Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
WickyPayne
Novice
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
hladam nazov filmu... videl som ho uz davnejsie asi ked vysiel Matrix... .. .
film bol o chlapcovi ktory stale ked prisiel domou otvoril chladnicku a pil Dr. Pepper ... otca nemali (aspon co si pametam) jeho mama davala rady jeho kamarakte ako sexovat... napr.. ze musi najprv zvlhnut... a potom to chlapec s kamaratkou isli skusat... mali okolo 16 rokov neviem presne a skončilo to tým že sa im narodilo decko.. . a žili spolu a starali sa o decko
este si pametam na scenu ked prisiel za mamou z ponozkou v ruke... a sa jej pytal co to je... ona ze si masturboval? .. .a on ze ne som sa zobudill... tak to si mal mokry sen..
Dik moc vopred
film bol o chlapcovi ktory stale ked prisiel domou otvoril chladnicku a pil Dr. Pepper ... otca nemali (aspon co si pametam) jeho mama davala rady jeho kamarakte ako sexovat... napr.. ze musi najprv zvlhnut... a potom to chlapec s kamaratkou isli skusat... mali okolo 16 rokov neviem presne a skončilo to tým že sa im narodilo decko.. . a žili spolu a starali sa o decko
este si pametam na scenu ked prisiel za mamou z ponozkou v ruke... a sa jej pytal co to je... ona ze si masturboval? .. .a on ze ne som sa zobudill... tak to si mal mokry sen..
Dik moc vopred
Hoj , hladam nazov filmu. Pribeh bol o chlapcovi ktory bol autista alebo nieco take , vobec nerozpraval , jeho mama hrala na klaviry , otec bol tusim profesor. Toho chlapca kamarati buzerovali a nakoniec niekoho zabil. Nebol to ziadny trhak ,slo to tusim na STV , obycajny film pre TV ale ak by niekto mal sajnu tak budem rad 
Neviem si spomenut na nazov jedneho filmu v ktorom chlapci v polepsovni jedneho zabiju a jeho otec sa im potom pomsti ked budu na vylete v horach.Ma take zabijacke psy a boj to specialny vojak.dik za odpoved
Edit:// Uz som si spomenul, je to film Pustina.
Edit:// Uz som si spomenul, je to film Pustina.
po dlhom case by osm si rad pozrel jeden film...viem ze tam hraje Bud Spencer a Terrence Hill...akurat si pametam ze sa to asi odohravalo na miami...a viem ze mali taky stary kabriolet zlatej farby a vpredu na kapote byvolie rohy....dalej uz neviem...keby si nahodou niekto pomenul na nazov bol by som vdacny 
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím
Hľadám jeden film,akurát vôbec netušim z ktorého je roku a aké postavy tam hrajú
no skúsim vám to aspoň z časti popísať!
Film je o dvoch veľmi dobrých kamarátoch ktorý majú frajerky,tie ich dievčatá hneď na začiatku filmu niekam odlietajú,ale pred tým majú ešte sexuálny pomer zo už spomínanými kamaratmi.Dalej si spomínam že potom pôjdu na neakú svatbu a tam spoznajú neaké dievča a obom sa páčila.Vydajú sa na výlet v aute,to dievča oboch zvádzala a pretiahla obidvoch.Jeden z nich sa to dozvedel a pohádali sa potom sa pamatam že obaja si išli zaplávať do bazéna v ktorom bolo lístie
Ten film pokračoval tak že dalej cestovali ale už sa nepamatám ako to skončilo,myslim že bolo o pár rokov dalej....a obaja sa stretli v neakej kaviarni a dačo si povedali,prosím ak by vedel dakto názov tohto filmu bol by som veľmi rád na csfd bol tento film dosť vysoko hodnotený.
//
...nevie nikto?
Hľadám jeden film,akurát vôbec netušim z ktorého je roku a aké postavy tam hrajú
Film je o dvoch veľmi dobrých kamarátoch ktorý majú frajerky,tie ich dievčatá hneď na začiatku filmu niekam odlietajú,ale pred tým majú ešte sexuálny pomer zo už spomínanými kamaratmi.Dalej si spomínam že potom pôjdu na neakú svatbu a tam spoznajú neaké dievča a obom sa páčila.Vydajú sa na výlet v aute,to dievča oboch zvádzala a pretiahla obidvoch.Jeden z nich sa to dozvedel a pohádali sa potom sa pamatam že obaja si išli zaplávať do bazéna v ktorom bolo lístie
//
...nevie nikto?
No ja hľadám komédiu o mladom zlodejskom páriku muž + žena. Celé to bolo o tom, že najprv nekradli a potom ich k tomu nejaké okolnosti prinútili. On bol v tom úplný amatér, ale keď sa toho chopila ona, kradlo sa im jedna radosť. Ešte si pamätám, že vykrádali aj jej otca. A nie, nie je to film Fun with Dick and Jane. Bohužiaľ, viac si z toho nepamätám. 
podľa popisu je to určite Mexická jízdaR@zZ0r napísal:Zdravím
Hľadám jeden film,akurát vôbec netušim z ktorého je roku a aké postavy tam hrajúno skúsim vám to aspoň z časti popísať!
Film je o dvoch veľmi dobrých kamarátoch ktorý majú frajerky,tie ich dievčatá hneď na začiatku filmu niekam odlietajú,ale pred tým majú ešte sexuálny pomer zo už spomínanými kamaratmi.Dalej si spomínam že potom pôjdu na neakú svatbu a tam spoznajú neaké dievča a obom sa páčila.Vydajú sa na výlet v aute,to dievča oboch zvádzala a pretiahla obidvoch.Jeden z nich sa to dozvedel a pohádali sa potom sa pamatam že obaja si išli zaplávať do bazéna v ktorom bolo lístieTen film pokračoval tak že dalej cestovali ale už sa nepamatám ako to skončilo,myslim že bolo o pár rokov dalej....a obaja sa stretli v neakej kaviarni a dačo si povedali,prosím ak by vedel dakto názov tohto filmu bol by som veľmi rád na csfd bol tento film dosť vysoko hodnotený.
//
...nevie nikto?![]()
-
PjotR1
Expert
Snake7778:Dakujem ti velmi pekne je to presne ten film.
Samozrejme
karma.
Samozrejme
Hladam nazov serialu co bezal v prvej polovici 90.tych rokov na STV. Ako decko som to strasne hltal.
- bol o rodine co sa prestahovala na stary majak na pobrezi v ktorom strasilo. Jeden diel bol o spodkoch co si dal ich syn susit do mikrovlnky a oni sa mu strasne zmensili. Neskor mali v tej ich dedine preteky so zabami a on ich navliekol svojmu skokanovi. Ten serial sa volal "Streleni" alebo "Blaznivi" ale pod tymto nazvom som to nenasiel.
- bol o rodine co sa prestahovala na stary majak na pobrezi v ktorom strasilo. Jeden diel bol o spodkoch co si dal ich syn susit do mikrovlnky a oni sa mu strasne zmensili. Neskor mali v tej ich dedine preteky so zabami a on ich navliekol svojmu skokanovi. Ten serial sa volal "Streleni" alebo "Blaznivi" ale pod tymto nazvom som to nenasiel.
Film o bitkároch...mal by začínať tak že niekto si umýva ruky a prídu ho zbiť viac neviem 
skúste aspoň tipnúť
skúste aspoň tipnúť
-
Peter_Retep
VIP
hmm maybe hooligans? alebo romper stomper mozno
nie neni to onoPeter_Retep napísal:hmm maybe hooligans? alebo romper stomper mozno
Ahojte, hladam hrozne stary film. Islo tam o mor, boli tam dve deti, zda sa mi, ze chlapec a dievca. Potom tam nejaky muz skonstruoval rogalo alebo nieco take. Prosim o pomoc. Dakujem
-
dark666mind
Amateur
dobry den asi pred par rokmi som videl v telke jeden peckovy film ale neviem cely nazov myslim ze v nazve bolo slovo ostrovy vo filme sa hrali na packmana,bol tam kokosovy pete a macetovy joe...
neviete ako sa tento film vola? budem vdacny tomu kto to pozna
-
Peter_Retep
VIP
markoff: ten herec hral v mysiakovi stuartovi little len neviem ci v 1 alebo 2...skus mozno je to ono
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 11:00)
na 100% myslis toto http://www.csfd.cz/film/92279-klub-hruzy-club-dread/dark666mind napísal:dobry den asi pred par rokmi som videl v telke jeden peckovy film ale neviem cely nazov myslim ze v nazve bolo slovo ostrovy vo filme sa hrali na packmana,bol tam kokosovy pete a macetovy joe...
-
dark666mind
Amateur
FESTY FESTY FESTY FESTY A ESTE RAZ FESTY DIKY TEN FILM ZHANAM UZ PAR ROKOV DIKYYYYYY YESOM VDACNY VELMIPeter_Retep napísal:markoff: ten herec hral v mysiakovi stuartovi little len neviem ci v 1 alebo 2...skus mozno je to ono
na 100% myslis toto http://www.csfd.cz/film/92279-klub-hruzy-club-dread/
Hladam film v ktorom islo o to ze tam chlapci hraju futbal proti dievcatam a chlapci si myslia ze vyhraju ale nakoniec vyhraju dievcata.Ale nie je to ona je on vopred dakujem
-
pryja
Darca
Ja viem, co myslis, tie deti boli surodenci, toho chlapca nosil niekto zamknuteho v klietke a este si spominam, ze ked citil v blizkosti zlato, tak zacal strasne plakat. Umieralo tam strasne vela ludi, palili ich tam a henten v tej vezi tusim ten vrak aj zostrojil a vyletel potom prec. Je to celkom psycho film, videla som to davno ako decko este a uz som ho castejsie hladala na nete, ale zial k nicomu som sa nedopatralaFranklin napísal:Ahojte, hladam hrozne stary film. Islo tam o mor, boli tam dve deti, zda sa mi, ze chlapec a dievca. Potom tam nejaky muz skonstruoval rogalo alebo nieco take. Prosim o pomoc. Dakujem
Caute, mohli by ste mi poradit, hladam filmy typu "rodinna dovolenka" niečo, ako Prazdniny v Amerike(tie som už videl všetky), Rodinná dovolená a jiná neštěstí, proste skvele komedie tohto typu.