citizen napísal:Ty si tiez fetak a este aj madar!!!
Ja som to myslel dobre, len som chcel Ivanovi ušetriť čas....
citizen napísal:Ty si tiez fetak a este aj madar!!!
Shooty je feťák o tom som presvedčený
Čo sa týka protestu čo je na tom pravdy, že väčšinu účastníkov tvorila alternatívna mládež o ktorej je všeobecne dobre známe, že holduje drogám, pečie si marihuanové koláčiky a potom má problémy vysvetľovať policajtom šoférovanie auta?
Myslím si, že tak ako sa dištancujeme od náckov by sme sa mali dištancovať aj od feťákov ktorí za kus matrošu budú protestovať proti čomukoľvek.
A myslis ze keby si cely zivot pasol kravy, bol by si na tom lepsie? Organ, ktory sa nepouziva zakrpatie. V stave, ked vacsina Africanov nema ziadne vzdelanie to nemoze prekvapovat. Prekvapovat moze jedine, ked vedec vyda pracu o rasach, pricom neberie na zretel socialne odlisnosti skumanych subjektov.Tuším nedávno sa nejaký anglický vedec vyjadril že černosi v Afrike majú v priemere oveľa nižšie IQ ako priemerný európan / a schválil mu to ja nejaký černošský vedec/, tuším sa čísla pohybovali od 60 do 90 pričom v Európe je IQ 60 považované za istú zaostalosť. Za takýto článok bol tuším vyhodený z práce. Takže o akých vedcoch a akých bádaniach sa to tu bavíme? Skutočné bádania nikoho nezaujímajú, svet je prehltený nevedeckými teóriami ba biológia sa nepíše podľa skutočností ale skrze pol. korektnosť, tak isto ako dejepis. Neviem prečo ťa niečo také prekvapuje či dokonca rozčuľuje. Pravda a skutočné vedecké závery sa do škôl ani do médií nedostanú. To isté platí o veľkom sťahovaní národov. Vedecky je to nepreukázateľné a navyše čistý nezmysel.
Pozri sa prosim ta, ohladne coho vznikla tato debata. No vsak ale samozrejme, ked nemam co napisat strcim tam Zida, alebo nieco podobne. Tento argument sa proste neda prebit... Mne tu ide pisat o tom aky som manipulovany svetom a neviem cim. Spytam sa ta teda: Co tebe otvorilo oci? - nepis mi ze vlastna skusenost, uz sme to tu rozoberali a dosli sme k nazoru ze si Zida alebo liberala alebo co v zivote nevidel.Nás neučia vedci a ich výskumy, nás učia učitelia a knihy, ktoré sú neustále písané ne objednávku a píšu sa práve podľa prebiehajúceho režimu. Tento dnešný režim je tzv. humanistický, vraj demokratický a učí, že sme si všetci rovní. Nemôže predsa do knižiek písať, že to nieje pravda. To by sa sám pochoval.
Nevazim si ho kvoli tomu, v akom stave sa nachadza. A vlajky ten stav nezmenia, takisto ako nezmenia moj (a nielen moj) nazor na tento stat.Kto si neváži vlastný štát, nezaslúži si ho.
No si sa nejako odviazal, argumentov tu bolo viac ako dost a vacsinu si taktne premlcal.Mne hovoríš že sa to nedá čítať, skôr si prečítaj celú túto tému, myslíš že mne sa páči čítať tie vaše drízdy o nanútenom vlastenectve?
Veď od začiatku ste písali úplné voloviny, najprv že sa hymna bude spievať, potom keď ste zistili že nie, vadilo Vám že musia školy kúpiť vlajky za "drahé" peniaze, keď sa Mikolaj vyjadril, že založí nadáciu, ktorá školám dá peniaze na vlajky začali ste s akýmsi neprirodzeným nanucovaním vlastenectva, vraj ak je niekto v škole nútený pozerať sa na vlastnú vlajku dostane k nej odpor a podobné prepáč ale inak sa to nedá nazvať len srač.ami. Niekto mi tu dokonca tvrdil že na vysokých školách nemajú v učebniach štátne znaky. Opak je pravdou...
citizen napísal:dufam ze ten zakon zrusia coskoro.ja si myslim ze je protiustavni prikazovat niekomu stat pocas blbej hymny.
No si sa nejako odviazal, argumentov tu bolo viac ako dost a vacsinu si taktne premlcal.
Ano Ivan, si majster inteligentnej diskusie Slotovskeho typuAk som dobre pochopil tak ty máš problémy so státím, hmm to ti veľmi nezávidím, zrejme ani tvoja priateľka
PeniazePovedz mi jeden?
citizen napísal:dufam ze ten zakon zrusia coskoro.ja si myslim ze je protiustavni prikazovat niekomu stat pocas blbej hymny.
No, zo státím počas počúvania hymny by som mal asi problém aj ja páč by mi to pripadalo dosť komickéIvanSk napísal: Ak som dobre pochopil tak ty máš problémy so státím, hmm to ti veľmi nezávidím, zrejme ani tvoja priateľka![]()
porovnat peniaze na vlajky a na liecbu drogovo zavislych... liecba moze vratit do spolocnosti opat zdraveho cloveka. a to je urcite prinos. co vrati vlajka a preambula ? hmmm. nic ma nenapada. peniaze do toho fondu pridu odkial ? tych 7 eur je strasne idiotsky napad (pre taketo kraviny sulik moj hlas nedostane, je rovnaky demagog ako Hranol). Smutne je, ze ludia co by hlas za 7 eur predali si volit podla mna nezasluzia. A tu treba ludi vychovavat a vzdelavat. Ze svojim hlasom mozu zmenit i svoj zivot. a nie hlupostami okolo vlastenectvaIvanSk napísal:Peniaze?? To hej strašné náklady, myslíš, že väčšie ako štát vynakladá na liečbu drogovo závislých a závislých na marihuane?
Okrem toho Malíková a minister školstva tvrdili, že založia fond pre každého chudobného riaditeľa, ktorý nemá pár eur na vlajku.
Skôr by som sa ťa opýtal čo hovoríš na Sulíkov návrh o vyplatení 7 eur lúze, ktorá sa vzdá svojho hlasovacieho práva vo voľbách? Nepoloží to slovenskú ekonomiku viac ako nejaké vlajky v školách? Namiesto vlajok budú mať cigáni na chľast. Skutočne systémové opatrenie.
Ja som nikomu do feťákov nevynadal, citoval som Vás samotných a navyše v úvodzovkách. To ste nechodili do školy a neviete čo značia úvodzovky?
Jediný komu som vynadal bol hughito. S ním sa už nemám o čom baviť. Pre mňa neexistuje človek, ktorý dokáže tvrdiť to čo hughito. To že vy poniektorí ste pokrytci /keď na jednej strane moralizujete v téme o Dr. Tisovi a na druhej starne sa správate úplne amorálne/ na to som si už zvykol.
Preco sa ma pytas na Sulikov volebny navrh a liecbu drogovo zavislych? Nedokazes diskutovat k teme? Sam priznavas ze peniaze problem su a myslim ze je jedno z kade sa zoberu. Stale je to zbytocne mrhanie - alebo mas dojem ze sa tu mame tak dobre, ze nemame co ine riesit?IvanSk napísal:Peniaze?? To hej strašné náklady, myslíš, že väčšie ako štát vynakladá na liečbu drogovo závislých a závislých na marihuane?
Okrem toho Malíková a minister školstva tvrdili, že založia fond pre každého chudobného riaditeľa, ktorý nemá pár eur na vlajku.
Skôr by som sa ťa opýtal čo hovoríš na Sulíkov návrh o vyplatení 7 eur lúze, ktorá sa vzdá svojho hlasovacieho práva vo voľbách? Nepoloží to slovenskú ekonomiku viac ako nejaké vlajky v školách? Namiesto vlajok budú mať cigáni na chľast. Skutočne systémové opatrenie.
Preco myslis ze sa spravame amoralne? Pretoze nezbastime vsetko na com je capnuty slovensky znak - vies co je to moralka vobec?Ja som nikomu do feťákov nevynadal, citoval som Vás samotných a navyše v úvodzovkách. To ste nechodili do školy a neviete čo značia úvodzovky?
Jediný komu som vynadal bol hughito. S ním sa už nemám o čom baviť. Pre mňa neexistuje človek, ktorý dokáže tvrdiť to čo hughito. To že vy poniektorí ste pokrytci /keď na jednej strane moralizujete v téme o Dr. Tisovi a na druhej starne sa správate úplne amorálne/ na to som si už zvykol.
Benjamin FranklinDemocracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch.
Nuž amorálne je už len schvaľovaniu užívania drog či dokonca legalizácia takejto veci.Preco myslis ze sa spravame amoralne? Pretoze nezbastime vsetko na com je capnuty slovensky znak - vies co je to moralka vobec?
Nacionalizmus dokáže pozdvihnúť celú túto zvráskavenú pokrivenú spoločnosť a vylúčiť z nej krivákov, ktorí jej škodia ešte viac. Minimálne to. Navyše nieje čo riešiť, súčasťou štátny inštitúcie musia byť štátne znaky.porovnat peniaze na vlajky a na liecbu drogovo zavislych... liecba moze vratit do spolocnosti opat zdraveho cloveka. a to je urcite prinos. co vrati vlajka a preambula ? hmmm. nic ma nenapada.
Čo je komické na státí počas hymny? Keď ľudia stoja na pohrebe tiež je to komické?No, zo státím počas počúvania hymny by som mal asi problém aj ja páč by mi to pripadalo dosť komické
A co ja s tym? Diskutujeme o vlasteneckom zakone. Nevidim v tvojom prispevku ani JEDNU suvislost s tymto zakonom, alebo cimkolvek co som ja napisal a na co reagujes. Alebo myslis ze ked sa na Slovensku deje milion pat volovin, treba nam este jednu navyse, specialne pre hejslovakov?Zbytočné je v tomto štáte fajčiť marišku, piť a drogovať ale štátne znaky do štátnych inštitúcií nie sú zbytočnosťou.
Zbytočné je mať 6 parlamentných strán ktoré ponúkajú to isté.
Zbytočné je mať zadarmo školy. Prečo by mal niekto študovať zadarmo a potom utekať do zahraničia - nie?? Zbytočné sú bavoráky našich ústavných činiteľov, zbytočné sú ministerstvá, zbytočné sú horibilné platy poslancov ale nemyslím si, že štátne znaky patria do tejto kolonky.
Štát a národ nikdy nie je zbytočný, čo sa jemu obetuje, vždy sa vráti narozdiel od ostatných zbytočností.
Len aby som si to ujasnil, ked je niekto za deskriminalizaciu marihuany, nema pravo kritizovat Tisa?Nuž amorálne je už len schvaľovaniu užívania drog či dokonca legalizácia takejto veci.