Win 7
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win 7
daky podrobnejsi opis?
PS. milujem to tu aj a bazosi a taktiez na aukre: Predam PC, Predam procesor Intel a hlavne: Predam PC, Klavesnicu, Mys, Reproduktory. Cena XYZ Len osobny odber! Postovne 8E
PS. milujem to tu aj a bazosi a taktiez na aukre: Predam PC, Predam procesor Intel a hlavne: Predam PC, Klavesnicu, Mys, Reproduktory. Cena XYZ Len osobny odber! Postovne 8E
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nema tam vsetko. bolo by dobre kebyze napise aj HDD a grafiku (ci to bude vobec stat za nieco) a vobec na 1.8GHz by som neinstaloval W7 ak je to 1 jadro.
PS. ta hlaska je fakt dobra
A ja milujem aj ked mi zavolaju : pod opravovat, NEIDE PC!!! 
PS. ta hlaska je fakt dobra
-
Dildogripak
Medium Professional
ÁNO!robinko93 napísal:Pojde mi normalne windows 7 na takomto PC 1,8 GHZ procesor a 1,25 GB Ram.
Sused má Athlon 64 s taktom 1800 MhZ, 1 GB RAM a win7 mu tam fachčí ako hodinky.
Ramka je síce permanentne zaťažená na 55% kvoli doplnkom win7(viď Aero a podobné debiliny). Ak by to povypínal tak verím že by zaťaženie pamäte ešte viditeľne zkresal.
Ale k veci: Na tvoj procák a ramku by som to kľudne šlahol. Ak budeš chcieť väčší výkon stiahni zopár nepotrebných služieb z obehu(vypnutím cez msconfig->služby) a tiež vypni AERO a tie grafické "blbosti" (ktoré sú síce pekné/ale žerú ti pamäť) a budeš to mať ako nadupané BMW
K čomu by ti už len bola jeho grafika a veľkosť HDD?BiGTomEE napísal:...bolo by dobre kebyze napise aj HDD a grafiku (ci to bude vobec stat za nieco) a vobec na 1.8GHz by som neinstaloval W7 ak je to 1 jadro.
Či sa bojíš že sa mu tam ten windows nevojde? Prípadne že grafika neutiahne AERO?
Tak asi na takom PC tipujem že má nejakú 128 megovú radeonku/gf a cca 160 GB HDD(to je tak optimálne) .....pohnúť rozumom bolí, viem viem...
a mohol by si mi dat presnejsi navod ako vypnet to AERO a graficke blbosti
pozeral som vsade a nikde som nenasiel nic take ....
BTW- mam notebook acer aspire 3020 starsi PC ale win 7 ide fajne len ked hram moju oblubenu prehliadacovu hru tak mi to dost seka
BTW- mam notebook acer aspire 3020 starsi PC ale win 7 ide fajne len ked hram moju oblubenu prehliadacovu hru tak mi to dost seka
ja mam tjez na netbooku win 7 a je to 1,6 alebo 1,8 GHz a ramka 2GB.. a nemam problem.. a pozeral som aj porovnanie, ze ktory OS na netbook je nalepsi.. XP, 7 ultimate, 7 started a Ubuntu.. Rozdiely su fakt minimalne, akurat ze Ubuntu moc nestiha.. ale ja mam na nom aj Backtrack 4 a ide v pohode..