Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
BTW, ak ma niekto zaujem o nepouzity cdkey za 10E (download EN verzia, kluc je vsak potrebny len na registrovanie sa v uplay - potom sa moze hrat akakolvek jazykova verzia), nech sa mi ozve prostrednictvom SS.
Tak Skidrow to uz crackli na kompletku, cize staci len klasicky copy & paste par suborov a hrate. Takze by som uvital keby tu nejaky mod premazal to kvantum stran o problemoch s emulatorom.
Vecer to mozem skusit, zatial som tu skoro kazdy premazal aspon 1 stranu s tymi kecami o tom co komu nejde 
//ja to je*em, tolko spamu o cracku, nabuduce budem vsetko mazat hned, teraz to uz upratovat nejde, tu sa proste warez nema riesit a hotovo
//ja to je*em, tolko spamu o cracku, nabuduce budem vsetko mazat hned, teraz to uz upratovat nejde, tu sa proste warez nema riesit a hotovo
-
James13579
Star
ako mam najst tie pecate. Mam len jednu. neviem kde ich mam hladat.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Musis prist za Leonardom aby ti ich rozlustil.kotlas666 napísal:vsetci mrtvy okrem jedneho toho hlavneho,ale nemozem sa dostat do miesnosti vo vile..pise mi ze mam pozbierat vsetky kodexi ale chybaju mi este 5 a uz mi na mape neukazuje ziadnu znacku kodexu.Kde ich mam zobrat?
nájdeš ich keď prehladávaš hroby hašašínúJames13579 napísal:ako mam najst tie pecate. Mam len jednu. neviem kde ich mam hladat.
-
James13579
Star
a tie hroby hasasinu mam kde najst?
-
Ba-Yo
Light Professional
postupne sa ti objavia na mapke ako budes postupovat pribehom -2 vo Floremcii...2 su v Benatkach ...1 v Toskansku...a 1 vo Forli .............a este su 4 bonusove ..jednu si mozes kupit cez U-play za body ,ktore si nahral(tato sa nachadza blizko vily Auditore) a este tri co dostanes ku limitovanej..White...a ku Dark edicii
-
AXO
Professional
Suhlasim s tym, aby sa otazky na warez hned mazali, z lamiek posielaju ludi sem a odtialto spat na lamky....
... a pritom je v 80% pripadov napisany navod v prispevku s linkami, alebo v 95% pripadov je v .rar-och nejake readme.txt, kde je navod. Takze je to uplne zbytocne drzat na fore taketo prispevky. Technicke problemy ano, ale otazky ako cracknut nie.
K veci: Vie mi tu niekto povedat, akym stylom su robnene akcie na steame, kde je 50% discount ? Aby som mohol vystriehnut tuto zlavu na ACII xD Diky
... a pritom je v 80% pripadov napisany navod v prispevku s linkami, alebo v 95% pripadov je v .rar-och nejake readme.txt, kde je navod. Takze je to uplne zbytocne drzat na fore taketo prispevky. Technicke problemy ano, ale otazky ako cracknut nie.
K veci: Vie mi tu niekto povedat, akym stylom su robnene akcie na steame, kde je 50% discount ? Aby som mohol vystriehnut tuto zlavu na ACII xD Diky
Presne tak, to posielanie z lamiek je podla mna prezitok z cias ked toto forum vzniklo.
K tomu steamu: akcie davaju nahodne, na nove hry davaju zlavy cca 15-30%, 50% na AC2 bude tak mozno o 1-2 roky
Ustriehnes to najlepsie tak, ze sa budes pravidelne prihlasovat na steam, akcie su v strede tyzdna a cez vikendy + vianoce. Konkretnu akciu ti to vzdy zobrazi po prihlaseni. Tiez mozes sledovat tuto temu: http://www.hojko.com/steam-akcie-t112283.html , ale nie vzdy tam niekto hodi aktualnu akciu.
K tomu steamu: akcie davaju nahodne, na nove hry davaju zlavy cca 15-30%, 50% na AC2 bude tak mozno o 1-2 roky
-
pomoc biely screen
Novice
ok skidrow crack som nenasiel neje a neexistuje zmaste si moju spravu klkudne len aby ste vedeli jaky ste hajzli ze vy pisete a ani sami vy nemate skidrowa
pomoc biely screen napísal:ok skidrow crack som nenasiel neje a neexistuje zmaste si moju spravu klkudne len aby ste vedeli jaky ste hajzli ze vy pisete a ani sami vy nemate skidrowa
-
pomoc biely screen
Novice
no sak tam som aj bol , milion linkov tam bolo no ale nenasiel som
no ale tak budem asi dalajem patram ete nevem
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak choď ku očnému po dioptrie 
-
pomoc biely screen
Novice
jaky si mudry
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2010, 18:57)
no kazdy mi hovori ze som debil a idiot, demenci ale ja mam iba:
1.10 rokov preto mozno neviem vsetko
2. vy ste lepsi, 16 rocny a viete vsetko lepsie nez ja
3. uz ste skuseny
4. ja neviem skoro nic iba stahovat a instalovat lahke hry, nieco crackucknut a nie som dobry v hladani crackov,najme nie v skidrowe
5.ak by ste boli ochotny a helpli mi z linkami
6. viem ze toto neje warez forum, ale ak to NEMOZE BYT TU TAK TO MOZE BYT NA ICQ ALEBO SKYPE. moj skype: sharreth1 moje icq: 479413481
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2010, 18:57)
no kazdy mi hovori ze som debil a idiot, demenci ale ja mam iba:
1.10 rokov preto mozno neviem vsetko
2. vy ste lepsi, 16 rocny a viete vsetko lepsie nez ja
3. uz ste skuseny
4. ja neviem skoro nic iba stahovat a instalovat lahke hry, nieco crackucknut a nie som dobry v hladani crackov,najme nie v skidrowe
5.ak by ste boli ochotny a helpli mi z linkami
6. viem ze toto neje warez forum, ale ak to NEMOZE BYT TU TAK TO MOZE BYT NA ICQ ALEBO SKYPE. moj skype: sharreth1 moje icq: 479413481
mojko zaregistruj sa na lamky.net ...daj si hry...assasins creed II..stiahni skidrow crack..a precitaj si navod...mal si si dat radsej nick lama:DDD
Cawte, od rana sa snazim spojaznit tuto hru ale nedari sa... Precital som mnoho navodov, stiahol som niekolko crackov , 10 x som preinstaloval hru a furt sa mi to drbka...
Vypisuje mi server.exe is not found alebo ze nie som pripojeny k internetu. Nevie niekto co stym ?
uz mi to ide fakt na nervy
Vypisuje mi server.exe is not found alebo ze nie som pripojeny k internetu. Nevie niekto co stym ?
mam 24 z 30 stranok kodexu..presiel som vsetky casti..benatky, toskansko, florencia....vsade som vyzbieral...ale chyba mi 6 stranok..kde ich najdem? mam 13 kapitolu dokoncenu..ale nemozem vojst do istej casti vo vile ..ta zenska vravela ze musim pozbierat vsetky stranky kodexu a potom sa spristupni ta blbost aby ma to pustilo asi do animusu...ale fakt neviem kde hladat ked na mape uz nemam zaznacenych tych 6
Kostickar ak nevidis tie kodexy na mape tak si vsetky znacky okrem kodexov vypni a urcite si ich vsimnes. Niektore kodexy su aj mimo mesta tak aj tam sa popozeraj.
ZDravim
mam taky problem, ked som v misii kde pridem za Leonardom Da Vincim , opravit si celep, tak ked si ju da na ruku a napise mi ze ako ju vytiahnut, proste mi to sekne a neviem ako dalej, neviete poradit co s tym?
mam taky problem, ked som v misii kde pridem za Leonardom Da Vincim , opravit si celep, tak ked si ju da na ruku a napise mi ze ako ju vytiahnut, proste mi to sekne a neviem ako dalej, neviete poradit co s tym?