Overclocking
ANOSnowmannn napísal:Pocujte, v biose mozem nastavit vcore, ram voltage a agp voltage. to vcore je cpu voltage?
LOOK
Kód: Vybrať všetko
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tipyatriky/Default.aspx?CatID=189&LayId=2&ArtId=20177&ChapID=6271A ESTE
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tipyatriky/Default.aspx?CatID=189&LayId=2&ArtId=20160-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme .. vsak si pozri hodnotySnowmannn napísal: urcite????![]()
agp by mala byt okolo 1.5V
ramky od 2.7-2.9
a cpu zavisi od typu , ja mam default 1.65, A64 a XP-M maju do 1.55. starsiemu duronu mozes kludne vykurit aj 1.9, ako je na tom Intel neviem... ale kedze su to riadne pece tak tipujem ze 1.9V hravo rozchodia
-
Snowmannn
Medium Star
ok, v pohode.palo napísal:sorac som si ta pomylyl s petom
Trochu som upravil skrinu - 9 coolerov, este to neni moc pekne ale chladi dobre - musim kupit biely spray - ak to chcete vidiet tak
www.snowmannn.tkAk mozem pridal by som trosicku kritiky (nie v zlom), 9 Ventilatorov ??? ved to musi vydavat zvuk ako pri starte raketoplanu.Snowmannn napísal: ok, v pohode.
Trochu som upravil skrinu - 9 coolerov, este to neni moc pekne ale chladi dobre - musim kupit biely spray - ak to chcete vidiet takKód: Vybrať všetko
www.snowmannn.tk
S taktovanym a chladenim mam celkom slusne skusenosti a myslim, ze podobny vysledok by sa dal kludne dosiahnut aj s mensim poctom ventilatorov. (aj ked ak mas na nich dostatocne znizene otacky, moze to byt vcelku tiche).
Skutocne nechcem rypat ale nemozes pridat fotku ako to vyzera vo vnutri ?
Mam trosku problem si prestavit, kam vsade si ich dal.
BTW: to umiestnenie zdroja dopredu je celkom zaujimave. Ked som mal este staru skrinku mal som to riesene podobne, ibaze zdroj bol dole a nie hore. (ten ventilator na zdroji nasava alebo vyfukuje ?)
-
Snowmannn
Medium Star
Ono to zas take nahustene neni,
ja som to pocital tak ze 2 v zdroji, 1 na procesore, 1 na vga - ten tam povodne nebol a 5 pomocnych.
S tym zdrojom - on to v predu vlastne zdroj neni - to iba tak vyzera - samozrejme je to upravene - odlahcene. Ventilator som otocil aby nasaval. Taktiez tam dolu ako sa dava disketovka je ventilator ktory tiez nasava dovnutra priamo okolo disku ku grafike. Takze to su 2 nasavacie + vzadu jeden pod zdrojom to tlaci von, a este pri grafike, ktory taha od disku a este jeden v supliku - to je vsetko.
Vsetko to pekne pofotim ale este to idem vytunit trochu - namalovat a tak.
ja som to pocital tak ze 2 v zdroji, 1 na procesore, 1 na vga - ten tam povodne nebol a 5 pomocnych.
S tym zdrojom - on to v predu vlastne zdroj neni - to iba tak vyzera - samozrejme je to upravene - odlahcene. Ventilator som otocil aby nasaval. Taktiez tam dolu ako sa dava disketovka je ventilator ktory tiez nasava dovnutra priamo okolo disku ku grafike. Takze to su 2 nasavacie + vzadu jeden pod zdrojom to tlaci von, a este pri grafike, ktory taha od disku a este jeden v supliku - to je vsetko.
Vsetko to pekne pofotim ale este to idem vytunit trochu - namalovat a tak.
-
schwaro
Medium Star
Tak toto pridam aj ja jeden screenshot je z mojich zaciatkov...
Intel Pentium 4 Prescott [email protected] Ghz, full load: 63 C
Intel Pentium 4 Prescott [email protected] Ghz, full load: 63 C
- Prílohy
-
- Max vykon.JPG (154.16 KiB) 1364 zobrazení