlo to.
-
Grim
Darca
...chcel si napísať ventilátory dnu fúkajú STUDENÝ vzduch, že?...
tak ja som to skusal a ventilatory vyfukuju von studeny vzduch.
-
Thommas
Addict
To Misinko18: musis dat dole chladic a naniest teplovodivu pastu
To Grim-Reaperka: chcelo to byt studeny len ked pise 10 ludi naraz tak to zmetie
To Grim-Reaperka: chcelo to byt studeny len ked pise 10 ludi naraz tak to zmetie
myslis na ten chladic alebo kde naniesem tu pastu ?
medzi jadro a chladic, ale radsej to nerob, kedze nevies o co ide, pre zaciatok otvor skrinku, bude tam aspon aka taka vymena vzduchu
-
Thommas
Addict
ak nemas po ruke znameho kto sa o trocha viac rozumie kompom tak ju len vyber, ofot spredu a zozadu + cely komp zvnutra, nahod fotky a dame vysvetlenie