Warhammer online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
paracentesis
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Hrajete nekdo na serveru Eltharion?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Kolko maju dokopy MB vsetky patche ktore zatial vysli? priblizne.. (do aktualnej verzie)
Luko141
Amateur
Amateur

Re: Warhammer online

Príspevok od používateľa Luko141 »

Silná československá komunita sa nachádza na serveri Karak Azgal na ktorý migrovala po transfere zo zrušeného serveru Eltharion, ktorý sa zmietal v problémoch s nedostatkom hráčov tej, alebo neskôr onej frakcie.

Pochopiteľne kopa CZ/SK hrá za jednu stranu - za Destruction a ďalší hrajú za Order.... tu by som možno spravil reklamu na guildu BOHEMIA - ktorá patrí medzi najsilnejšie a má na svojom konte účasť na mnohých firsteurope akciách (ako prvý lockli IC, ako prvý prešli cez stage I a ako prvý zabili vládcu hlavného mesta Destruction)

cherrycz.t1.cz je jej fórum, ak by ste si chceli zahrať, ochotne vás príjmu a pomôžu a keď sa dostanete na max level rank 40 (potom sa expí do 80tky renown rank a tam práve hra "začína") prejdete na skúšobnu dobu medzi elitných hráčov, kde si vás otestujú (keďže je to hardcore guilda) a môžte sa stať právoplatným členom....

hra je neskutočne zábavná pre každého koho omrzelo WoWko a iné MMOčko a chce si zahrať najlepšie MMOPVP na trhu (wow je najlepšie v MMOPVE)

video, ktoré si Bohemia spravila ako reklamu pre nových hráčov, resp. jeden trpasličí healer, ktorý sa vo videách vyžíva ^^ http://www.youtube.com/user/Drragnorr#p/u/4/gVeTstbBEuU - Bohemia má znak zlatého leva na modrom pozadí...

ak by sa chcel niekto niečo spýtať ohľadom tejto hry, kludne napíšte ^^ hrám to aj s prestávkami 2 roky :smt006

:plus: http://www.youtube.com/user/Drragnorr#p/u/5/LPm8JYLquzA - (video je zaujímavé až od 2:25 :psssst: :smt081 ) - tu ešte videjko ako zabili vládcu hlavného mesta (niečo ako napr. Thrall v Ogrimmare) - to je hlavný end content hry
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Tak som nedavno tuto hru hral a podelim sa o zazitky, porovnavam to len s neoficialnymi WoW servermi, vcetne tych, kde boli plne nascriptovane raidy.
:plus: Ta atmosfera je casto dychberuca, hlavne public questy a dungeony (i ked dungeon som hral iba jeden- hned ten prvy za destruction, ale WoW sa tomu proste nevyrovnalo).
:plus: Cela hra je temnejsia, vcetne humoru. WoW je oproti tomu candyland. Samozrejme, greenskini holduju aj fart-humoru.
:plus: To ma privadza k tomu, ze ich lore je omnoho lepsie... aspon podla mna.
:plus: Public questy, proste prides a pomahas ako mozes, ak mas dosatok stastia, alebo si poriadne pomohol, dostanes kvalitny equip. A ak si smoliar, mozes pomaly expit reputaciu pre paradny gear.
:plus: Gear ziskas uplne lubovolnym sposobom. Mas battlegroundy, skirmish PvP, obranu hradov, questy, public questy, RvR suboje atd atd.
:plus: Battlegroundy su odpodlahy vymakane. Aj ako lvl 5 v BG (sorry, nespomeniem si ako sa volaju vo WaR) pre lvl 1-10 som sa citil napomocny... coby len napomocny, raz som mal ako tank najvacsi dmg :lol:
:plus: Grafika. Ano, je to dvojsecny mec, kedze WoW bezi na omnoho slabsich PC, ale je proste super.
:plus: Ked prvykrat stretnes v lese pobehovat obra z Keg end eventu, tak nic ine ako "Uber awesome!" ta napadnut nemoze.
:plus: Greenskins are awesome PERIOD! (mozete hadat akeho healera a tanka mam :lol: )
:plus: Hlavne mesto destruction je awesome, bohuzial nie tak celkom, vid dole
:plus: V teame Mythicu nie je dvojnik Jeffa Kaplana, takze hra nekladie doraz na grind a clovek sa citi stale ako v endgame.
:plus: UI vyzera super bez akejkolvek modifikacie, neplati vsak tak uplne, vid nizsie
:plus: Oznacovanie jedneho nepriatela a jedneho spolubojovnika je na nezaplatenie pre utocneho healera.
:plus: Pri utoku na mesto je vyhlasena celoserverova mobilizacia a mesto je uzatvorene. Ak chce niekto nakupovat, pri meste sa vtedy vytvori provizorny camp. Na utoku som sa sice neucastnil, ale vyvolava to fakt pocit, ze v tom svete sa bojuje. WoW mi prislo, ako keby boli Horda s Alianciou kamosi (vid napriklad WOTLK video, este si aj pomahaju).
:plus: Ceresnicka na torte: PvP motherf*cker! Na toto davali poriadny doraz a je to vidiet. Je to proste pecka.
:plus: Tome of knowledge. Pre fanusikov lore uplna ppcovka. Pre ne-fanusikov, prehladne zobrazovanie paradnych achievementov a titulov (keby som si pamatal ake som mal ja, viem ze boli peckove :( )
:plus: Zvratit takmer strateny battleground nebolo nic nedosiahnutelne ked sa clovek snazi. Uz nas parkrat takto zatlacili ked som si myslel, ze vyhrame.
:plus: Mnoho skillov meniace polohu hracov- odsuvanie, pritahovanie a pod
:plus: Tvoj avatar nie je duch, hrac cez neho neprejde. Celkom uzitocne pri PvP bojoch.
:plus: Hned v prvom dungu je pravidlo: nezabijaj lesne tvory, lebo dostanes po papuli. Ja som to nevedel a zo zvyku som pripeckoval lvl 1 zajacovi :lol: Nebyt tankom, je mi to osudne, ta dryada vyzerala nasrane :lol: Taketo veci dotvaraju atmosferu.

:minus: Oznacovanie hracov je slabo viditelne, pri WoW som vzdy oznacil dobre a vedel som koho mam oznaceneho. Mozno je to sposobene tym, ze najvacsi boj na malej ploche som tam zazil max 5vs5. Vo Warhammeri je toto taky nahodny skirmish :lol: Kazdopadne toto ma kvalitne stvalo, ani nie tak pri tankovi ako pri healerovi (i ked tam to riesia addony)
:minus: Hlavne mesto destruction je sice uplne ppci, ale obcas posobi ako prilis velke, mozno na city siege je to super, ale na bezne behanie nie.
:minus: Svet neni spojity. Aby bolo jasne, mne to NEVADI, tie mapky su k*rva velke, ale ta celistvost sveta tam trochu trpi.
:minus: Straze pri campoch maju nerealne velky lvl, su proste neporazitelny bez raidu.
:minus: Privelky doraz na RvR :lol: uz som parkrat nemal s kym questit, kazdy hasil hracov :lol: Asponze public questy su vacsinou obyvane.
:minus: Moj cca 15 lvl Shaman vyzera ako otrhan a pritom ma na sebe celkom slusny equip. Zato moj Black orc vyzera aj teraz peckovo.
:minus: Bol som iba raz v dungu (Pug) a aj tak sa to dosralo (po ceste sme "stratili" hraca). :( Takze som nikdy nedokoncil ziaden dung. Ale esteze sme sundali jedneho velkeho bossa a par mensich.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

poviem len tolko ze myslienka hry je skvela, daktore napady su super a blizzardi vela toho odkukali...ale hra je taka akosi...nudna... :/ co uz mozno nabuduce hosani...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

V niektorych castiach som mal tiez taky pocit, avsak ked som bol v nejakej parte mi to nikdy neprislo nudne. Ale solo questy su proste lepsie napriklad vo WoW.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a chyba mi tam nejake to "advanced pvp" ako su areny vo wow, kde ide o skill a taktiku....lebo tu vo velkych bitkach vlastne sa kadejaky noob proste len strati v skupine....no co uz...si pockam na SW old republic ake bude :P
Luko141
Amateur
Amateur

veľké :plus: je aj fakt, že neexistuje twink.... pretože človek expí zabíjaním hráčov jak v RvR (územie, kde sa stretne Destro a Order a buď bránia alebo dobíjajú hrady druhej frakcie), alebo v Scenáriach (=Battlegroundy) = stále postupuješ ďalej až k ranku 40, kde sa hra utne pretože je to maximum (potom už expíš druhý rank = renown rank a ten až do 80tky) .... mno a k tomu plusu ak si menší lvl/rank tak ti to automaticky zvýši staty na 11 / 21 / 31 /40 ... podľa toho v akom tieri sa nachádzaš.

:minus: / :plus: WAR je najlepšia MMOPVP hra na trhu, preto nekladie veľký dôraz na dungeony.... zo začiatku sú na prd ale tie pre 40 rank ako sú Lost Vale alebo Tomb of Vulture Lord .... tie sú náročnosťou na úrovni dungeonov vo WoWku... (aj keď WoW ide s náročnosťou od patchu 2.4 TOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALNE dole :psssst: :sly: )

:plus: / :minus: grafika možno nepatrí medzi najkrajšie.... ale zase načo vám je cukríková roztomilučká princeznučká grafička ako vo WoW alebo Aione, ak sú tam bitky 200 proti 200 ? ... to si nevšímate kvetinky ružovučké na zemičke ako vo WoW, kde za 5 rokov offíku som zažil max 15 vs 15 bitky.....

:plus: siege weapon .... ako prvá MMO hra priviedla na trh obliehacie zbrane.... nie je pre healera nič nepríjemnejšie, než keď mu na ľudí v parte lejú vriaci olej z hradieb.... tož asi ich serie, že tí moji používajú baranidlo aby rozbili bránu hradu a my tak zabili v RvR zóne ich knieža.
(postupním obsadzovaním hradov a Battle Objectives sa lockne=uzavrie zóna..... a ak uzavriete zóny u 2 z 3 rás ((Greenskins vs Dwarfs / High Elfs vs Dark Elfs / empire vs Chaos)), tak máte prístup do hlavného mesta nepriateľa

:plus: :plus: :plus: cieľom hry nieje zabiť nejakého šaša Illidana, čo stále šteká, že nie ste pripravený, alebo Bloncku Arthasa ktorý sa prefarbil a teraz sa hrá na metalistu.... nie end content je tu o dobití hlavného mesta súpera, no lenže samozrejme hráči frakcie ktorej mrdajú do mesta to len tak nenechajú a tak ho bránia. Predstavte si napríklad HORIACI Stormwind ako sa uličkami hrnú desiatky Orkov a musia zapalovať domy a nakoniec zabiť generála, aby prežili prvú stage a mohli sa posunúť ďalej až nakoniec zabiť Vládcu..... ha, lenže tam samozrejme pobehujú Allíci a znemožnujú im to, preto sa často mesto pod náporom ubráni ^^ .... no ak nie tak nastáva STAGE II , kde už obrancovia prístup nemajú... sú teda vypustený do sveta, ktorý celkovo patrí druhej frakcie (pretože všetko lockli) a tí čo obliehajú idú killovať Bossov, až nakoniec samotného vládcu.

:plus: ešte tu niekto písal kravinu, že je nevýhodou keď majú guardi vo warcampoch (v mestách) veľký lvl ..... to je iba dobre pretože neexistuje p1č0vinka, že príde nejaké decko v stealthe a bude si honit ego na resskilloch. Nie.... vyrovnané fair bitky. :smt033

:plus: :plus: :plus: ... hra je stavaná tak, že solo hráč nemá šancu... všetko je to o parte a o teamworku. Sólistov a teda vo veľkom prípade noobov neschopných teamworku hra baviť nebude.... preto hrajú wow, kde jeden class je imba healer, dps aj tank xD .... <---------- núúúúúúúúúúda .... vo WAR máte na výber z dvoch frakcií, následne z 3 rás.... a každá rasa má 4 classy = tank, mdps, rdps, healer .... pričom neexistuje ako vo wow, že nejakého warriora má 8 rás, alebo kolko.... NIE, tu je vždy iba JEDEN class.... u trpaslíkov: Ironbreaker (tank), Runepriest (healer), Engineer (rifleman ^^ - rdps), Slayer (mdps) .... no napr. u elfov je to niečo úúúplne iné, opäť T-MDPS-RPDS-H ale od trpasličích a aj všetkých ostatných sa líšia svojimi spellmi a abillitami.
Tým chcem povedať, vo WoW je koľko classov? okolo 10 a potom prišiel dementný wotlk a hentá čierna vec, no to je jedno, ale vo WAR je to 3 rasy krát 4 classy = 12 povolaní v každej frakcii, to znamená že hra ja faaaaaaaaaaaaakt rozmanitá.... pretože Destro má zase ďalších 12 classov :sly: :smt006 ... napriek tomu je hra nádherne vybalancovaná, aj keď sa to v t1 nemusí zdať.

:plus: existujú sprosté deti, ktoré sa napríklad s tankom hrajú na dps, pretože veľa vydrží, alebo s healerom chcú zabíjať, lebo má heal.... ide ale väčinou o tupé deti z WoW, ktoré nemajú šancu vo WAR prežiť, pretože guildy a party neprichýlia pod svoje krídla niekoho, kto nehrá svoj class (healer healuje, tank chráni hráčov, drží celý nápor na sebe, a v dungoch tankuje, dpsko zabíja) .... je to plus, pretože takto dementi leavuju WAR a idú späť na WoW, kde tuposť prekvitá ^^ :smt006
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

luko s tym co si napisal viacmenej suhlasim (myslim to o WHO, lebo o wow si poipisal pekne kraviny, ocividne mas voci tej hre averziu) ....ale co z toho ked expenie vo WHO je taaaaaak strasne nudne ze hra prestane bavit velmi rychlo...questy onicom, a chodit stale tie iste scenaria apod je tiez nuda.....inac ja som tam hral za chosena a tiez som robil melee dps a pritom som bol v top guilde na serveri tak neviem co splietas....a vo vela scenariach som mal aj top dmg na konci, takze ten kto hra postavu co je primarne tank alebo healer to neznamena ze ine robit nemoze ak sa to da... ;)
Luko141
Amateur
Amateur

:smt065 ... voči wow nemám averziu, hral som ho 5 rokov na offíku, tak trošku viem ako to tam chodí ^^ ... je to môj názor a nemusí byť pravdivý :smt006 ... fakt, že sa to tam všetko zlahčuje ale poprieť nemôžeš :)

Každopádne ja som "splietal" tie veci o classoch čo sa týka guildy a bojov v t4 ... keď expíš tak samozrejme je výhodnejšie keď ako - tank viacej buchneš... a healer tiež potrebuje udrieť. To samozrejme chápem, veď som tak expil svojho Runepriesta. :wink: ... takže tu byť specnutý na dmg sa oplatí... ale zase by som to nepreháňal.

Ak je ale obrana dôležitého keepu (hradu) a na schody sa ide vytvárať tankwall (v podstate sa hráči - najlepšie tanci postavia vedľa seba a tým zatarasia cestu, pretože vo WAR sa nedá prechádzať cez hráčov ako duch ... ako vo wow ^^ ) .... tak tam si pre partu, guildu, a celkovo pre team a frakciu užitočnejší keď ako TANK brániš so štítom a so specom na defence a odkopávaš z hradieb nepriateľov, než aby si tam stál jak picinko s dvojručným mečom....

... taktiež uhealovať 20 tankov, do ktorých mrdajú šípy a metú kúzla zo všetkých strán je dosť ťažké.... no ak si specnutý a oblečený (gear/equipp) na dmg..... mno tak boha asi moc užitočný v heale nebudeš? ... healer, sa dpsku nevyrovná, tank sa dpsku nevyrovná....

každý má určené čím bude.... tank tankom, healer healerom.... to nieje wow, kde Druid SÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAM zabil Onyxiu (ešte pred patchom a WotLK)....

- a čo sa týka tých questov.... mno tak áno. Keď si všimneš tak 90% minimálne questov vo WoW, WAR, Aione sú typu "Choď tam zabi X tých... a Y tých a prines to tomu druhému" .... alebo "Choď tam a zober toto" ....

preto tento nudný fakt (priznávam) ... vyriešil formou Public questov ^^ ... čo sú miniminiminimi instancie všade vo svete... v každej mape myslím, že 6
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

public Q su to najnudnejsie na tom...robit tie iste kktiny 10x dookola kym si vyhonis ten bar na maximum ze si mozes ist po odmenu....ano Q su zalozene na tom istom vo vsetkych mmo ale tu je to vsetko tak nejak nudne, vo wow su ovela napaditejsie...ale zas musim uznat ze endgame posudit neviem lebo som tam hral len do nejakeho lvlu 25 abo tak nejak....ale zas ani nemozem vylucit ze sa tam nevratim, su obdobia ked ma wow nebavi, a who je vdacna nahrada...a ak stihnem vyexpit na maximum mozno ma to aj bavit poriadne zacne :D armor sety vo who vyzeraju uzasne.... ten top set pre chosena, sovereign ci jak sa vola je mnam mnam...ale aj tak by som ostal specnuty na 2 hand...to je styl co mam najradsej, velky chlapik s velkym obojrucakom...ani mojej gilde to nevadilo
Luko141
Amateur
Amateur

na lvl 25 to samozrejme nevadí lebo expíš ^^ ...

... ano pulic questy sú kravinka... ale v Land of the Dead sú super, (to je to nové územie, čo pridali patchom, taký jemný datadisk)
a hra začína až na 40tke ... tam je ta pravá sranda ^^
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Luko141 napísal: a hra začína až na 40tke ... tam je ta pravá sranda ^^
Ako sorry ale toto je pekna blbost, co to je za hru ked ta prava sranda zacina az cca v polke hry ? Hru hram a bavim sa pri nej preto ze ma bavi od zaciatku nie ?
Luko141
Amateur
Amateur

samozrejme.... ale ty hráš asi WoW a prirovnám ti to k dungeonom...

tie prvé na lvl 20 sú sranda... ale pravá hra je až na 70tke, či kde, nie?

vo WAR je samozrejme sranda od prvého lvlu vďaka RvR, ale MNE OSOBNE vyhovujú bitky a taktika 200 vs 200 a boj o hlavné mesto, než bitky 50 vs 50 a boj o hrady ^^

veď je to individuálne, pamätám časy keď som expil, vtedy ma bavilo všetko, teraz už mám dve 40tky a expím ďalšiu, takže tam ma entuziazmus z nižších tierov opúšťa.

Ak ty máš 4x 80tky a začneš si napr. expiť piatu, tak tiež niesi hotový z expenia niekde v Westfalle, možno sa mýlim, neviem, každopádne môj názor :) :psssst:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jj luko ma pravdu, aj vo wow aj vo who poriadna hra zacina az na max lvli....to len Lineage 2 je taka kravina ze na max lvli tam zabava skor konci :lol:
Napísať odpoveď