Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Dnes sa rozbehla zaujímavá diskusia v článku na dsl.sk

http://www.dsl.sk/article.php?article=9018

a prispel som tam pod neregistrovaným nickom uplink.sk štýlom že som dsl.sk 3x ponúkol zadarmo redesign a oni ho 3x odmietli [diskusia v článku sa týka, alebo týkala funkcií dsl.sk]. Asi do 30tich sekúnd môj post admin, alebo moderátor dsl.sk vymazal, tak som sa tam regol na môj splaškový mail [nightstalker], lebo moju iPčku zaradili medzi podozrivé [silne mi to pripomína praktiky z pred 89teho].

Čo si myslíte o tomto portáli? Prečo ignorujú ponuky na vylepšenie ich portálu a ani neodpíšu v štýle: "ďakujeme za ponuku, ale nemáme záujem" a pod? Vedel som že prebieha cenzúra, ale netušil som že aj ignorácia a cenzúra pravdy, ktorá nepoškodzuje portál samotný...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Re: Portál dsl.sk a jeho ŠTBácke praktiky

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh no komentare a moderovanie dsl nejak nesledujem, ale nahodou som dnes presne tvoj komentar pod tym clankom cital, takze mozem potvrdit ze tam bol... prave to ma zaujalo, ze im niekto ponuka redesign zadarmo a oni ani nezvazia ponuku... no nvm oco im ide...ale co sa tyka dizajnu urcite by sa im zmena zisla ;)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Napíš do nejakej témy o prehliadačoch o nejakej chyby v Opere a tvoj príspevok tiež veľmi rýchlo zmizne. :)
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

nedivim sa, ze ta to nastvalo. nie aby moderovali hluposti (flamewar, vecne hlasky o wifi a velkom kancli, popripade urazky pubertiakov) ale zmazu ponuku. kasli na to. ako sa vravi: za dobrotu na zobrotu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

3PO máš pravdu, len ma nebaví overridovať CSSko cez styleit :/...
webmasterr napísal:hh no komentare a moderovanie dsl nejak nesledujem, ale nahodou som dnes presne tvoj komentar pod tym clankom cital, takze mozem potvrdit ze tam bol... prave to ma zaujalo, ze im niekto ponuka redesign zadarmo a oni ani nezvazia ponuku... no nvm oco im ide...ale co sa tyka dizajnu urcite by sa im zmena zisla ;)
A zmazali aj tretí aj štvrtý pokus, čo už. Nepáči sa im pravda. Veď práve to, som im ponúkol aj čo i len skin aby bol tmavý povedzme na čítanie, nemajú tam žiadnu grafiku skoro, tak by to nebol problém. Proste nezájem...
chrono napísal:Napíš do nejakej témy o prehliadačoch o nejakej chyby v Opere a tvoj príspevok tiež veľmi rýchlo zmizne. :)
mám taký pocit že na slovo opera majú nejakého bota :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DSL cital len vynimocne, aj to ked vidim odkaz na clanok z tohto portalu, ale vacsinou som si tam ziadne moderovanie diskusie nevsimol, pretoze tolko nadavok a urazok, ktore tam vzdy su, tak mam pocit, ze sa tam o to nikto nestara.

Ale je smutne, ak niekto nema ani trochu vdaky a nedokaze slusne odmietnu ponuku, ktora sa IMHO neodmieta.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aj tak je ta stranka dobra maximalne na speedmeter a pingmeter...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SchYzo heh, tak nejak, ale z času na čas sa tam nájde niečo dobré, čo samozrejme ukradnú z iného zahraničného portálu, napríklad fermi tam bola celkom dobre zhrnutá a pod...
hojko napísal:DSL cital len vynimocne, aj to ked vidim odkaz na clanok z tohto portalu, ale vacsinou som si tam ziadne moderovanie diskusie nevsimol, pretoze tolko nadavok a urazok, ktore tam vzdy su, tak mam pocit, ze sa tam o to nikto nestara.

Ale je smutne, ak niekto nema ani trochu vdaky a nedokaze slusne odmietnu ponuku, ktora sa IMHO neodmieta.
keď som ešte pracoval v "kancli", tak som dsl.sk čítaval pravidelne, viacmenej majú dosť vysokú návštevnosť a reklamy ktoré majú umiestnené na webe sú celkom mastné [MS a pod]. Myslím že portál má o chod po fin. stránke postarané, avšak naozaj nerozumiem tomu ich prístupu, ale tak je to ich voľba...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tak asi jednoducho nechcu menit design podla mna je prehladny a svoj ucel plni... to mnohokrat staci. pravda, mohli za zmohnut aspon na slusne odmietnutie...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

tu stranku nenavstevujem, neviete mi povedat preco mazu kritiku na Operu?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ropman napísal:tak asi jednoducho nechcu menit design podla mna je prehladny a svoj ucel plni... to mnohokrat staci. pravda, mohli za zmohnut aspon na slusne odmietnutie...
to je úplne v poriadku, len keď sa strhne debata o tom že DSL už proste nedostačuje svojej dobe a ja pridám jeden pádny argument a fakt do diskusie, ktorý admin dsl.sk následne viacnásobne vymaže, tak to stojí aspoň trochu na zamyslenie, hm?
Kybelvody napísal:tu stranku nenavstevujem, neviete mi povedat preco mazu kritiku na Operu?
to je ťažko povedať, je tam asi admin, čo má rád operu :).
H@wk napísal:Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
máš úplnú pravdu, len keď na to niekto niekde nepoukáže tak sa to bude stále len upevňovať a nadobúdať na sile...aj takáto malá prasklinka akú som tu teraz spravil ja môže s odstupom času zatriasť so základmi...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

H@wk napísal:Nerad to hovorim, ale na kazdom portale/fore alebo kdekolvek mas ludi ktori mazu co sa im nepaci, pripadne kritiku atp. aj ked je tu demokracia to neznamena ze komunisti vymreli..
presne, komunisti nevymreli, len si teraz hovoria socialni demokrati :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neda mi, ale musim to spomenut :) Je to podobne tomu, ako ked tu premazavame forum po spameroch, tiez som uz dostal par SSsiek o tom, ze tu je tvrda cenzura a neviem co, ale stale plati, ze aj server dsl.sk je sukromny a teda administrator si tam moze robit co chce. Ak by sa to dialo na serveri nejakeho statneho uradu, tak by to bol problem, ale momentalne v tom nevidim velky problem, jednoducho tam prestan chodit a pripravis ich o cast zisku z reklamy :)
A k tej ignoracii tvojich ponuk na pomoc - je to len ich problem ked im nezalezi na vlastnom imidzi, radsej svoju energiu venuj niekomu, kto o nu ma zaujem :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uplink: nemyslis, ze navrh na redesign a podobne zalezitosti by si im mal zaslat na email alebo priamo kontaktovat majitela/prevadzkovatela?

podla toho co pises (navrh o redesign priamo do diskusie) si pisal OT a dalo sa to chapat aj ako bezplatna reklama na tvoju zakazku, nedivim sa preto, ze to zmazali
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skôr nemajú záujem o to, aby sa tam diskutovalo, že o tie stránky sa už viac ako tri roky nikto nestará (také reakcie vždy z diskusií veľmi rýchlo zmiznú).
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Najlepší je aj tak panel update.dsl.sk v0.92
Skype 3.0.0.198
Opera 9.10
Mozilla Thunderbird 1.5.0.9
To im robí problém ho aktualizovať? aspoň raz ročne?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A videl si ich "cenník" za prípojky pre dsl? :D

http://www.dsl.sk/prices.php
GothaR napísal:Neda mi, ale musim to spomenut :) Je to podobne tomu, ako ked tu premazavame forum po spameroch, tiez som uz dostal par SSsiek o tom, ze tu je tvrda cenzura a neviem co, ale stale plati, ze aj server dsl.sk je sukromny a teda administrator si tam moze robit co chce. Ak by sa to dialo na serveri nejakeho statneho uradu, tak by to bol problem, ale momentalne v tom nevidim velky problem, jednoducho tam prestan chodit a pripravis ich o cast zisku z reklamy :)
A k tej ignoracii tvojich ponuk na pomoc - je to len ich problem ked im nezalezi na vlastnom imidzi, radsej svoju energiu venuj niekomu, kto o nu ma zaujem :)
Máš pravdu, s tým rozdielom že keď useri na fóre kričia a sú vyslovene nespokojní, tak sa im snažíme výjsť v ústrety, s tým rozdielom že na dsl.sk to jednoducho premažú...
beardie napísal:uplink: nemyslis, ze navrh na redesign a podobne zalezitosti by si im mal zaslat na email alebo priamo kontaktovat majitela/prevadzkovatela?

podla toho co pises (navrh o redesign priamo do diskusie) si pisal OT a dalo sa to chapat aj ako bezplatna reklama na tvoju zakazku, nedivim sa preto, ze to zmazali
Zle si ma prečítal. Písal som že dostali tri ponuky cez mail a všetky tri odignorovali. Do diskusie som napísal len fakt o tejto ignorácii, na ktorom nevidím nič zlé...
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Tak o diskusiach na DSL som ani netusil, ze su nejako moderovane. Ved to je hamba slovenskeho internetu. Malo kedy sa debatuje k veci a slusne. Vacsinou len pri temach ktore niesu zrovna IN a malo kto sa rozumie problematike natolko aby zadelil nieco k veci. S vynimkou debaty o OS a browseroch.

Niektore zadery boli ale zo zaciatku vtipne. Napr "PDA vo velkom kancli", "Nemas predstavu"... a pod. Je to uz klasika, ako na root.cz "porucha osobnosti"
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dsl.sk mava celkom dobre clanky, uroven moderovania neviem posudit.
Napísať odpoveď