Povedať, či nie..?
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Povedať, či nie..?
Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
To ešte nemusí nič znamenať, jednoducho to skús, lebo keď to neskúsiš, si to možno budeš vyčítať, keď ju bude vodiť za ruku práve on.L.E.n napísal:Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
-
triple
Guru wannabe
už si to skúsil? na čo ešte čakáš?
-
L.E.n
Light Star
Na príležitosť... a kým mi napadne kam ísť... keďže kino je vylúčené...triple napísal:už si to skúsil? na čo ešte čakáš?
Jejda, toto nie. Čo myslíš, čo ti napadne? Zober ju kľudne len na prechádzku mestom alebo kde to bývate, to je jedno, pokiaľ má prebehnúť iskra, tak prebehne, či už vonku alebo niekde vnútri.
-
L.E.n
Light Star
No tak ale niekam treba, pochybujem že by šla von keby sa jej len tak medzi rečou spýtam či nepôjde LEN TAK von sa poprechádzať... povie že nemá čas alebo tak... teda možno...eldzi napísal: Jejda, toto nie. Čo myslíš, čo ti napadne? Zober ju kľudne len na prechádzku mestom alebo kde to bývate, to je jedno, pokiaľ má prebehnúť iskra, tak prebehne, či už vonku alebo niekde vnútri.
Ja som s mojou terajšou priateľkou tak prakticky začal. Sedeli sme tak 15 minút v nejakej kaviarni a strašná nuda, nechápal som. Potom mi ten čerstvý vzduch akokeby prerazil hlavou a hneď som sa cítil lepšie, aspoň z môjho uhla pohľadu sú prechádzky na úvod celkom dobréL.E.n napísal: No tak ale niekam treba, pochybujem že by šla von keby sa jej len tak medzi rečou spýtam či nepôjde LEN TAK von sa poprechádzať... povie že nemá čas alebo tak... teda možno...
-
L.E.n
Light Star
No veď ja mám prechádzky rád, ale zo skúsenosti z minulosti sa to dievčatám nejako veľmi nepáčilo... A ak nebude o čom sa rozprávať? Aj také totiž už bolo...eldzi napísal: Ja som s mojou terajšou priateľkou tak prakticky začal. Sedeli sme tak 15 minút v nejakej kaviarni a strašná nuda, nechápal som. Potom mi ten čerstvý vzduch akokeby prerazil hlavou a hneď som sa cítil lepšie, aspoň z môjho uhla pohľadu sú prechádzky na úvod celkom dobré
Tak také to trápne ticho je záležitosť sama o sebe. Ale spočiatku by moc nastávať nemuselo, predsalen sa nejako extra nepoznáte, tak myslím, že vždy sa bude dať čo opýtať. A niekedy ani také ticho nemusí byť až také zlé, ale to skôr až potom, kebyže ten vzťah nejako pokročí, teraz by som sa snažil kecať, ale nie príliš sprostostiL.E.n napísal: No veď ja mám prechádzky rád, ale zo skúsenosti z minulosti sa to dievčatám nejako veľmi nepáčilo... A ak nebude o čom sa rozprávať? Aj také totiž už bolo...
-
L.E.n
Light Star
Pokúsim sa... skúsim ju teda zavolať von... ale vážne tomu neverím..eldzi napísal: Tak také to trápne ticho je záležitosť sama o sebe. Ale spočiatku by moc nastávať nemuselo, predsalen sa nejako extra nepoznáte, tak myslím, že vždy sa bude dať čo opýtať. A niekedy ani také ticho nemusí byť až také zlé, ale to skôr až potom, kebyže ten vzťah nejako pokročí, teraz by som sa snažil kecať, ale nie príliš sprostosti
Každopádne ďakujem všetkým.
-
Fabo
Hardcore addict
Nehovor ze som ta nevaroval!L.E.n napísal:Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
-
L.E.n
Light Star
No dobre, ale to bolo včera a v ten istý deň som sa to aj dozvedel
Najhorsie co moze byt, ked sa snazis nejakej babe povedat to co chces, ale cakas na vhodnu chvilku. A medzi tim sa ona zacne s nejakym druhym stykat.... . Mne sato osobne stalo a proste pokazilo sa to medzi nami vtedy, a po case som zistil ze medzi nimi nic nebolo a ja som sa zbytocne tak sprosto spraval a pokazil som si to sam
ešte ku tomu toľko všade zmieňovanému "trápnemu tichu"
nieje trápne keď je chvíľu ticho, určite je lepší úsmev,pohľad ako
nejaké trepanie o ničom.
PS: trápne je len to, že keď už nastane to ticho tak sa začneš rozpačito hrať s telefónom,kľúčami a pod. aby si zakryl že ty nie si "v koncoch" ale len máš niečo iné na robote
nejaké trepanie o ničom.
PS: trápne je len to, že keď už nastane to ticho tak sa začneš rozpačito hrať s telefónom,kľúčami a pod. aby si zakryl že ty nie si "v koncoch" ale len máš niečo iné na robote
-
L.E.n
Light Star
Niečo podobné som si myslel aj jaS 3097 napísal:ešte ku tomu toľko všade zmieňovanému "trápnemu tichu"
nejaké trepanie o ničom.
praveze ak si aspon trochu komunikativny, tak prechadzky su to najlepsie.. O niecom sa budete bavit, niekde si sadnete na lavicku,skontrolujes co ma pod trickom a inde- a tak cas ubehne ze sa ani nenazdas
Odporucam nalejlepsie niekde kde nechdoi prilis vela ludi a da sa zvalit do travy, treba vsak este chvilku pockat, ked bude zem rozohriata a slniecko svietit aby ste neprechladli 
napípš ako to dopadlo 
-
L.E.n
Light Star
No nijak, stále sa rozprávame a ja neviem nájsť odvahu...
... a možno je to takto lepšie. Rád sa s ňou rozprávam a asi aj ona so mnou,- vždy diskusiu začína ona (dokonca mi píše aj keď nie som na nete), takže ju nejako zúfalo neotravujem či dačo podobné
Nedávno keď sme sa stretli sa na mňa stále usmievala... špeciálne ma pozdravila...
Ja neviem, divné mi to je.. 
... a možno je to takto lepšie. Rád sa s ňou rozprávam a asi aj ona so mnou,- vždy diskusiu začína ona (dokonca mi píše aj keď nie som na nete), takže ju nejako zúfalo neotravujem či dačo podobné
Nedávno keď sme sa stretli sa na mňa stále usmievala... špeciálne ma pozdravila...
ty si,ale trkwas ! Veď o teba má zaujem ty musíš byť fakt slepý dievčatá v 95% prípadoch čakajú kým napíše chalan. Je im to trápne napísať ako prvé - majú pocit,že sa vtierajú...a táto ti píše, usmieva sa na teba čo viac chceš ? Šup šup ju niekde pozvať kým ju to neprestane baviť si len písať..
-
L.E.n
Light Star
Tak ale keď ona dosť často píše o iných chlapcoch. Aj keď to niekedy vyzerá akoby sa snažila nech ma to naštve / príp. aby som žiarlil (ale to si asi len namýšľamtomasoo napísal:ty si,ale trkwas ! Veď o teba má zaujem ty musíš byť fakt slepý dievčatá v 95% prípadoch čakajú kým napíše chalan. Je im to trápne napísať ako prvé - majú pocit,že sa vtierajú...a táto ti píše, usmieva sa na teba čo viac chceš ? Šup šup ju niekde pozvať kým ju to neprestane baviť si len písať..
Pozri, ja tomu proste stále nemôžem uveriť, že by dievča ako ona mala záujem o mňa...