Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Nie na všetkcých serveroch je PB
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

problém so servermy nie je..vždy je ich viac než dosť..mám sa s kamošom problém napojiť do jednej hry lebo vždy je skoro plno..
taktiež PB zatiaľ nie je na všetkých serveroch ale od ďalšieho patchu/updatu bude povinný takže PB bude na všetkých serveroch..
cheaterov som pár krát stretol aj ja ale už len ako ich PB banuje :)
čo sa týka grafického kabátu tak CoD4 sa podľa mňa nechytá..CoD malo peknú grafiku ale už to nie je ono..osobne sa mi oveľa viac páči BC2
porovnávať tieto dve hry tu už nebudem..
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Sphinx napísal:hned ako sa prihlasis tak mas ze soldier name .. tak tam ... ci? :D
no nvm v B2 sa tam zmenit nedalo a v BC2 beta tiez ne, mozno v plnej je to inac :D
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Zaujimalo by ma ze ci este stale mate problem si pridat ludi do friend listu... pretoze ja hej : -/
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nikdy som nemal taky problem .. mam ludi vo friendliste a mozem sa aj napojt na server na kt hraju ..
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Mne jeden clovek z listu zmizol.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ak je tu nejaky clan, nemali by ste zaujem si zahrat proti nam? 4vs4 alebo 6vs6. Blizsie detaily by sme potom dohodli.

Mame vlastne servery, v USA, aj v Europe, takze nie je problem. Pripadne vieme poskytnut aj TeamSpeak server, ak by bolo treba.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

p4ra mozme zahrat... aj pravidelne. potrebujeme trening. daj nejaky kontakt na seba.. najlepsie xfire :) alebo vzdy ma najdes na http://www.slovakbc.eu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cool. Mozes mi poslat mail na p4ranormal at hotmail dot com. A najdes ma aj na fore - http://www.sonaf.net
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Zrejme sa tu Combat score už preberalo, no nedávno som si všimol pre mna zauimavú vec. Mal som v tíme neakého típka, ktorý mal od kola ku kolu do 5 kilov nad 10 úmrtí no Combat skore vždy nad 1000. Bol to nováčik mal rank len 2, takže predpokladám že nemal ešte odomknuté bedničky z muníciou, lekárničky či defibrilátor, takže nemohol robiť podporu tohto druhu. Viete mi teda povedať ako toho mohol dosiahnuť.
Nitril
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nitril »

Ze by bral kity zo zeme? :) A tie uz bednicky s municiou a lekarnicky mozu mat. :)
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

No dobre dajme tomu, že rozhadzoval debničky z muníciou a doplnil 10x niekomu muníciu. Za každé doplnenie je myslím 20bodov, takže takto získal 200bodov. Mohol byť povedzme 3x pri zaberaní vlajky po 50bodov, takže spolu 150bodov. Za spotovanie a asistované zabitie povedzme ďalších 150bodov. Hovoril som o 5 kiloch teda 500bodov. Takže spolu za všetky činnosti to vychádza len... a do kelu je to už 1000bodov. No tak neviem, takto keď to človek z počíta tak sa to celkom dá, no v samotnej hra to také ľahké nieje. Teda aspoň pre mna získať na 1000bodov, v kole keď sa nedarí a mám len 4-5 kilov je pre mňa nereálne.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Tak ten problem s tymi friendami je dost zaujimavy, pretoze mi akurat doslo 5x friend invite od kamarata. Kazdopadne uz sa to zda byt v pohode...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

lubmar napísal:No dobre dajme tomu, že rozhadzoval debničky z muníciou a doplnil 10x niekomu muníciu. Za každé doplnenie je myslím 20bodov, takže takto získal 200bodov. Mohol byť povedzme 3x pri zaberaní vlajky po 50bodov, takže spolu 150bodov. Za spotovanie a asistované zabitie povedzme ďalších 150bodov. Hovoril som o 5 kiloch teda 500bodov. Takže spolu za všetky činnosti to vychádza len... a do kelu je to už 1000bodov. No tak neviem, takto keď to človek z počíta tak sa to celkom dá, no v samotnej hra to také ľahké nieje. Teda aspoň pre mna získať na 1000bodov, v kole keď sa nedarí a mám len 4-5 kilov je pre mňa nereálne.
To pride samo, ja som sa to tiez dlho ucil hrat (a stale som v podstate slabsi priemer) a tazko som si musel odrobit kazdy level, az kym mi to raz neslahlo nejake specialne medaile a za hru som ziskal cca. 14 000 bodov (za recona), vtedy som si myslel ze snivam :D A to nebolo posledny krat, aj ked to samozrejme nieje bezne. Proste si treba zvyknut na ten system a nieje problem si nahrabat expi.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Gangy napísal: To pride samo, ja som sa to tiez dlho ucil hrat (a stale som v podstate slabsi priemer) a tazko som si musel odrobit kazdy level, az kym mi to raz neslahlo nejake specialne medaile a za hru som ziskal cca. 14 000 bodov (za recona), vtedy som si myslel ze snivam :D A to nebolo posledny krat, aj ked to samozrejme nieje bezne. Proste si treba zvyknut na ten system a nieje problem si nahrabat expi.
presne tak
skus hrat s medicom a ked budes mat defibrilator, tak uvidis ako ti bude behat exp, sa mi vela krat stalo ze so mal K/D 2/15 alebo som prvy. Staci ked je vacsia bitka a ty sa budes drzat vzadu a ozivis kazdeho mrtveho + ku kazdej skupinke hodis lekarnicku,
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Normálne ked hrávam tak moje K/D ratio je dosť nízke, ale ked chitím medika a začnem hádzať med kity a resovať hráčov zo zeme tak aj napriek tomu k/d ratiu bývam bežne 1-2. Proste medic je powa. M60+ magnum ammo a nepriatel nemá šancu, aj ked si myslím že je to dosť lamerske.
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bmw4595 »

mARILYN mANSON napísal:Normálne ked hrávam tak moje K/D ratio je dosť nízke, ale ked chitím medika a začnem hádzať med kity a resovať hráčov zo zeme tak aj napriek tomu k/d ratiu bývam bežne 1-2. Proste medic je powa. M60+ magnum ammo a nepriatel nemá šancu, aj ked si myslím že je to dosť lamerske.
zvedavy som ze ake to bude ked m60 bude slabsia :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Mne viac sedela xm8 LMG a možno MG36 ale s nimy som nejako Xtra nehral
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Včera sa mi stiahli a nainštalovali neaké nové aktualizácie. Viete niekto čo obsahujú? Teda až na rozšírené možnosti filtra pri výbere serverov, čoho som si všimol hneď. To že sa dajú teraz filtrovať HC servre veľmi ocenujem. No ešte raz, zmenilo sa aj niečo iné?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

lubmar napísal:Včera sa mi stiahli a nainštalovali neaké nové aktualizácie. Viete niekto čo obsahujú? Teda až na rozšírené možnosti filtra pri výbere serverov, čoho som si všimol hneď. To že sa dajú teraz filtrovať HC servre veľmi ocenujem. No ešte raz, zmenilo sa aj niečo iné?
vela veci...:

Kód: Vybrať všetko

MP – New Server browser
MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.
MP – Crash fixes relating to ALT+TAB at different times throughout the game
MP – Hang fix when trying to connect to a full server multiple times
MP – Deletion of soldiers now possible through the account pages in game
MP – Removed screen flash during loading
MP – Added support for colour blind players
MP – Fixed crashes relating to faulty server banners
MP – Servers closing during connection no longer cause the client to hang
MP – Auto team swap reflects correctly in the scoreboard
MP – Fixed scoreboards when switching teams before spawning
MP – Rush scoreboards fixed
MP – Veteran ranks no longer display as “12”
MP – Isla Innocentes MCOM building fixed where knifing the fence would destroy the building
MP – Logout/Login button correctly reflects the player status
MP – Added minimum number of players needed to start a round (you can play and take objectives but you will get no score until 4 or more players join the server)
MP – Isla Inocentes welcome message on the loading screen now fits the text box area
MP – Reduced the brightness in Russian vehicles
MP – Medic gadgets now display correctly if the defib is not unlocked
MP – Server filter options are remembered
MP – Punkbuster filter now works as intended
MP – Scroll bar no longer overlays the Join Server button in the friends list panel
MP – CANCEL server refresh is implemented
MP – Zooming in on a friendly using the SAIGA no longer causes the crosshair to disappear
MP – The chat no longer displays the incorrect player name when appearing
MP – FoV switches to the default value of 55 when entering vehicles to prevent graphical glitches caused by wider FoV settings. The custom FoV returns when exiting vehicles.
MP – FoV no longer causes the UAV station to rotate
MP – Fix to correctly display the unlock progression at the end of round
MP – Chat functionality will no longer freeze after writing a partial message at the end of round
MP – One account can no longer connect to the same server multiple times
MP – Squad Death Match is correctly named during loading
MP – Server browser no longer gets a bad FPS when filtering Conquest
MP – Server info banners correctly clear between displays
MP – Setting display settings which the system hardware can not handle no longer makes the game unusable
MP – Correct camera collision for vehicles' heavy machine gun
MP – Game no longer crashes if the player sends a message in the loading screen
MP – Trying to join a full server no longer causes the game to hang on Please Wait message
MP – Most server filter options are remembered it doesn't remember the setting in dropdowns
MP – Kit/gadget loadout saved between sessions
MP – Window on static guns is now transparent on DirectX 9 systems
SP – Fixed crashes when patching and trying to resume a campaign (there is now a message that you need to re-play the latest mission from the beginning)
SP – Fixed a crash after the “Upriver” mission end cinematic
SP – Supply create at “Resupply at Flynn’s create” objective now supplies weapon ammo
SP – Hang fix when reaching the objective “Destroy Enemy Zu23”
SP – Fixed hang after “Storm Cockpit” objective
SP – Changed melee attack raycast to be detailed
SP – Game no longer crashes when transitioning between SP_03B to SP_04A when installed in Polish
SP – Game no longer crashes when killed by the first two enemies in the trenches on SP_01 when installed in Italian
SP – Updating to R7 will invalidate your single player save game. If you update you will need to play your last mission from the start. If you do not update you will not be able to play multiplayer.

Here is the R10 Server changelist

Punkbuster is required ON for ranked servers
Ranked servers cannot be started with a password
Autobalance message goes to text-chat instead of in the middle of the screen
Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback! 
Musim povedat ze hra mi ide teraz plynulejsie,
Tracer dart sa mi zda ze leti rychlejsie
KONECNE SA UKLADAJU VYBAVY VOJAKOV :mrgreen: :mrgreen:
Napísať odpoveď