Radeon 5770.. ale ktoré?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Radeon 5770.. ale ktoré?

Príspevok od používateľa Thommas »

[url=http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1401977#p1401977] napísal:Dufam, ze sa mi to nevypomsti.

Nemalo. Vapor-X je preto tym cim je, lebo to vlastne znamena lebsie chladenie, vyssi vykon a dobre taktovanie. Ja som osobne dodnes nepocul stazosti na GPU s vapor-x om.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

OT// este ze si nam to povedal :) dakujeme

//tym chcem povedat ze Kocimu bolo jasne co kupuje, urcite ju nekupil len kvoli tomu ze tam je pismenko X ktore poukazuje na nieco "vynimocne" a je asi najpouzivanejsie z pohladu marketingu :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

No, vapor-x je len technologia chladenia. Tovarenske spracovanie, pouzite cievky atd, je zase vec druha pravda. Ale ta neskutocna tichost uz od startu compu, je priam uzasna, spotreba isla tiez prijemne dole (140W na cele PC aj s 21"LCD, miesto povodnych 185W). Akurat nejak nechapem, preco mi Everest neukazuje teplotu toho zazraku. A na Catalyst Control Center si nejaku dobu budem musiet zvykat (nech si hovori kto co chce, ale NVIDIA Control Panel, je na omnoho vyssej urovni). Nuz, ale nekupoval som to kvoli ovladaciemu panelu, ale na hranie :).

//aha, ten everest neukazuje preto, lebo mam riaaadne staru verziu :D
Napísať odpoveď