ATI 10.3 ovladace problemy
ATI 10.3 ovladace problemy
Tak som sa konecne rozhodol si nahodit nove ovladace a som totalne dozrany
.... ako som postupoval..odstranil som stare ovladace catalyst proste vsetko ati, restartol a tak spustil instalaciu novych ovladacov nahralo driver, catalyst a vsetko potrebne tak sa opät restartoval PC a co sa nestalo windows mi nabieha nacitavaju su programy na pozadi Eset atd. a ked dojde na ati tak mi zamrzne cely PC ..ani reset mi prv nesiel
to uz akoze nechapem..vyhodilo len modru obrazovku a koniec..ale nie tu modru obrazovku smrti vo win Xp ale len taka modra pasiky cez nu a koniec....noo asi 10x som spustal na novo PC az niejakym zazrakom nezamrzlo tak som odstranil ovladace a nahral povodne co som mal na CD a vsetko by slapalo ako malo noo pri nacitavani catalyst mi vypisalo niejaku chybu ze sa nenasiel subor "CLI.impleten....",alebo "IML.impleten..." neviem presne bohuzial som printscreen nespravil aaa uz mi to nevyhadzuje .. problem proste bol ze mi nefungoval catalyst nesiel otvorit ale ovladac ku grafike slape v pohodke lebo hry idu bezchybne ...screen by som urobil aj teraz ale skusal som teda vymazat aj starsie ovladace co som mal original prilozene k CD a tie nahodit na novu a chybu uz nevypisuje ale ati catalyst mi pri starte PC nenacita ani nejde otvorit cez start programy a pritom tam je a ani chybu uz nevyhadzuje...viete niekto poradit ?? mal niekto problemy este z ovladacmi 10.3 ?skusit ich este raz ?lebo akoze ak mi zas zamrzne cely pc a niejakych zazrakom sa po kopec restartovani nenacita tak aby mi dosrali ovladace cely win noo
, alebo si nechat tieto stare, len by som chcel aj ten catalyst rozbehat neni to ziadna strasna chyba ale tak vobec sa donho nemozem dostat 
Re: ATI 10.3 ovladace problemy
nechaj si stare, lebo zjavne nevies co cinis
omg ano uzasna odpoved si super jednoznacne3PO napísal:nechaj si stare, lebo zjavne nevies co cinis
vobec to nie je zrozumitelne. reset je vec hardwaru (je to male tlacitko ziaden soft s nim nespolupracuje). modre pasiky...10 x si spustal. ...
co tak skusit nudzovy rezim a odinstalovat ovladace. nie je ti rozumiet ani slovo v minimalne druhej polke prispevku. skus este raz rozumne napisat co nejde a co vlastne chces
co tak skusit nudzovy rezim a odinstalovat ovladace. nie je ti rozumiet ani slovo v minimalne druhej polke prispevku. skus este raz rozumne napisat co nejde a co vlastne chces
Oukej tak zacneme este raz..proste som mal nahrate ovladace od grafiky...stiahol z netu nove a tie chcel nahrat, tak som odstranil povodne ovladace restartol PC nahral 10.3 restartol pc a vtedy pri nacitavani windowsu plochy zrazu preblikla mi obrazovka aa proste no neviem to inak zrozumitelnejsie napisat, obrazovka ostala modra a pruhy po nej koniec cely Pc zamrzol..tlacitko reset na dalsi krat uz islo tak soom ho hadam len zle stlacal na zaciatku ... tot vsetko...nechal som to nabehnut este par krat no stale to iste, takze kolobeh start win-zamrznutie-reset...po niejaky 10x nabehol zrazu win bez zamrznutia tak som ovladace radsej vymazal a nahral si povodne stare..a Pc uz slape bez chyby len ati catalyst mi prv vypisoval chybu tak som preinstaloval aj stare a teraz chybu uz nevypisuje ale dostat sa donho stale neda ..a tie nove ovladace proste mi pri nich cely PC pri starte zamrzol a niejak na nete som nikde nepostrehol zeby s nimi bol problem tak neviem .......
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 19:47)
A prvy prispevok som si este raz precital a mne sa niejaky nezrozumitelny nezda ale ok v pohode ak sa niekomu taky zdat bude tak to este emocie jak ma Ati vytaca:D takze ak je pre niekoho nezrozumitelny druhy prispevok je hadam strucny a jasny...
Peace
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 19:52)
..aaa oukej moja hlupost ze som nesiel cez nudzovy rezim ale to ze som 10x spustal win kym niejakym zazrakom mi ho nenacitalo to neni podstatne si myslim no tak mi to nebliklo boze
..a ovladace som odinstaloval a nainstaloval stare a postupoval som pri instalacii ci novych ked som isiel nahrat 10.3 spravne tak aj pri spätnej instalacii starsich..vzdy som prv vymazal tie co boli nahrate a ci som predtym 10x spustal win lebo mi nebliklo ze som to mohol skusit cez nudzovy je myslim jedno .. po pripade sa to dalo napisat aj normalne ako rada a nie sa hned obut....no nic spät k teme
..a co chcem? Nejdu proste 10.3 ovladace zamrza mi pri nich pri starte windows cely a pomaha len reset .. nevypise ziadnu chybu proste modra obrazovka pruhovana koniec (nie winXp obrazovka smrti modra)...aa po spätnom nahrati starsich ovladacov mi proste nejde Ati Catalyst otvorit prv vypisovalo chybu a momentalne som to prehodil este raz cele a chybu uz nevypisuje ale neotvori mi Catalyst, nemozem sa do toho programu dostat ...skusal som cez start/programy/Catalyst control center/a kliknem na ikonku a nic..aa vzdy sa mi nacital catalyst aj pri stare windowsu a proste to nerobi teraz..ovladace uz idu spravne ale len starsie pri 10.3 cely win zamrza co presne robi som uz napisal vyssie...neviem co s tym je a preco nechcu ist nove ovladace respektive preco potom ako som ich vymazal a nahral ovladace co mi do vtedy slapali bezchybne nejde sa dostat do catalystu
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 19:47)
A prvy prispevok som si este raz precital a mne sa niejaky nezrozumitelny nezda ale ok v pohode ak sa niekomu taky zdat bude tak to este emocie jak ma Ati vytaca:D takze ak je pre niekoho nezrozumitelny druhy prispevok je hadam strucny a jasny...
Peace
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 19:52)
..aaa oukej moja hlupost ze som nesiel cez nudzovy rezim ale to ze som 10x spustal win kym niejakym zazrakom mi ho nenacitalo to neni podstatne si myslim no tak mi to nebliklo boze
slavo napis celu zostavu vratane operacneho systemu ci SP3 alebo tak..64bit grafika ci je PCIE alebo AGP
Intel i5 750 2.67Ghz, Mainboard MSI P55-CD53, ATI HD 5770 1GB, 4GB RAM DDR3, Win Xp 32Bit SP3.....
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna si skus dat Win 7, moznoze tie ovladace su uz skor lebsie kompatibilnejsie s Win 7 ako s XP
Vôbec dávať si na tak vymakaný moderný hardvér tak zastaralý a ešte k tomu x86 OS je somarina najhrubšieho zrna.
No skor je to tak ze HDD som tam mal skor aj s tym Xpckom a zvisok HW som dokupoval az potom a vymenil vlastne cely PC vratane skrine ale HDD som si nechal ten co som mal a niejak som sa k instalacii noveho Win-u nedostal...ale i tak dik tak asi prejdem na tu 7-micku ......
-
Thommas
Addict
slavo120 napísal:Win Xp 32Bit SP3.....
Nie len 4 GB RAM, ale sa pozri aj na zvyšok hardvéru. To ako keby si dal motor z Porsche do Škody 120.
-
hrban
Addict
a najlepšie je že XP tam bolo aj s tou starou zostavou, teraz tam nahodil novú, iba preinštaloval ovládače a teraz čuduj sa svetu že sú tam chyby
ako ti tu radia, formátni partíciu s winXP (ak máš disk delený na partície) a hoď si tam nanovo win7 x64 (ani sa nepokúšaj pustiť inštaláciu priamo vo winXP, nepodarí sa ti to)
btw ovládače si hoď tie ktoré boli na CD ku karte, tam ti na 100% pôjde ccc
ako ti tu radia, formátni partíciu s winXP (ak máš disk delený na partície) a hoď si tam nanovo win7 x64 (ani sa nepokúšaj pustiť inštaláciu priamo vo winXP, nepodarí sa ti to)
Bez urážky, ale to je taká chu****. Na tom CD sú len beta ovládače s počiatočnou podporou novej karty, ktorá je ešte len v plienkach.hrban napísal:btw ovládače si hoď tie ktoré boli na CD ku karte, tam ti na 100% pôjde ccc
...to Xp bolo formatovane ale nahodil som ho tam spät lebo som ine OS nemal ked bola nova zostava tak proste sa dalej ficalo na Xp nemohol som si z prsta novy OS vycucathrban napísal:a najlepšie je že XP tam bolo aj s tou starou zostavou, teraz tam nahodil novú, iba preinštaloval ovládače a teraz čuduj sa svetu že sú tam chyby
..a ja mam ovladace nahode tie co som mal na CD Ati ku karte...aa ccc nejde takze Mr.Henky ma asi pravdu ..aa ziadny zazrak ani tie ovladace na CDcku nebudu no 10.3 mi tiez nejdu takze musim na ten Win 7 prejst...a co sa tyka toho ja viem ze 4GB RAM aaa XP 32bit nejde do kopy a mam to tam potom na ozdobu ale foter ma kopec veci na tom Xpcku aj by som mu to prehadzal a presiel na 7-micku ale ked to je s nim tazke booo on proste Xp bo stale bolo Xp noo ta tazko to vyriesim ja
Ale vo Win7 môže mať XP. Tým pádom zabiješ dve muchy jednou ranou.
Tak to teraz nechapem:D..mama ma na notebooku win7 aaa je to paradny windows ziadne problemy s nim nema a aj ja mam s nim len dobre skusenosti, ale wo win7 mat winXp too sa ako mysli ???:D.............
XP Mode.
-
Thommas
Addict
alebo rozdeli HDD na 2-3 particie, da najprv XP na 1. particiu, W7 na 2. particiu a ak mas dost velky HDD tak 3. particiu si nechas na sata.
-
Nadeo
Guru wannabe
1. Win XP na takom compe?
2. Netreba odstranovat ovladace ATi, ked upgradujes.
2. Netreba odstranovat ovladace ATi, ked upgradujes.