Problém s PC
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Problém s PC
Zdravím. Mám problém so spustením počítača. Po stlačení tlačidla POWER sa počítač zapne na plný výkon, monitor nenabehne, vetráky sa točia, trvá to cca 20 sekúnd a potom sa vypne. Tento proces sa opakuje stále ak ho zapnem. Môže to byť spôsobené nejakou ochranou alebo zlyhaním nejakou súčiastkou na matičnej?
Ďakujem vopred za rady.
Ďakujem vopred za rady.
-
tm_a.s.
Light Professional
Re: Problém s PC
možno grafika, skús ju vytiahnúť prefúknuť kontakty a vložiť naspäť
A keď už budeš dnu, tak sa uisti, že sú všetky komponenty v slotoch pozatláčané tak, ako majú (RAM, grafika, zvuková/USB karta... No všetko
) a pozatláčaj káble (napätie do dosky, diskov atď)
-
Medium Star
Všetko som trikrát skontroloval, pozapajal odznova, grafiku a komplet všetko prefukal a stále nič.
-
IceHammer
Star
Speaker mas zapnuty??? Ziadne zvuky ti nevydava??? Kedy si pred danou chybou rozoberal pc???
-
Thommas
Addict
pozri ci sa ti neuvolnil chladic na procaku. Obcas to moze robyt aj to...
-
Medium Star
Zvuky žiadne nevydáva, chladič na procáku nemám uvoľnený. Všetko som už XY krát skontroloval. Baterku na na matičnej ani nechcem vyberať. Dúfam, že ešte je v záruke a môžem ho dať opraviť. 
-
vikko78
Medium Professional
skôr by som to tipoval na zdroj. nemáš možnosť vyskúšať druhý?
-
Thommas
Addict
Prave si si zamietol asi moznost opravenia PC. Skus dat CMOS CLEAR a mas sancu na to, ze dake zle nastavenia v biose ti to nedovoluju. Moznost 2. tipujem na dake rapidne zvysovanie teploty dosky ci procaku.Online napísal:Baterku na na matičnej ani nechcem vyberať.
-
Medium Star
Baterku nevyberám, keďže ešte je v záruke počítač. Ale dnes ho idem dať reklamovať.
tým že vyberieš baterku záruku nestrácaš..toho sa neboj jedine žeby tí ludia od ktorých si kupoval pc zaheslovali bios..v tom prípade by sa mohli oháňať že si porušil nejkú záručnú podmienku ale pokial viem tak toto sa nerobí.ešte som nevidel aby bol bios zaheslovaný od nejakej firmy či už sahark alza agem alebo to je jedno tí čo skladaju kompy..
je vysoko zaujimave ze speaker nehlasi nic pretoze to vyzera na chybu HW no podla tohto je dost realne ze ti daco skratuje abo sa prehrieva najhorsia mozna alternativa je ze ti odisla MB