Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky
Ahojte,
Dnes sa rozbehla zaujímavá diskusia v článku na dsl.sk
http://www.dsl.sk/article.php?article=9018
a prispel som tam pod neregistrovaným nickom uplink.sk štýlom že som dsl.sk 3x ponúkol zadarmo redesign a oni ho 3x odmietli [diskusia v článku sa týka, alebo týkala funkcií dsl.sk]. Asi do 30tich sekúnd môj post admin, alebo moderátor dsl.sk vymazal, tak som sa tam regol na môj splaškový mail [nightstalker], lebo moju iPčku zaradili medzi podozrivé [silne mi to pripomína praktiky z pred 89teho].
Čo si myslíte o tomto portáli? Prečo ignorujú ponuky na vylepšenie ich portálu a ani neodpíšu v štýle: "ďakujeme za ponuku, ale nemáme záujem" a pod? Vedel som že prebieha cenzúra, ale netušil som že aj ignorácia a cenzúra pravdy, ktorá nepoškodzuje portál samotný...
Dnes sa rozbehla zaujímavá diskusia v článku na dsl.sk
http://www.dsl.sk/article.php?article=9018
a prispel som tam pod neregistrovaným nickom uplink.sk štýlom že som dsl.sk 3x ponúkol zadarmo redesign a oni ho 3x odmietli [diskusia v článku sa týka, alebo týkala funkcií dsl.sk]. Asi do 30tich sekúnd môj post admin, alebo moderátor dsl.sk vymazal, tak som sa tam regol na môj splaškový mail [nightstalker], lebo moju iPčku zaradili medzi podozrivé [silne mi to pripomína praktiky z pred 89teho].
Čo si myslíte o tomto portáli? Prečo ignorujú ponuky na vylepšenie ich portálu a ani neodpíšu v štýle: "ďakujeme za ponuku, ale nemáme záujem" a pod? Vedel som že prebieha cenzúra, ale netušil som že aj ignorácia a cenzúra pravdy, ktorá nepoškodzuje portál samotný...
-
webmasterr
Medium Professional
Re: Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky
hh no komentare a moderovanie dsl nejak nesledujem, ale nahodou som dnes presne tvoj komentar pod tym clankom cital, takze mozem potvrdit ze tam bol... prave to ma zaujalo, ze im niekto ponuka redesign zadarmo a oni ani nezvazia ponuku... no nvm oco im ide...ale co sa tyka dizajnu urcite by sa im zmena zisla 
Napíš do nejakej témy o prehliadačoch o nejakej chyby v Opere a tvoj príspevok tiež veľmi rýchlo zmizne. 
nedivim sa, ze ta to nastvalo. nie aby moderovali hluposti (flamewar, vecne hlasky o wifi a velkom kancli, popripade urazky pubertiakov) ale zmazu ponuku. kasli na to. ako sa vravi: za dobrotu na zobrotu.
-
uplink
VIP
3PO máš pravdu, len ma nebaví overridovať CSSko cez styleit
...

A zmazali aj tretí aj štvrtý pokus, čo už. Nepáči sa im pravda. Veď práve to, som im ponúkol aj čo i len skin aby bol tmavý povedzme na čítanie, nemajú tam žiadnu grafiku skoro, tak by to nebol problém. Proste nezájem...webmasterr napísal:hh no komentare a moderovanie dsl nejak nesledujem, ale nahodou som dnes presne tvoj komentar pod tym clankom cital, takze mozem potvrdit ze tam bol... prave to ma zaujalo, ze im niekto ponuka redesign zadarmo a oni ani nezvazia ponuku... no nvm oco im ide...ale co sa tyka dizajnu urcite by sa im zmena zisla
mám taký pocit že na slovo opera majú nejakého botachrono napísal:Napíš do nejakej témy o prehliadačoch o nejakej chyby v Opere a tvoj príspevok tiež veľmi rýchlo zmizne.
-
hojko
Site Admin
DSL cital len vynimocne, aj to ked vidim odkaz na clanok z tohto portalu, ale vacsinou som si tam ziadne moderovanie diskusie nevsimol, pretoze tolko nadavok a urazok, ktore tam vzdy su, tak mam pocit, ze sa tam o to nikto nestara.
Ale je smutne, ak niekto nema ani trochu vdaky a nedokaze slusne odmietnu ponuku, ktora sa IMHO neodmieta.
Ale je smutne, ak niekto nema ani trochu vdaky a nedokaze slusne odmietnu ponuku, ktora sa IMHO neodmieta.
-
Hotwire
Addict
aj tak je ta stranka dobra maximalne na speedmeter a pingmeter...
-
uplink
VIP
SchYzo heh, tak nejak, ale z času na čas sa tam nájde niečo dobré, čo samozrejme ukradnú z iného zahraničného portálu, napríklad fermi tam bola celkom dobre zhrnutá a pod...
keď som ešte pracoval v "kancli", tak som dsl.sk čítaval pravidelne, viacmenej majú dosť vysokú návštevnosť a reklamy ktoré majú umiestnené na webe sú celkom mastné [MS a pod]. Myslím že portál má o chod po fin. stránke postarané, avšak naozaj nerozumiem tomu ich prístupu, ale tak je to ich voľba...hojko napísal:DSL cital len vynimocne, aj to ked vidim odkaz na clanok z tohto portalu, ale vacsinou som si tam ziadne moderovanie diskusie nevsimol, pretoze tolko nadavok a urazok, ktore tam vzdy su, tak mam pocit, ze sa tam o to nikto nestara.
tak asi jednoducho nechcu menit design podla mna je prehladny a svoj ucel plni... to mnohokrat staci. pravda, mohli za zmohnut aspon na slusne odmietnutie...
tu stranku nenavstevujem, neviete mi povedat preco mazu kritiku na Operu?
-
xH4wK
Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
-
uplink
VIP
to je úplne v poriadku, len keď sa strhne debata o tom že DSL už proste nedostačuje svojej dobe a ja pridám jeden pádny argument a fakt do diskusie, ktorý admin dsl.sk následne viacnásobne vymaže, tak to stojí aspoň trochu na zamyslenie, hm?ropman napísal:tak asi jednoducho nechcu menit design podla mna je prehladny a svoj ucel plni... to mnohokrat staci. pravda, mohli za zmohnut aspon na slusne odmietnutie...
to je ťažko povedať, je tam asi admin, čo má rád operuKybelvody napísal:tu stranku nenavstevujem, neviete mi povedat preco mazu kritiku na Operu?
máš úplnú pravdu, len keď na to niekto niekde nepoukáže tak sa to bude stále len upevňovať a nadobúdať na sile...aj takáto malá prasklinka akú som tu teraz spravil ja môže s odstupom času zatriasť so základmi...H@wk napísal:Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
-
Hotwire
Addict
presne, komunisti nevymreli, len si teraz hovoria socialni demokratiH@wk napísal:Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
Neda mi, ale musim to spomenut
Je to podobne tomu, ako ked tu premazavame forum po spameroch, tiez som uz dostal par SSsiek o tom, ze tu je tvrda cenzura a neviem co, ale stale plati, ze aj server dsl.sk je sukromny a teda administrator si tam moze robit co chce. Ak by sa to dialo na serveri nejakeho statneho uradu, tak by to bol problem, ale momentalne v tom nevidim velky problem, jednoducho tam prestan chodit a pripravis ich o cast zisku z reklamy 
A k tej ignoracii tvojich ponuk na pomoc - je to len ich problem ked im nezalezi na vlastnom imidzi, radsej svoju energiu venuj niekomu, kto o nu ma zaujem
A k tej ignoracii tvojich ponuk na pomoc - je to len ich problem ked im nezalezi na vlastnom imidzi, radsej svoju energiu venuj niekomu, kto o nu ma zaujem
uplink: nemyslis, ze navrh na redesign a podobne zalezitosti by si im mal zaslat na email alebo priamo kontaktovat majitela/prevadzkovatela?
podla toho co pises (navrh o redesign priamo do diskusie) si pisal OT a dalo sa to chapat aj ako bezplatna reklama na tvoju zakazku, nedivim sa preto, ze to zmazali
podla toho co pises (navrh o redesign priamo do diskusie) si pisal OT a dalo sa to chapat aj ako bezplatna reklama na tvoju zakazku, nedivim sa preto, ze to zmazali
Skôr nemajú záujem o to, aby sa tam diskutovalo, že o tie stránky sa už viac ako tri roky nikto nestará (také reakcie vždy z diskusií veľmi rýchlo zmiznú).
-
Space5800
Medium Professional
Najlepší je aj tak panel update.dsl.sk v0.92
Skype 3.0.0.198
Opera 9.10
Mozilla Thunderbird 1.5.0.9
To im robí problém ho aktualizovať? aspoň raz ročne?
Skype 3.0.0.198
Opera 9.10
Mozilla Thunderbird 1.5.0.9
To im robí problém ho aktualizovať? aspoň raz ročne?
-
uplink
VIP
A videl si ich "cenník" za prípojky pre dsl? 
http://www.dsl.sk/prices.php
http://www.dsl.sk/prices.php
Máš pravdu, s tým rozdielom že keď useri na fóre kričia a sú vyslovene nespokojní, tak sa im snažíme výjsť v ústrety, s tým rozdielom že na dsl.sk to jednoducho premažú...GothaR napísal:Neda mi, ale musim to spomenutJe to podobne tomu, ako ked tu premazavame forum po spameroch, tiez som uz dostal par SSsiek o tom, ze tu je tvrda cenzura a neviem co, ale stale plati, ze aj server dsl.sk je sukromny a teda administrator si tam moze robit co chce. Ak by sa to dialo na serveri nejakeho statneho uradu, tak by to bol problem, ale momentalne v tom nevidim velky problem, jednoducho tam prestan chodit a pripravis ich o cast zisku z reklamy
Zle si ma prečítal. Písal som že dostali tri ponuky cez mail a všetky tri odignorovali. Do diskusie som napísal len fakt o tejto ignorácii, na ktorom nevidím nič zlé...beardie napísal:uplink: nemyslis, ze navrh na redesign a podobne zalezitosti by si im mal zaslat na email alebo priamo kontaktovat majitela/prevadzkovatela?
-
Deafboy
Darca
Tak o diskusiach na DSL som ani netusil, ze su nejako moderovane. Ved to je hamba slovenskeho internetu. Malo kedy sa debatuje k veci a slusne. Vacsinou len pri temach ktore niesu zrovna IN a malo kto sa rozumie problematike natolko aby zadelil nieco k veci. S vynimkou debaty o OS a browseroch.
Niektore zadery boli ale zo zaciatku vtipne. Napr "PDA vo velkom kancli", "Nemas predstavu"... a pod. Je to uz klasika, ako na root.cz "porucha osobnosti"
Niektore zadery boli ale zo zaciatku vtipne. Napr "PDA vo velkom kancli", "Nemas predstavu"... a pod. Je to uz klasika, ako na root.cz "porucha osobnosti"
dsl.sk mava celkom dobre clanky, uroven moderovania neviem posudit.