-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Na domacej stranke nalavo "FRIENDS ONLINE".. Podla coho mi tam obrazuje prave tych 10 uzivatelov? Podla toho ako casto si s nimi pisem urcite nie, lebo mam tam medzi nimi aj tykch, s ktorymi nie som v kontakte ale aj takych, s ktorymi si pisem casto.. Podla coho sa mi to tam teda zobrazuje? Ide vacsinou vzdy o tych istych ludi ak su online.. Da sa to niekde nastavit? Vdaka
-
audiotrack
VIP
dnes zmizlo tlačidlo "stať sa fanúšikom" pre stránky, ostalo iba like ktoré plní jeho funkciu. Oddôvodnenie prečo je tomu tak, je napísané tu: http://www.facemag.sk/tlacidlo-stat-sa- ... om-zmizne/
viete mi niekto dať na toto odpoveď ??
prečo mi facebook navrhuje takých ľudí za priateľov ktorí so mnou nemajú žiadnych spoločných priateľov ?? podľa čoho takéto niečo určuje?
prečo mi facebook navrhuje takých ľudí za priateľov ktorí so mnou nemajú žiadnych spoločných priateľov ?? podľa čoho takéto niečo určuje?
-
Space5800
Medium Professional
Stilo: to by zaujímalo aj mňa
... Od začiatku mi tam hádže jedného človeka s ktorým nemám nič... Je to zaujimavé
Stilo: Neni to tak, ze je v tej istej Network? Ked si sa registroval, zvolil si si, z ktorej si skoly, pracoviska a pod. a on je mozno v tej istej...
robbiee : nie, su to ludia ktori nemaju ziadnych priatelov a zo svojich informacii maju zverejnene iba pohlavie + foto,
zrejme to bude len pokus dostat o ludoch co najviac info (napr email a zaspamovat schranku) ale aj tak nechapem akym sposobom dokazu "prinutit" facebook aby mi takychto ludi navrhoval.. doteraz som si totiz myslel ze to navrhuje pri spolocnych priateloch..
zrejme to bude len pokus dostat o ludoch co najviac info (napr email a zaspamovat schranku) ale aj tak nechapem akym sposobom dokazu "prinutit" facebook aby mi takychto ludi navrhoval.. doteraz som si totiz myslel ze to navrhuje pri spolocnych priateloch..
-
Fabo
Hardcore addict
A? Sak zverejnene nemusia mat nic, staci ze su v zopar skupinach co ty...Stilo napísal:zo svojich informacii maju zverejnene iba pohlavie + foto,
-
moosha
Darca
Podla abecedy, a neberie sa do uvahy, v akej skupine je dany uzivatel zaradenySchelmy napísal:Na domacej stranke nalavo "FRIENDS ONLINE".. Podla coho mi tam obrazuje prave tych 10 uzivatelov? Podla toho ako casto si s nimi pisem urcite nie, lebo mam tam medzi nimi aj tykch, s ktorymi nie som v kontakte ale aj takych, s ktorymi si pisem casto.. Podla coho sa mi to tam teda zobrazuje? Ide vacsinou vzdy o tych istych ludi ak su online.. Da sa to niekde nastavit? Vdaka
-
aughostino
Medium Professional
nedavno som si pri jednom uzivatelovi (mam ho vo friendliste) skryl zobrazovanie jeho prispevkov na uvodnej stranke, ako sa to da vratit do povodneho stavu?
-
Fabo
Hardcore addict
Uplne na spodku mas "Edit Options", tam to je.
da sa nejako zablokovat aby ma niekto nemohol vidiet mojich priatelov ? alebo aby ma nemohol ani vyhladat ?
-
hojko
Site Admin
Patjo: V nastaveni uctu mas sukromie, tak si to mozes nastavit, aby nevideli tvoju nastenku, priatelov atd...
priatelov sa skryt asi neda 
-
hojko
Site Admin
Patjo: Da, zobrazovat bude len spolocnych priatelov.
prosim ta tak sa uz vykokci ze kde to je, dakujemhojko napísal:Patjo: Da, zobrazovat bude len spolocnych priatelov.
-
Betarik
Professional
BOZE ... UCET-NASTEVENIA SUKROMIA-PRIATELIA VYBERES SI PRISPOSOBIT A DAS IBA JA
-
snaque
Light Professional
neviete niekto ako sa da nastavit v chate aby ma dany uzivatel nevidel online?
ako mam skryt aj skupiny v ktorych som aby neboli videt cudzim.. vsetko ostatne mam uz skryte len hento ma sere a nikde to nemozem najst.. aj som tu precital par stran a nenasiel odpoved tak poradte plz
-
Soviet
Darca
Vytoris mu samostatnu skupinu, do ktorej ho pridas a v chate ju das ako offline..pre ostatnych vsak budes stale online..snaque napísal:neviete niekto ako sa da nastavit v chate aby ma dany uzivatel nevidel online?
-
badboy007
Star
Soviet nejde to...
Skusal som to, ked dam offline mod tak ma uplne odhlasi z chatu...
Nejake dalsie napady? Velmi by som to potreboval
.
Skusal som to, ked dam offline mod tak ma uplne odhlasi z chatu...
Nejake dalsie napady? Velmi by som to potreboval