Peniaze vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Re: Peniaze vo vztahu

Príspevok od používateľa pstros213 »

každá baba je trocha na peniaze (aj ja).
paneboze :lol: :lol: :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Chodil som s jednou chudobnou dievčinou. Trocha blbo povedané, presnejšie - z horších sociálnych pomerov.
Už nikdy viac, je to dosť o ničom, ono aj to venovanie sa aktivitám pre ktoré nie je nutný ani cent sa stane stereotypným.

Preto je podľa môjho názoru najlepšie keď sú obidvaja partneri z približne rovnakého zázemia.
Night_mare
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Night_mare »

prepacte ze som neodpisoval na commenty ale net mi padol na par dni a az teraz ho spojazdnili...no vratme sa ku commentom ;)

to bushido: tie triky ma nenapadli :D ... dobry napad,dakujem ;) ... aaa mozes mi verit...nieje co zavidiet

to kligonka: ... us som si myslel ze tu holka nenapise,dakujem ;)

to mmartin: nieco pravdy na tom bude...a to prislovie sa mi paci :D

to racius: ... myslim ze si dovolim protestovat...existuje mnoho chvil kde su potrebne peniaze...ale zase si myslim ze ked nie rovnaky,tak priblizny pocet existuje aj tych co si peniaze nevyzaduju...aa pri najlepsom sa to da striedat :)
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

ono aj to venovanie sa aktivitám pre ktoré nie je nutný ani cent sa stane stereotypným.

Preto je podľa môjho názoru najlepšie keď sú obidvaja partneri z približne rovnakého zázemia.
Presne, pekne si to napísal.
paneboze
Pštros, no čo sa rehoceš ? Je to pravda.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie je to len uhol pohladu? Nie ste len vy držgroši a lakomci a nie ste jej ochotní kúpiť nejakú maličkosť na rozveselenie? Namiesto toho to nazývate že je na peniaze a vyžaduje to
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Peter_Retep napísal:vsetky baby su na peniaze a kto tvrdi ze nie tak este babu nemal...viem tvrdil som ze ta moja na peniaze nie je ale mylil som sa...jak sa hovori ked nie su love nie je laska :D
A ty nie si vobec na peniaze, ani trochu, ze? :wink:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

To či sú baby na peniaze alebo nie je veľmi dlhá polemika......
Ale..... ono v zásade ide o evolučne determinované správanie..... Žena proste podvedome hľadá osobu, ktorá ju dokáže dostatočne zabezpečiť ako materiálne, tak aj zabezpečiť ďalšie pokračovanie svojej genetickej informácie do ďalšej generácie a v neposlednom rade aj určité vlastné pohodlie a stupeň ochrany....... To je úplne logické..... Niekedy v praveku ženy spávali s lovcami čo mali najväčšiu jaskyňu, najväčší kyjak a najviac zabitých mamutov na konte...... a dnes zase s chlapmi čo majú viac peňazí ako iní, či chlapmi, ktorí sa vedia tváriť drsnejšie ako iní a ostatní sa ich boja...... základná idea sa od praveku nezmenila, akurát sa mierne zmenili prostriedky na jej dosiahnutie..... Takže dá sa povedať, že áno..... baby na peniaze sú (aj keď niektoré nie vedome, iba podvedome)........
A čo sa týka samotnej témy....... ako gentleman zo starej školy považujem za neprijateľné, aby žena platila, keď je v spoločnosti muža....... Aj keď na strane druhej moja polovička dosť často keď ide nakupovať, spraví nákup všetkého možného do domácnosti či špajze, a to financuje zase ona......
Peter_Retep
VIP
VIP

to pryja: co ja viem tak akoze om rad ked tie peniaze mam ale nevyhladavam spolocnost nejakych bohatych slecien ze tu ma mate tak si ma vydrziavajte. A chala co pisal ci sme lakomi: poviem ti pravdu myslim ze nie som...zoberem holku na veceru, do kina atd. ale ci su baby na peniaze je naozaj na dlhu debatu ako napisal kolega nado mnou. Zhrniem to takto slovami klasika: Niektore su a niektore nie...ale týmto si asi sám sebe odporujem :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Peter_Retep napísal:... A chala co pisal ci sme lakomi: poviem ti pravdu myslim ze nie som...zoberem holku na veceru, do kina atd. ale ci su baby na peniaze je naozaj na dlhu debatu ako napisal kolega nado mnou. Zhrniem to takto slovami klasika: Niektore su a niektore nie...ale týmto si asi sám sebe odporujem :lol:
prečo sa potom hanbíš za svoje príspevky? To ho bolo nutné zmazať? (Našťastie ťa pryja citovala tak si tým nič nezískal). Zaplatiť ale kino alebo večeru je niečo iné ako som mal na mysli. Toto vyžaduje etika. Ja som ale tému skôr pochopil tak, že sa bavíme o kupovaní darčekov v bežné dni (drogéria, oblečenie..)
Peter_Retep
VIP
VIP

to nie ale pre istotu ak by to citali nejake nepovalane osoby....a az teraz som si vsimol ze ma pryja citovala(epic fail :D ) ale k teme baby na peniaze je dost subjektivne...stretol som sa uz s tym ze baba vyslovene vyzadovala aby o nu bolo postarane ale chalanovi to neprekazalo lebo bol pri peniazoch. Ale otazkou je ci baby su take vsetky....imho vacsina urcite ano. Ale aby som sa dopracoval k tomu co chcem povedat. Peniaze su vo vztahu dolezite to nikto nepoprie, ved koho by v kuse bavilo byt doma a hrat clovece ako napr ist niekam na drink alebo sa ist kulturne vyzit. Ale to sa da pocitat ako nejake male naklady ktore moze znasat aj ta holka(raz zaplatis ty raz ja). Horsie je to pri nejakej vacsej sume ako napr. nakupy oblecenia atd. Ja osobne babe nic take nekupujem len nejake drobnosti ked vidim ze sa jej to paci ale nejake vacsie sumy(pocitajme 80€ a vyssie ) na babu ochotny dat nie som(vynimka su vyrocia, narodeniny a podobne prilezitosti). A ak ste sem docitali chcel som tym povedat ze vo vztahu by mala byt nejaka rovnocennost a nemal by platit VZDY len jeden z partnerov....ak je niekto pri niekom len pre peniae tak takeho cloveka ja povazzujem za zlatokopnika. Ale je to len subjektivny nazor.

A aby som doplnil: priatelku lubim a ctim si ju a stastia ze je to normalna holka. :smt049
A audiotrack: ten prispevok ktory pryja citoval som pisal v rozculeni tak neber to ako nieco smerodajne :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja ked som zacal chodit s priatelkou tak som este studoval pri peniazoch nijak nebol rodicia ma nesponzorovali mal som niejake uspory ale ziaden zazrak vynimocne na niejaky ten drink sme isli inac sme boli u mna u nej po pripade ma ona pozvala na pizzu kedze ju rodicia obcastne sponzorovali...tak isto na narodky atd. sviatky len niejake drobnosti casto ona mne cosi väcsie kupila neraz ma na veceru pozvala prekvapila niejakou drobnostou a ja som sa citil jak somar, takze si osobne myslim ze peniaze niesu vsetko ale neda sa bez nich zit a pre vztah su dolezite aaa myslim ze aj vdaka tym skusenostiam mozem potvrdit ze kazda je ina a nie kazda je na peniaze..teraz ked pracujem ju potesim aj ja niekedy obcas pozvem na veceru aaaa proste myslim si ze co sa tyka vztahu kazdu babu to potesi ale netreba to nijak prehanat rozmaznavat svoju polovicku aaa jednoznacne aj chlapa potesi ked ho holka potesi niejakou malickostou :P .takze jasan chlap by mal byt gentleman mal by vediet co sa patri ale nieje nic nenormalne ist na polovicu niekedy s vecerou ci ked holka zaplati niejaku pizzu co si objednate noo netreba to samozrejme prehanat aa predsa len ak ma vztah vydrzat aj do buducna aa myslite to spolu vazne tak prave taketo malickosti su dobre na zaciatok aaa casom rokmi sa to moze odzrkadlit v spolocnom narabani s rodinnym rozpoctom aby to cele nestalo len na chlapovi ci len na babe..proste mame to uz v genoch a mali by sme vediet co sa patri a mame aj hlavu aby sme vedeli kedy uz kto koho vyuziva a kludne aj chlap moze byt na peniaze istotne sa najdu taky vychytralci :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsetci maju radi peniaze, ci zeny alebo muzi. A kto tvrdi opak, ten urcite klame. Vzdy je lepsie, ak su peniaze, ak sa moze ist clovek zabavit, vypit si, cestovat, dovolit si kupovat malickosti alebo velke veci. Niektore zeny su vyberave a vyberaju si len z takych co maju penazi viacej, takze sa tym padom spoliehaju na to, ze muz vzdy zaplati, ze jej kupi co sa jej zapaci, zasype ju mnozstvom darcekov a inych malickosti.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ono platí, že ten čo pozýva platí. Ak vo vzťahu pozýva iba muž tak čo ja viem... osobne by som sa cítil vyciciavaný, ale chápem, že niekomu ten pocit vyhovuje.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Racius napísal:Chodil som s jednou chudobnou dievčinou. Trocha blbo povedané, presnejšie - z horších sociálnych pomerov.
Už nikdy viac, je to dosť o ničom, ono aj to venovanie sa aktivitám pre ktoré nie je nutný ani cent sa stane stereotypným.

rovnake zazemie vsak znamena vyssi standard, aby si dvojica mohla nieco aj dovolit hoci by sa nato mali zlozit. Preco? no kdesi v podmienkach to mam, nedopisal by som sa.
ale v podstate suhlas....
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

nechcem povedať že som si holku otestoval ale otestoval som ju a to som pri tom ani nechcel, išli sme do kina a vstup stál cca 7ečiek, povedal som jej chod kúpiť lístky a dal som jej penaženku ja som si odbehol zatiaľ na WCko, zaplatila si zo svojho, a hocikedy ked si kupujeme drobnosti, čajíky, kofola, čokoládu atd. atd. tak to je len o tom, kto navrhol alebo kto skôr vytiahol penaženku, nijak to neriešime, ani sme sa nad tým nepozastavili, a to som veľmi rád!! :smt007 :smt059
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

maj.kl napísal:nechcem povedať že som si holku otestoval ale otestoval som ju a to som pri tom ani nechcel, išli sme do kina a vstup stál cca 7ečiek, povedal som jej chod kúpiť lístky a dal som jej penaženku ja som si odbehol zatiaľ na WCko, zaplatila si zo svojho, a hocikedy ked si kupujeme drobnosti, čajíky, kofola, čokoládu atd. atd. tak to je len o tom, kto navrhol alebo kto skôr vytiahol penaženku, nijak to neriešime, ani sme sa nad tým nepozastavili, a to som veľmi rád!! :smt007 :smt059
S tou peňaženkou veľmi dobrá vec :)
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Errici »

Ako tu hovorili zistis to jedine tak ze prve rande vyber nieco jednoduche kino, pizza, kofola, prechadzka. Nekupuj jej vsetko co sa jej paci. Nedavaj jej drahe darceky uplne malickosti cloveka potesia viacej a hlavne zenu. Nenos jej darceky na kazde stretnutie staci ked jej prinesies darcek ked to nebude cakat tak si ju odskusas ::::::: a uvidis treba skusat nie kazda je zlatokopka ale vacsina ano :(
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Klingonka napísal:Skôr tak s mierou, Ale zas nie že budete sedieť stále doma a nudiť sa, lebo nemáš peniaze, to zas nie ! Sa rýchlo otočí na opätku. A ešte bude každej kamarátke hovoriť že si nudný a chudobný. Ja si myslím že každá baba je trocha na peniaze (aj ja).
No toto mi nedá neodcitovať.
Ty to takto riešiš?
Keď ťa chlapík nepozve do luxusnej reštiky, ale iba k sebe na flašu vína, tak sa rýchlo otočíš a utekáš každej kamarátke hovoriť, že je nudný a chudobný??? :) hmmm, že vraj trocha na peniaze.

K téme : Každá žena je na peniaze - KAŽDÁ . Rozdiel je akurát v tom, že niektorá je iba na peniaze a iná okrem peňazí aj na kopec iných vecí. A všetko ostatné je v tom pomere - nakoľko ten "kopec iných vecí" prevláda nad peniazmi.
A v tom je celý háčik - jedna berie peniaze ako "príjemný dostatok vzťahu" a iná ako nutnú podmienku.
sumecvelky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sumecvelky »

maj.kl --> Podla mna slusnost kaze nechodit do cudzej penazenky a tasky, takze mi pride logicke, ze to musela zaplatit ona. Neviem si predstavit, ze by mi dal niekto penazenku a ze mam ist zaplatit v style, ze si vytiahnem peniaze, pozriem si este fotky, doklady a vratim sa spat. Ak niekto chce, tak da rovno peniaze a nie celu penazenku.
Napísať odpoveď