USB modem na simku s neobmedzeným netom od O2
USB modem na simku s neobmedzeným netom od O2
Takže plánujem kúpiť USB modem na sim kartu ale vôbec sa v tom nevyznám.Ktorý by sa mi oplatil ? Koľko by taký poriadny stál ? Pošlite mi pls rovno linky kde by sa dal dobrý kúpiť z nejakého overeného obchodu.Chcem ho používať s O2 neobmedzeným internetom ale ešte ho nemám tak sa chcem spýtať aký je rýchly ten internet ? Ďakujem
-
aughostino
Medium Professional
Re: USB modem na simku s neobmedzeným netom od O2
nemusi byt modem, moze byt nejaky starsi telefon ktory podporuje EDGE a je k nemu datovy kabel
ja pouzivam samsung J700
ja pouzivam samsung J700
No len ja to chcem čo najmenšie a bude na tom robiť otec a on moc takéto nevie no.aughostino napísal:nemusi byt modem, moze byt nejaky starsi telefon ktory podporuje EDGE a je k nemu datovy kabel
ja pouzivam samsung J700
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak dobre viem Orange mobilny net je cez Huawei (ci ako sa to vola) a aj tam sa vklada sim karta. Ak ti staci aj pouzite, kukni sa na bazos iste nieco najdes.
rychlost do 22KB/s, pingy 700-800ms
-
aughostino
Medium Professional
ono to nie je zlozite, staci iba mobil pripojit na kabel a uz to ide automatickymickey155 napísal:
No len ja to chcem čo najmenšie a bude na tom robiť otec a on moc takéto nevie no.
Jj máme doma nejaké telefóny navyše. A to cez nejaký program alebo ako ?aughostino napísal:
ono to nie je zlozite, staci iba mobil pripojit na kabel a uz to ide automatickyja to tak mam a som spokojny
a predsalen toho stareho mobilu nebude az taka skoda ako modemu
-
aughostino
Medium Professional
ak mas win tak nemusis mat ziadny program staci ten telefon nainstalovat ako modem, ak ten telefon podporuje EDGE tak by ti mal po pripojeni system sam vyhodit vyzvu na nainstalovanie modemu
//uz som niekde sem na forum daval navod ako to nainstalovat, ked to najdem tak ti to sem postnem
heureka
//uz som niekde sem na forum daval navod ako to nainstalovat, ked to najdem tak ti to sem postnem
heureka
- Prílohy
-
- 25908_29066_Manualne_nastavenie_MT_PC_s_Microsoft_Office_2000_XP.rar
- (529.17 KiB) 60 stiahnutí
-
Traktorista
Guru
lenze ten mobil musis mat aj v nabijacke, bo sa ti za hodinku dve vybije, a neviem ci je pohodlnejsie mat modem co vyzera ako usb kluc, alebo tahat kabel do mobilu a este aj mobil mat v nabijacke,...
-
aughostino
Medium Professional
traktorista nemas pravdu, vacsina mobilov sa dobija cez datovy kabel ked su pripojene k PC
-
Space5800
Medium Professional
aughostino: väčšina? no neviem ja som zatiaľ nemal ani jeden ktorý by sa dobíjal cez USB... či len ja mam na fóny takú smolu? 
No dočasne to urobím tak že bude na fóne a fón na nabke keďže bude stále na tom istom mieste a iba občas prenášaný s netom a ak by mi to neskôr vadilo tak kúpim ten modem.Môžte LOCKTraktorista napísal:lenze ten mobil musis mat aj v nabijacke, bo sa ti za hodinku dve vybije, a neviem ci je pohodlnejsie mat modem co vyzera ako usb kluc, alebo tahat kabel do mobilu a este aj mobil mat v nabijacke,...
-
Runes
Addict
to z mobilom je pravda ja som to riesil cez 5310 a ze by sa dobijala v principe dobija sa len E52 a to mam mobilov celkom dost.
Co sa tyka netu tak neviem kde byvas ale davat 8€ mesacne zato je hlupost, ja som to mal koli priatelke lebo unich nebol net a ani sa neda zatiahnut ci co proste unich doma jedine ten mobilny od Tmobilu funguje pripadne cez mobil , len chcem povedat ze to O2 je des. Napr upc ma teraz tu salenu akciu vsetko za 5€ tak treba zistit to a ked tak dat chello. To O2 je fakt dobre iba do mobilu. K PC potrebujes operu ktora ma rezim turbo, ale aj tak musis celkom casto mackat F5 aby sa stranka nacitala korektne. Ako pohotovostny internet je to OK ako normlany net na bezne surfovanie mozno pre dakeho flegmatika, ale akonahle pojdes na stranku kde je flash alebo video ... tak umres. A teraz neviem ako tvoj tato ale tak moj uz objavil caro zaujimavych stranok a neviem co by povedal na take pripojenie
aby som nezabudol tie zariadenia stoja od dakych 40€ ale na bazosi sa moc nepohybovali akurat huawei 220 tusim ale to je taka pomerne velka krabicka ktora sa pripaja po kabliku
Co sa tyka netu tak neviem kde byvas ale davat 8€ mesacne zato je hlupost, ja som to mal koli priatelke lebo unich nebol net a ani sa neda zatiahnut ci co proste unich doma jedine ten mobilny od Tmobilu funguje pripadne cez mobil , len chcem povedat ze to O2 je des. Napr upc ma teraz tu salenu akciu vsetko za 5€ tak treba zistit to a ked tak dat chello. To O2 je fakt dobre iba do mobilu. K PC potrebujes operu ktora ma rezim turbo, ale aj tak musis celkom casto mackat F5 aby sa stranka nacitala korektne. Ako pohotovostny internet je to OK ako normlany net na bezne surfovanie mozno pre dakeho flegmatika, ale akonahle pojdes na stranku kde je flash alebo video ... tak umres. A teraz neviem ako tvoj tato ale tak moj uz objavil caro zaujimavych stranok a neviem co by povedal na take pripojenie
aby som nezabudol tie zariadenia stoja od dakych 40€ ale na bazosi sa moc nepohybovali akurat huawei 220 tusim ale to je taka pomerne velka krabicka ktora sa pripaja po kabliku
neda sa to prepojit cez bluetooth? to treba datovy kabel ?
-
Space5800
Medium Professional
ropman: pokiaľ to bude mobil pripojený ako modem tak by sa malo dať... aspoň na nokiach sa dá ľahko pomocou pc suite
No lebo my to máme tak že máme už net od t-comu (hrôza) no a v jednej akurát otcovej pracovni nechytá.No a tak som rozmýšľal že mobilný internet od O2 ale keď je to pomalé tak určite nie.No tak pozriem to UPC.Má s ním niekto skúsenosti ?
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2010, 11:22)
No škoda že tých 5€ je počas prvých 6 mesiacov.Ale určite to skúsim keď mi skončí viazanosť u t-comu (ešte 1.5roka
).No ale nakoniec to vyriešim nejakým zosilňovačom wifi signálu.Všetkým díky.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2010, 11:22)
No škoda že tých 5€ je počas prvých 6 mesiacov.Ale určite to skúsim keď mi skončí viazanosť u t-comu (ešte 1.5roka
-
Runes
Addict
jj presne tak kup silnejsiu Wifinu lebo s tou od Tmobilu ma vela ludi problem