Windows 7

Informácie o software, ankety...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked som skusal instalacku s SPTD 1.62 tak to neslo, ale ked som SPTD nainstaloval samostatne, tak sa to rozbehlo. Dik
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Vie mi niekto poradit v com je chyba, vcera som si nainstaloval windows 7 a dnes som si nainstaloval Counter-strike a po spusteni mi ho nezobrazi do celeho okna, vid obrazok :?
Prílohy
P4160515.JPG
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

si zmeň v nastavení režim Widescreen a normálne rozlíšenie :)
Meken
King
King

Curuj napísal:si zmeň v nastavení režim Widescreen a normálne rozlíšenie :)
Diky, troska nezvik :P.. a nevies ci to tak ma byt, lebo sa mi zdaju farby volake divne, napriklad dust2 je stasne zlta a taha mi oci .. aj celkovo vsetky farby si uz na ploche , obrazky atd, su volake divne :P, ci to je len nezvyk na 64bit
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to je nezvyk na vysoky kontrast a jas, trochu si to stiahni, nech ti to nevypali dieru do hlavy (Fn+F5 myslim)
Meken
King
King

Hm stale mam pocit, ze je to moc zlte, take neprirodzene, nainstaloval som si wow a v takom OG mi idu oci vypadnut z jamiek ako mi to taha oci a ked si jas dam nizzsi aj tak s tie farby nezmenim....
Prílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Meken: Pohraj sa s nastavenim či už priamo na monitore alebo v ovladačoch na grafiku
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

zOMG to nepoznáte F1 do helpu zadáš calibrate color a máš hotové riešenie:

pravým na plochu\personalize\naľavo dolu je položka display\calibrate color
je to sprievodca na nastavenie obrazu.

Dúfam, že som pomohol.
Meken
King
King

tak to s calibraciou nema nic spolocne, dako sa este pohram s tym.. inak ked som si nainstaloval ten windows 7, tak mi nejdu tie tlacitka od notebooku co su hore na nastavenie obrazu atd, ani MODE, neda sa ani zapnut (to myslim to co tam beham prstom potom), tak ci mozem tam dat to DVD co som mal k viste - driver DVD
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Meken: Pohľadaj drivre pre svoj NB na w7
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

@Meken: Nemá to nič spoločné s nastavením vyváženia farieb? zamysli sa nad tým, čo si napísal.
A doinštaluj si všetky ovládače. Bez nich väčšinou nejdú žiadne doplnkové tlačidlá a skratky cez Fn.
Prílohy
color balance.png
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

zdravim lidi, kupil som novy notas uz aj s nainstalovanym WIN 7 a strasne ma sere jedna vec, viete niekto ako zmenim nastavenie hlavneho panela aby nebol stale on top? thnx... sorry ale tych 41 stran sa mi nechce studovat
x2x2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa x2x2 »

PLS neviete kde by mohla byt chyba ked mi nejdu pridat polozky do oblubenych poloziek ? vid priloha

nejdu ani ked sa to pukusam drag and dropom ani ked som napr v priecinku xxx a kliknem hore v lavo na oblubene polozky pravym a potom "pridat aktualne umietnenie medzi oblubene polozky"
Prílohy
Bez názvu.jpg
Meken
King
King

Neviem ci to robilo aj vo widows viste, lebo som pouzival iny prehravac, ale na widowse 7 v media playeri ked spustim film, ktory ma 2 jazyky (sk aj cz) tak mi ich prehrava naraz, teda pocujem aj cz aj sk, ako to oddelim? dakujem vopred
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

Tak ho uz mam... System je fajn, relativne svizny, iba ma stvu dve veci. Strasne dlho sa vypina a niekedy sa dlho prebudza zo spanku. Je to normalne?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Meken: Návod v prílohe. Tam kde ja mám v návode "východzí" ty by si mal mať audio stopy, z ktorých si vyberieš , ktorá sa má prehrávať.
Prílohy
wmp_audi_switch.wmv
(2.19 MiB) 565 stiahnutí
Meken
King
King

Goten napísal:Meken: Návod v prílohe. Tam kde ja mám v návode "východzí" ty by si mal mať audio stopy, z ktorých si vyberieš , ktorá sa má prehrávať.
Dakujem za snahu, ale presne tak som to robil uz aj predtym, skusal som tam nastavit aj slovencinu aj cestinu no stale prehrava oba jazyky naraz, asi stiahnim daky prehravac , k+ za snahu :)
Withy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Withy »

Tak s tymto systemom som bol prve dni jeho instalacie nadmieru spokojny ... az do jedneho "krasneho" vecera, ked po 5 dnoch pouzivania vypovedal sluzbu. Takze mam zopar otazok k tomu, ale najprv k veci:

Zakupil som fungel novy Sony Vaio VPC F11Z1E/BI za nemale peniaze, ku ktoremu mi na(ne)stastie supli Win 7 Home Premium (samoinstalacia). Vsetko som nainstaloval korektne (s PC uz robim nejaky ten piatok) a spustil samozrejme update vsetkeho, co sa dalo a co chcelo. Po tom som sa v nadseni pustil do instalacii prvych vlastnych software-ov a hier, aby som notasek poriadne "prevetral". Takze isli na rad Daemon Tools (najnovsiu verziu prijal Win 7), Sims 3, GTA IV, Avira Antivir (McAffee, ci ako sa pise mi nejako zral nerf) a nejaku vizualizaciu do Windows Media Player-u. Vsetko slapalo, az po piatich dnoch vecer som ho nechal stahovat z netu nieco a vybral ho z nabijacky. Po vybiti presiel do spankoveho rezimu, z ktoreho som ho neskôr prebudil. Zahral som si trochu GTA IV a po tom vypol PC. Ale pri vypinani mi zahlasil, ze este bezia nejake procesy. Tak som ich dal vypnut. PC sa vypinalo s tym, ze instaluje aktualizacie Windows-u. Na nejakych 15 % sa zasekol a neostavalo nic ine, nez tvrdy reset. A po nom uz len nejake pokusy Win-u o obnovu a niekolko restartov a skoncilo to pri probleme s bootovanim. Takze bol potrebny reinstall celeho systemu. Z coho som bol patricne nasrdeny. :x

Otazka znie:
Co spôsobilo to zaseknutie? - niekolko dohadov som videl o tom spankovom rezie, ze to je este stara chyba z Visty. Zopar nazorov je takych, ze to spôsobuju Sims 3. Ja som bol zase toho nazoru, ze za to môze Daemon. :smt017
Amathe
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Amathe »

mam W7 Untimate doteraz som nemal problem s Gmailom ale od vcera ho mam blocknuty. Nevedel by niekto poradit kde sa to da povolit lebo na druhom PC mi Gmail ide normal a tu mi hadze Not Found .
Prílohy
gmail.png
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

skus premazat nastavenie prehliadaca popripade skus pouzit iny.
Napísať odpoveď