OVB - skusenosti
-
baccardi42
Light Expert
kedy si to riesil?palike napísal:tak to mas pravdu o tom preplateni aj tvoj vypocet bol spravny ale ja netaram tak mi to vyslo ovb ma tlacilo do vseobecnej u.b. a ja som si to vybavil v slsp kde mam ucty atd.ale je to tvoj nazor ja ti ho neberiem ale je to pravda co tuto pise viacej ludi
kolko si bral?
ci zase "jedna pani povedala...?"
Palike, ani po tyzdni si sa nedokazal vyjadrit...
takze z mojho pohladu si len velkohuby klamar, ktory nema ani sajnu o com pise..
pekny den
Re: OVB - skusenosti
Takze stravil som celkom peknu chvilku kym som si precital vsetky rozkvitnute prispevky a musim povedat ze som sa celkom pobavil
je len velka skoda ze som kvantum myslienok pocas citania pozabudol
No skusim to dat do par bodov
)
1. nikdy ma nikto neprinuti podpisat nieco co nechcem, takze kto sa nehal oklamat neakym sprostredkovatelom je sam hlupak
2. preco sa nestretnut s clovekom co vo veciach trosku vidi a nenechat si poradit?
3. ten clovek mi --zadarmo-- pomoze ( ak mi pomoze
) tak preco by som mal byt taky sebec a neodporucil ho mojim priatelom a kamaratom?
4. kde ste pre boha videli ze "zverite" financnemu "poradcovi" do RUK!! ( to je do neba volajuca volovina ) svoje peniaze?
ved ten clovek vam pripravi moznosti kde sa sami mozte rozhodnut co vam vyhovuje.. je to poradca rozhodnutia robite sami,....
5. "chodenie po domoch" ? zobuddte sa.. 80% ludi co sem pisu podla mna nemaju absolutne paru o tejto profesii..
a v neposlednom rade musim spomenut to, ze pokial chce mat clovek peniaze a chce sa mat dobre.. musi pre to nieco spravit
odsudzujete robotnika zato ze je smradlavy a spinavy? dobre ale ludia ten barak v ktorom byvate vam postavil presne taky clovek
odsudzujete poradcov pre "nevydarene kusky" ludi co to pohnojili? tak zite nadalej v biede a na dochodku ked budete v pajzli sediet pri vodke a mineralke si spomeniete ze vam raz niekto volal a ponukal vam "moznosti ako zlepsit kvalitu vasho zivota" ... vrelo vam to prajem
....
prisiel som, videl som, skusil som a nelutujem
1. nikdy ma nikto neprinuti podpisat nieco co nechcem, takze kto sa nehal oklamat neakym sprostredkovatelom je sam hlupak
2. preco sa nestretnut s clovekom co vo veciach trosku vidi a nenechat si poradit?
3. ten clovek mi --zadarmo-- pomoze ( ak mi pomoze
4. kde ste pre boha videli ze "zverite" financnemu "poradcovi" do RUK!! ( to je do neba volajuca volovina ) svoje peniaze?
5. "chodenie po domoch" ? zobuddte sa.. 80% ludi co sem pisu podla mna nemaju absolutne paru o tejto profesii..
a v neposlednom rade musim spomenut to, ze pokial chce mat clovek peniaze a chce sa mat dobre.. musi pre to nieco spravit
prisiel som, videl som, skusil som a nelutujem
Re:
Suhlasim.Skolenie ma platit zamestnavatel.Bol som na pohovore v Ing v Bratislave pri divadle.Snad viete kde.Teta team leader potrebovala 12 cloveka.Praca na zivnost.Bodovy system a maju sa spravit vraj len 3-4 zmluvy vraj to staci.AKo som sa dozvedel poistenie a financne sluzby.Databazu mali ktora by mi bola poskytnuta a ako sa prekecla "ved staci vyjst na ulicu".Klienti by mali chodit za mnou do firmy alebo ked na poziadanie tak ja za nimi.Dovtedy by team leader chodil na stretnutia so mnou alebo bol pri mne vo firme dokial by neuznal za vhodne ze fajn ide ti to mozes zacat sam.Cize by vam ona poradila a zaucial vas do toho.Skolenie zadarmo kde vas naucia zakladom a visvetlia ich produkty.Nech nam visvetli nejaky pracovnik OVB ako moze vediet vsetky produkty vsetkych partnerskych spolocnosti.AKo moze mat v pameti to a to od tatra banky ci vubcky.Ked sa im produkty menia casto ako pravidla tak ceny.To vam na tom skoleni daju vsetky ich cenniky vysvetlivky?Ked to nerozdavaju nikomu okrem svojich zamestnancov.Cele je to blbost mat financneho poradcu pokial nerobite velky biznis.Verim pracovnicke v banke ktora mi navrhla zivotnu poistku aj nejake to sporenie ako keby ma mal chytit somar z ulice ze nieco mi navrhne.sundevil napísal:starec, ziadna firma, ziadna pracovna agentura, ktora pyta peniaze za skolenia, ktore su nevyhnutne pre vykonavanie prace nemoze byt seriozna
ved to je absolutna blbost
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 23:21)
sracky.rady mi da zadarmo aj riaditel pobocky.a ze nezijete z penazi klienta?tak potom za sprostredkovanie sluzby mate peniaze od firmy pre ktoru si to spravil a ja som si to zaplatil tym ze som tam vlozil peniaze.zbytocne prekrucovacky.Juraj85 napísal:Nezáleží od človeka a mi nepredávame produkty... OVB sme team a sme najlepší na Slovensku. Stačí si pozrieť štatistiky. Rozdiel medzi OVB a ostatnými je v tom, že mi nepredávame produkt, ale ponúkame finančné rady a zadarmo. narozdiel od bánk nežijeme z peňazí klienta, ale iných inštitúcii. Poisťováci a bankári nikdy neponúkajú najlepšiu možnosť, lebo môžu ponúknuť iba produkty od svojej banky. Mi, ale narozdiel od nich nič nepredávame. Mi ponúkame rady a máme znalosti z celého trhu. Naše služby sú pre klienta zadarmo.
http://www.ovb.sk/
Re: Re:
Hahahaha a od teba si mám dať radiť? Veď robíš chyby úrovne 3. ročník ZŠJuraj85 napísal: Mi, ale narozdiel od nich nič nepredávame. Mi ponúkame rady a máme znalosti z celého trhu. Naše služby sú pre klienta zadarmo. http://www.ovb.sk/
Vyzeráš cool a dôveryhodne, ale nikomu to nepovedz
Bacha nanho ho naseres a pripravi ti taky super plan ze budes zarabat pol miliona mesacne a vylihovat na bahamach. 
Ku mne prisiel moj kamarat (!!! 21 rokov !!!), ze na navstevu. Hned mi bolo divne, preco ide zrazu v obleku. Po piatich minutach vysvitlo ze mi chce ponuknut neake "produkty" alebo ako tomu oni hovoria. Vraj budem moct ist do 10 rokov na dochodok (mam 27). A ze budem milionarom. Pracuje pre OVB. Kupil Mazdu 6. Uz mu ju aj zobrali lebo ju nevedel splatit. Tak taky to su financny poradcovia, ...
No a suma sumarum: Je to oje*, a zarobia na tom len ty co vedia este viacej oje***...
No a suma sumarum: Je to oje*, a zarobia na tom len ty co vedia este viacej oje***...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mohol by mi niekto kto pre nich pracoval zodpovedať cez SS niekoľko otázok?...
-
baccardi42
Light Expert
Re: Re:
Z toho, co citam ad
1. nechce sa ti robit (stacia 3-4 zmluvy za mesiac,klienti by mali chodit za mnou...), ale siel si na pohovor do poistovne, co si cakal, ze budes oberat v holandsku jahody?
2. pracovnik OVB nevie vsetky produkty naspamat,prave preto,ze podmienky na trhu sa neustale menia, nato ma portal, kde vsetky tieto informacie su...a v relativne rychlom case vie reagovat na klientove poziadavky. Ked sme uz pritom mozem ti dat cislo na jednu nemenovanu riaditelku nemenovanej banky, vie ovela menej ako jej zamestnanci a urcite menej ako ja (to nieje samochvala,ale fakt)
pracovnik OVB vie casto skor informacie ako pracovnik z banky (vid. kampan CSOB-zlava na poplatku,prip. zabezpecena investicia dual coupon, ktoru tato banka otvorila vyhradne pre klientov OVB, tieto informacie prisli na portal tri dni pred oficialnym marketingom) - dovod uplne prozaicky - OVB robi vysoke percenta obchodu casto porovnatelne s internymi sietami partnerskych spolocnosti.
3. ja ti nezazlievam tvoj nazor, naozaj veris pracovnicke banky, ktora ti navrhla zivotnu poistku aj sporenie? tipnem si ze ti zavolala,ze si sa davno neukazal, mozno si mal viac prostriedkov na beznom ucte, ked si prisiel tak ti spravila "financnu diagnostiku" a spolu ste nasli 50 euro, ktore si si "vedel" odkladat..potom ti ukazala,ze tvoje zivotne poistenie je asi nie velmi vyhodne (podla sumy krytia na smrt) pri tom tu zmluvu ani nevidela, pripadne si ziadne nemal..tak ti spravila ponuku zo spolocnosti, ktora im je zmluvne zaviazana (VUB-Generali,TB-Uniqa atd.)....otazka by mohla zniet, vie ta pani co ti uzatvarala?
takze mas pravdu, nechytil ta somar z ulice
pekny den.
1. nechce sa ti robit (stacia 3-4 zmluvy za mesiac,klienti by mali chodit za mnou...), ale siel si na pohovor do poistovne, co si cakal, ze budes oberat v holandsku jahody?
2. pracovnik OVB nevie vsetky produkty naspamat,prave preto,ze podmienky na trhu sa neustale menia, nato ma portal, kde vsetky tieto informacie su...a v relativne rychlom case vie reagovat na klientove poziadavky. Ked sme uz pritom mozem ti dat cislo na jednu nemenovanu riaditelku nemenovanej banky, vie ovela menej ako jej zamestnanci a urcite menej ako ja (to nieje samochvala,ale fakt)
pracovnik OVB vie casto skor informacie ako pracovnik z banky (vid. kampan CSOB-zlava na poplatku,prip. zabezpecena investicia dual coupon, ktoru tato banka otvorila vyhradne pre klientov OVB, tieto informacie prisli na portal tri dni pred oficialnym marketingom) - dovod uplne prozaicky - OVB robi vysoke percenta obchodu casto porovnatelne s internymi sietami partnerskych spolocnosti.
3. ja ti nezazlievam tvoj nazor, naozaj veris pracovnicke banky, ktora ti navrhla zivotnu poistku aj sporenie? tipnem si ze ti zavolala,ze si sa davno neukazal, mozno si mal viac prostriedkov na beznom ucte, ked si prisiel tak ti spravila "financnu diagnostiku" a spolu ste nasli 50 euro, ktore si si "vedel" odkladat..potom ti ukazala,ze tvoje zivotne poistenie je asi nie velmi vyhodne (podla sumy krytia na smrt) pri tom tu zmluvu ani nevidela, pripadne si ziadne nemal..tak ti spravila ponuku zo spolocnosti, ktora im je zmluvne zaviazana (VUB-Generali,TB-Uniqa atd.)....otazka by mohla zniet, vie ta pani co ti uzatvarala?
takze mas pravdu, nechytil ta somar z ulice
pekny den.
1.Problem je vtom ze si uz nespominam ci som reagoval na dve ci jednu ponuku.Ale na ziadnej z nich som nevidel ze tam ma byt praca na zivnost inac by som nepisal.Bud z ich strany oblbovacka alebo si ma chceli dostat pod inu sekciu..
2.Trosku som to prehnal..nevidim do pozadia OVB cize ked pises ze mate nejake zdroje kde su vypisane vsetky ponuky a viete porovnavat tak predsa ste v tomto lepsi ako pracovnicka napr TB ktora pozna svoj produkt.Ale...mate podpisane dohody len s niektorymi bankami preto budete uprednostnovat ponuky od nich..je tak?
3.uplne inac.bral som si pozicku a chcel som si sporit.ona navrhla aj sporenie aj zivotnu.ja som to zobral pretoze sa v tom nevyznam a v podstate vsetko je ok..ty by si mi navrhol aby som si to dal do tam a tam a za 10 rokov budem moct mat take peniaze a take...
2.Trosku som to prehnal..nevidim do pozadia OVB cize ked pises ze mate nejake zdroje kde su vypisane vsetky ponuky a viete porovnavat tak predsa ste v tomto lepsi ako pracovnicka napr TB ktora pozna svoj produkt.Ale...mate podpisane dohody len s niektorymi bankami preto budete uprednostnovat ponuky od nich..je tak?
3.uplne inac.bral som si pozicku a chcel som si sporit.ona navrhla aj sporenie aj zivotnu.ja som to zobral pretoze sa v tom nevyznam a v podstate vsetko je ok..ty by si mi navrhol aby som si to dal do tam a tam a za 10 rokov budem moct mat take peniaze a take...
-
baccardi42
Light Expert
1.citizen napísal:1.Problem je vtom ze si uz nespominam ci som reagoval na dve ci jednu ponuku.Ale na ziadnej z nich som nevidel ze tam ma byt praca na zivnost inac by som nepisal.Bud z ich strany oblbovacka alebo si ma chceli dostat pod inu sekciu..
2. Neprehnal si to o nic viac ako 90% ludi, ktori tu o tom pisu bez toho aby mali akekolvek relevantne informacie.Mame podpisane dohody len s niektorymi bankami, to mas uplnu pravdu. Ked ides kupit chlieb, tak obehas vsetky potraviny,diskonty,trhy a stanky v meste, aby si vybral ten najlepsi? Spolupracujeme s instituciami na zaklade ratingu ale hlavne na zaklade ochoty partnera urobit pre nasho klienta maximum, urobit to na co ta pani v banke nema kompetenciu. Aby sme sa rozumeli, praca v banke nieje zla, a ja mam tych ludi velmi rad, mam medzi nimi mnozstvo klientov.Ano budem uprednostnovat instituciu s ktorou mam podpisanu zmluvu, pretoze za podmienky v tejto institucii sa mozem zarucit vlastnym menom. A myslim, ze 8,8% na spotrebak, 1,98% na hypoteku a 2,37 na uver pre SVB je fajn urokova sadzba, a kazda banka vie takuto urokovu sadzbu obycajnym klientom dat. Napriek tomu, preco to ludia nemaju?
3. ako vies co by som ti navrhol? toto je to co ma trosku zaraza, takze sa skusim spytat znova, ako vies co by som ti navrhol ja?
Ale ked uz sa o tom bavime, mas pozicku,sporenie a zivotku...ked sa ti o polroka pokazi telka, ktory z tychto troch produktov ti zabezpeci vykrytie podobnej udalosti?
To co by som ti navrhol ja, by asi bola myslienka mat peniaze v kazdej situacii.
mozem vybrat peniaze peniaze z oboch a pouzit to.plus clovek musi mat VZDY financnu rezervu v zivote.kto nema nech potom neplace jak male decko.baccardi mozes si vsimnut reakcie ludi na OVB kde im ludia navrhli bud zle alebo dobre-jeden pripad.vecsinou su to negativa.spominam si ze som sa stretol s jedny clovekom a asi to bol aj ovb diler.dostalo sa k reci plat a on mi podal vizitku ze sa mu mam ozvat.napisal si moje cislo ktore som mu dal neviem ani preco.ked mi volal rozmyslel som si to naco sa mi vysmial ze ked si vystacim so 600 eura.lenze on bol obycajny chudak ktory potreboval mat vsetko najlacnejsie.ktomu sme sa dostali v reci este pred telefonatom.preto take reakcie na vas.vysmeje sa mi ale rad by mi pomohol tak dakujem pekne neprosim
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co si pamatam zo skoleni, tak po odmietnuti mala vzdy nasledovat ustipacna poznamka, ktora mala cloveka prinutit lutovat jeho rozhodnutie. Ked je ale agent blbec, tak to casto vyznie ofenzivne
bol to debil ktory by mal najradsej taky internet ktory by bol zadarmo...preto mal aj satelit...
-
baccardi42
Light Expert
1. naozaj mozes vybrat peniaze z oboch?citizen napísal:mozem vybrat peniaze peniaze z oboch a pouzit to.plus clovek musi mat VZDY financnu rezervu v zivote.kto nema nech potom neplace jak male decko.baccardi mozes si vsimnut reakcie ludi na OVB kde im ludia navrhli bud zle alebo dobre-jeden pripad.vecsinou su to negativa.spominam si ze som sa stretol s jedny clovekom a asi to bol aj ovb diler.dostalo sa k reci plat a on mi podal vizitku ze sa mu mam ozvat.napisal si moje cislo ktore som mu dal neviem ani preco.ked mi volal rozmyslel som si to naco sa mi vysmial ze ked si vystacim so 600 eura.lenze on bol obycajny chudak ktory potreboval mat vsetko najlacnejsie.ktomu sme sa dostali v reci este pred telefonatom.preto take reakcie na vas.vysmeje sa mi ale rad by mi pomohol tak dakujem pekne neprosim
2. ano? ukaz mi v tomto fore konkretny priklad o zlom poradenstve...ale aj ked urcite su, je mi to luto...vsetko je vec komunikacie a kto chce urcite chyby napravi...
ja nemam pravo komentovat pracu inych, a to ci niekomu staci 600 eur, alebo nie...moj prvy zarobok v OVB mi prisiel po 3 mesiacoch a bolo to v prepocte na eura asi 340 eur. Na studenta to bolo vtedy celkom fajn, OVB nieje o velkych peniazoch za nic nerobenie po 4 skoleniach, a ak si to niekto mysli alebo tak prezentuje, je mi ho uprimne luto.
Kazda praca (podnikanie), ktore zavisi od budovania niecoho (klientely) je velmi dobre platene, ale stoji za tym dost roboty...Teraz mi cinkne na ucet viac ako 340 eur , ale casto chodim domov o osmej vecer, cez vikend skolim, a zdviham hovory od klientov o pol desiatej vecer. Skutocna myslienka OVB je o sanci, dostal si sancu- nevyuzil si ju, mozno ta to nebavilo, mozno si stretol cloveka,ktory ti nesadol (co si budeme zase o tom hovorit..),ale to vobec nieje zle, niekoho toto bavi robit a niekoho nie, niekto chce, niekto nie..urcite mas pracu,ktora ta bavi a si v nej velmi dobry, takze je to v poriadku...kazdy ma pravo na nazor, ja si myslim ze rozumny a inteligentny clovek si vypocuje, a potom urobi vlastny nazor (to som teraz myslel vseobecne)...
1.ja myslim ze ano tak mi bolo povedane a na rovinu si povedzme kto cita zmluvy ktore podpisuje?
2.napr ako tu jedna zarabala 80 000 mesacne ale spravila take divne zmluvy na pozicku roznym ludom ze ju teraz nahanaju...potom ako tu moderatorovi znamy dali spravit zivotnu cez ovbaka a platili o 30 eura mesacne viac..isli do pobocky a tam ich to vyslo podmienkami rovnako len o 30 eura menej.nechce sami to hladat.. zarobis alebo si clovek ktory radsej poradi na svoj ukor?
2.napr ako tu jedna zarabala 80 000 mesacne ale spravila take divne zmluvy na pozicku roznym ludom ze ju teraz nahanaju...potom ako tu moderatorovi znamy dali spravit zivotnu cez ovbaka a platili o 30 eura mesacne viac..isli do pobocky a tam ich to vyslo podmienkami rovnako len o 30 eura menej.nechce sami to hladat.. zarobis alebo si clovek ktory radsej poradi na svoj ukor?
-
baccardi42
Light Expert
1. takze si vlastne nevedel co si uzatvaras, to by sa ti asi nemalo stavat a fin.poradcu by sa ti to v 95 pripadoch zo 100 nestalocitizen napísal:1.ja myslim ze ano tak mi bolo povedane a na rovinu si povedzme kto cita zmluvy ktore podpisuje?
2. to nie su fakty, a co sa tyka toho druheho pripadu s rovnakymi podmienkami, v rovnakej spolocsnoti nemohol mat ani o cent vyssiu sumu..
zarobim ked poradim niekomu zle? lebo ked zrusi zmluvu, vratim peniaze a pridem o reputaciu a v najhorsom o licenciu...myslis, ze toto normalny clovek spravi? ak ano tak ja osobne niesom normalny...ked vravime A, povedzme si B...naozaj si myslis, ze cele OVB stoji tom ako s clovekom vydrbat? vyzeras ako celkom rozumny clovek, takze verim, ze mas vlastny nazor.
Citam co tu pisu.Ak je pravda ze na skoleni pustaju bludy ze za 10 rokov mozes ist na dochodok.Mozes ak mas kapital a si sikovny.Ale nie len tak z nuly.Kto ako zazil stretnutie s OVB dilerom tak sa k tomu postavi.Citam viac zlych skusenosti.Ja len jedno ale po prehodnoteni uz nemozem pisat nic ine zle na OVB kedze viem o nich v podstate nic.
-
baccardi42
Light Expert
Neviem ci sa take bludy pustaju, ja som sa s tym nestretol. Na dochodok mozes spravidla ist vtedy ak tvoj pasivny prijem prekroci vydaje, pretoze uz nemusis pracovat pre peniaze. Ak to dokazes za 10 rokov, dobre pre teba.Ak to dokazes za 30 tiez, nie zle...myslienka finacneho poradenstva by mala byt postavena na tom, ako vybudovat klientovi pasivny prijem...citizen napísal:Citam co tu pisu.Ak je pravda ze na skoleni pustaju bludy ze za 10 rokov mozes ist na dochodok.Mozes ak mas kapital a si sikovny.Ale nie len tak z nuly.Kto ako zazil stretnutie s OVB dilerom tak sa k tomu postavi.Citam viac zlych skusenosti.Ja len jedno ale po prehodnoteni uz nemozem pisat nic ine zle na OVB kedze viem o nich v podstate nic.
zle skusenosti a zle veci sa rychlejsie siria ako tie dobre (staci si pozriet spravy na lubovolnom tv kanaly)
Rad sa stretnem s kazdym, kto si najde polhodinu na to aby zvazil, ci mu takato sluzba moze pomoct, alebo nie. Kazdy ma pravo na svoj nazor.
Ale inac celkom rozumna diskusia tu mozno medzi nami vznikla, takze ak budes mat niekedy chut, rad vypijem s tebou kavu. Nic viac, nic menej.
Len tak aby som vedel robi OVB aj poradenstvo na nakup akcii.nevyznam sa v tom moc ako sa kupuju akcie to len taka otazka