Problém s notebookom
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Problém s notebookom
Cuss ľudia. Včera zapnem notebook a naskočí mi tento text na čiernej obrazovke: Checking file system on E. The type of the file system is FAT32. One of your disk needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended, a potom sa tam odpočíta 10 sekúnd a win normálne nabehne. Dneska to isté zase ten text. Keďže sa do toho vôbec nerozumiem chcem sa spýtať čo to má akože byť a ako to mám dať preč. Dúfam že ste ma pochopili a za odpoveď vopred ďakujem.
-
vikko78
Medium Professional
Re: Problém s notebookom
Kontrola systému souborů na E. typ souborového systému je FAT32 . Jeden z disku by měla být kontrolována konzistence. Ty můžeš zrušit kontrolu disku.---------toto je doslovný preklad, ak ti to pomôže
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To je len 1 obycajny test na HD pre Win. Vacsinou to robi pri viacerych nahlych instalaciach a pod. Netreba sa toho bat, obcas ro vyhodi, prescanuje a tym pomaha udrziavat HDD v poriadku.Odstranovat to nemusis.
pokial to vyhadzuje sustavne aj po preskenovani a naslednom restarte je chyba v HDD uz to nieje ok stava sa ze to sposobi virus no i chybne clustre pokial scan nepomoze treba uz len format hdd abo vymena
cawte mam taky prblem ze ja hravam world of warcraft no a vzdy ked su v tej hre neake vecsie efekty tak sa mi restartne notebook a pritom mam lepsii notebook no je mozno raz tolko lepsi a jako to je mozne ze jemu sa to neroby a mne ano ?? vedel by mi niekto poradit prosim
hod sem configuraciu NB a popripade reinstal ovladacov
-
Space5800
Medium Professional
Možno prehrievaniestean napísal:cawte mam taky prblem ze ja hravam world of warcraft no a vzdy ked su v tej hre neake vecsie efekty tak sa mi restartne notebook a pritom mam lepsii notebook no je mozno raz tolko lepsi a jako to je mozne ze jemu sa to neroby a mne ano ?? vedel by mi niekto poradit prosim
Inač wow je zvlaštna hra... spolužiak ma Intel dvojjadro 3GHz, 4GB Ramky, grafiku 1GB (presne modely neviem, ale aj tak) a sťažuje sa že pri väčšom množstve postav pri sebe (20-30) mu to seká