The Pacific [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: The Pacific

Príspevok od používateľa AvAtAr »

qwerty-xyz napísal:
Srandujem, tretia cast je odychofka dobre ze tam je, nemozu sa vecne len rubat, aj ked na akciu v bob to asi nema, ....
treba si pockat na ostatne casti urcite to bude mat lepsiu akciu nez BoB
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Tiež zdieľam názor že spracovanie je vcelku dobré a aj reality sa snažia držať. Inak Polo-X podľa mňa by bolo celkom vhodné robiť to ako kópiu BoB na druhom konci sveta, ono to tak aj vypadá v podstate.

Musím ale vytknúť tiež dĺžku epizód ktoré niesú kratšie len celkovým časom ale aj časom ktorý je vymedzený na ten historický úvod na začiatku epizód. Tým nevravím že to je zlé dávať tam taký úvod lebo nie každý ovláda vojnu v pacifiku.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Čo vravíte na štvrtú epizódu? Zmena oproti prestrelkám a trošku na potrápenie hlavy. Som zvedavý ako sa to vyvinie v ďalšej časti, zatial som spokojný, vyzerá to že Leckie bude jedna z postáv o ktorej sa bude točiť veľa vecí. Škoda že Basilone už nebojuje bolo by zaujímave vidieť ako sa vyrovná v boji zo stratou svojho kamaráta.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No stvrtu cast som pozrel vcera..Jedna z tych, ktore ma konecne zaujali na plnej ciare..Pekne ukazovala psychicku a znicenost vojakov..Zatial vsak stale premyslam, kde su tie peniaze "najdrahsi serial cias" vyhodene.. Kedze taketo scenky nemohli az taky majland stat..
Samozrejme tesim sa na dalsiu cast..:) Leckie bude tipujem, ten dedko, ktory vyprava vzdy pred zaciatkom casti..Mozno sa vsak mylim :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

všetky prachy padli asi na Iwo Jimu :)
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AvAtAr »

tiez sa tesim na Iwo Jimu ale viac na Okinawu, pri tychto poslednych bitkach uz japonci mali schopnejsie velenie, a bitka o Okinawu bola pre USA najhorsou bitkou v tichomori
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Co hovorite na piaty diel? Podla mna opat pekne natoceny, kde sa najprv ukazalo to vyckavanie a potom velmi efektne spracovany prvy boj novacika :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj piaty uz aj mna poriadne dostal do deja..Skoda to cakanie tyzdnove na dalsi diel..CLoveka ta atmosfera kus opadne :) Ale vypada, ze cim dalej idu viac pritvrdzovat...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ja som zatial videl len prvy diel a ostatne pozrem asi az ked vsetky odvysielaju, aby som nemusel cakat :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Soviet napísal:jj piaty uz aj mna poriadne dostal do deja..Skoda to cakanie tyzdnove na dalsi diel..CLoveka ta atmosfera kus opadne :) Ale vypada, ze cim dalej idu viac pritvrdzovat...
:D dufam, zapojenie tazkej techniky, ako tanky a podobne ocakavam s nadejou ....
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

tak to ocakavas velmi zle :) na podmienky v pacifiku ako takom je to absolutne vylucene a absolutna blbost... i ked nasadenie bolo ale len v min mnozstve...

cakaj male jednotky marinakov, mortar a gulometne druzstva... tazka kanonada sa robila z lodi...

ak chces tanky musis otocit zemegulu smer europa :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Polo-X napísal:tak to ocakavas velmi zle :) na podmienky v pacifiku ako takom je to absolutne vylucene a absolutna blbost... i ked nasadenie bolo ale len v min mnozstve...

cakaj male jednotky marinakov, mortar a gulometne druzstva... tazka kanonada sa robila z lodi...

ak chces tanky musis otocit zemegulu smer europa :)
a praaave preto sa to na BOB nechyta, ....
vecne dookola toto iste, jeden posrany gulomet, nejaky samopal, nejaka puska, hratky s minometom a tot vse. v BOB boli ostrelovaci, tanky, dela, vsetko mozne.
ako pozeram to, paci sa mi to dost, ale tak bohuzial..... cakam vsak ze sa to zlepsi . . .
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

gwerty..to by sa musela zmenit historia..ked nieco natacaju podla skutocnosti, tak tam hadam nebacnu tankov 300 a kravin dalsich co tam nebolo, len aby sa podobali BOB..
2sv sa da lepsie spracovat ako bludenie po ostrovoch a natrhnutie prdeli japoncikom..Ine prostredie, iny priebeh a pod..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

V BoB zatailal bolo viac bojov ale zeby tam tiez boli nejake tanky a tazka technika s vinimkou 4 deilu sa tiez povedat neda.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

To je pravda, však 101. výsadková tanky nemala. A v BoB tých scén s ťažkou technikou niak veľa nebolo. Podľa mňa to je natočené dobre, aj keď BoB sa mi zatiaľ páčilo viac. Asi preto že boje v európe ma zaujímajú viac.
Inak dosť starších vojnových filmov je kvalitou tiež vysoko, ako napríklad A Bridge too Far.Aj keď efekty niesú až tak "namakané".
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Siesty diel bol uzasny, ak do konca ostane kvalita rovnaka ako pri 5ke a 6ke, tak sa to u mna dostane na uroven BoB len s tym rozdielom, ze na BoB sa mi viac pacilo budovanie vztahu divaka k postavam.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak to mas pravdu..Prave som dokukal sestku a zdielam rovnaky nazor..Diel za dielom sa to cele zlepsuje a aj tie vztahy k postavam tam ake take su, ale v BoB to bolo nieco ine :) Tu zatial maximalne mozem toho, co vythaval zuby japoncikom..Samozrejme som zvedavy na dalsie diely..6ka bola fakt zo silneho sudka..
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Errici »

Celkove serialy od HBO ci to bol BoB alebo je to the pacific alebo to bol aj Generation kill tak su uzasne. Je to uplne ine ponimanie vnimania postav aj udalosti na ake som bol zvyknuty. BoB sa mi zatial paci viac, pretoze lebo wwII v europe mi je blizsia ale kvalitou snimky a efektamy je lepsi The Pacific
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Tak tak ja tiez sledujem tento serial a myslim ze sa moc neda porovnavat s BoB pretoze v Pacificu zatial ide skor o psychyku cloveka a jeho pocity ako o samotny boj zatial sa mi to paci len ten tyzden cakania ma ubija :(
dragolis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dragolis »

podla mna je Pacific lepsi ako BoB.tam boli 2 ci 3 diely len v tom tabore vycvikovom. to bola blbost.
A celkovo BoB sa mi nepacilo
Napísať odpoveď