Sekanie PC
Sekanie PC
čaute.
Mam problém s mojím druhým počítačom. Nieje to top hit, ale zatiaľ funguje. Problém spočíva v tom, že hoci akú hru, ktorú hrám, zachviľu sekne a už sa nerozbehne, teda musím reštartovať natvrdo.
Zostava:
Zakladka: Asrock AM2NF3-VSTA
Procesor: Amd athlon 3000+ 1.8 GHZ
Ramka: 2x1 GB 1x 512 MB
Grafika: Nvidia FX 5500 256 MB
Neviete čím to môže byť ? Som už úplne zúfalý, lebo keď sekne cs 1.6 na min rozlíšení, tak to je hrúza. Ovládače sú najnovšie a pred dvoma týždňami preinštalovaný systém.
Ďakujem za odpoveď.
Mam problém s mojím druhým počítačom. Nieje to top hit, ale zatiaľ funguje. Problém spočíva v tom, že hoci akú hru, ktorú hrám, zachviľu sekne a už sa nerozbehne, teda musím reštartovať natvrdo.
Zostava:
Zakladka: Asrock AM2NF3-VSTA
Procesor: Amd athlon 3000+ 1.8 GHZ
Ramka: 2x1 GB 1x 512 MB
Grafika: Nvidia FX 5500 256 MB
Neviete čím to môže byť ? Som už úplne zúfalý, lebo keď sekne cs 1.6 na min rozlíšení, tak to je hrúza. Ovládače sú najnovšie a pred dvoma týždňami preinštalovaný systém.
Ďakujem za odpoveď.
Re: Sekanie PC
teplotu ako tam mas??
Teploty su okolo 40 C. V zatazi aj 55 C.
skus defragmentovat disky...
Pred tyzdnom preinstalovany. Ale skusim, mozno to pomoze. A nemohla by byt chyba niekde v hardvery ? By som ho aj do servisu dal...
no skus defragmentovat D:
ja mam tiez taky problem ale trochu ini mne sekne 10-20 sekund nahodi mi modra obrazovka a restartuje
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
veslo121
ja tipujem na teployu grafiky, popripadne chybne sektory HDD, lebo ta grafika by mala zobrat CSko na medium detailoch v poho.
Filip123
A co tak vypisat, co ti hodi do bluescreen a potom
????
ja tipujem na teployu grafiky, popripadne chybne sektory HDD, lebo ta grafika by mala zobrat CSko na medium detailoch v poho.
Filip123
A co tak vypisat, co ti hodi do bluescreen a potom
????Re: Sekanie PC
ludia.... mohlo by to sekat aj koli tomu, ze sa mi netoci vrtulka na grafike ?
-
vikko78
Medium Professional
samozrejme. ako písali kolegovci nado mnou. kontroluj teplotu grafiky
medium detail? si zdravy sak kamos ma sti PC a da to naplnoBiGTomEE napísal:veslo121
Filip123
A co tak vypisat, co ti hodi do bluescreen a potom????