Partition Magic

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kire55
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Partition Magic

Príspevok od používateľa kire55 »

preco mi na prazdnom externom disku ukazuje (vid priloha) ze na nom je 73,8Mb....alebo to tak ma byt....a este ta kolonka Nepridelene(Unallocated) tiez tam ma byt??.....Ď
Prílohy
Bez názvu.JPG
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Re: Partition Magic

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Zformátuj ten externý disk a ak tam bude stále tých XY Mb tak je to potrebné pre jeho fungovanie(asi) ....

ohľadom unallocated - tých pár Mb ktoré si nepridelil môžeš prideliť k nejakej partícii
kire55
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kire55 »

Dildogripak napísal:Zformátuj ten externý disk a ak tam bude stále tých XY Mb tak je to potrebné pre jeho fungovanie(asi) ....

ohľadom unallocated - tých pár Mb ktoré si nepridelil môžeš prideliť k nejakej partícii
disk som uz formatoval ale aj tak to tam ostalo...a tych par Mb sa mi ani neoplati pridelovat...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

1. no tak tých pár MB na tom externom pravdepodobne musí byť...... neviem síce prečo (s ext.HDD sa nestretávam každý deň) ...

2. Tak načo sa tak sprosto pýtaš ??? Položka unallocated ti ukazuje čo si ešte nepridelil a čo môžeš využiť. Ak to nechceš použiť tak sa nepýtaj prečo to tam je :roll: Povedal by som ti univerzálnu odpoveď: Pre H**** 8)
Napísať odpoveď