ANTIFICO
Re: ANTIFICO
citizen,
ako konkrétne zmeniť???? Daj nejaký návrh.... som zvedavý, čo si pod tým pojmom predstavuješ......
ako konkrétne zmeniť???? Daj nejaký návrh.... som zvedavý, čo si pod tým pojmom predstavuješ......
mozu sexovat 14 rocny, mozu byt za to odsudeny mali by aj pravo volit.
adameeec,
to je síce pekné, ale na to aby bol človek dospelý sú potrebné aj trochu iné veci ako nejaké to podľa Teba správne politické uvažovanie (kurvafix, nie si Ty nejaký zakuklený komunistický politruk????)..... je potrebná určitá skúsenosť a vyzretosť a dovolím si tvrdiť, že toto proste 15-ročné deti nemajú......
to je síce pekné, ale na to aby bol človek dospelý sú potrebné aj trochu iné veci ako nejaké to podľa Teba správne politické uvažovanie (kurvafix, nie si Ty nejaký zakuklený komunistický politruk????)..... je potrebná určitá skúsenosť a vyzretosť a dovolím si tvrdiť, že toto proste 15-ročné deti nemajú......
Či ja viem čo je správne pre všetkých?????
Hmmm...... daj mi 90 poslancov (popr. porovnateľne výkonné možnosti), potom uvidíš.....
volebné právo a dospelosť
Jedným z atribútov dospelosti je aj volebné právo...... a navyše nevidím ani najmenší dôvod, prečo by mal voliť človek, ktorého prínos štátu na daniach je nulový...... a k tým dôchodcom a ich volebnému právu...... ak máš o niektorom pochybnosti, mal by si sa obrátiť na súd na preskúmanie jeho svojprácnosti, a súd už potom rozhodne či je spôsobilý voliť či nie......
Hmmm...... daj mi 90 poslancov (popr. porovnateľne výkonné možnosti), potom uvidíš.....
volebné právo a dospelosť
Jedným z atribútov dospelosti je aj volebné právo...... a navyše nevidím ani najmenší dôvod, prečo by mal voliť človek, ktorého prínos štátu na daniach je nulový...... a k tým dôchodcom a ich volebnému právu...... ak máš o niektorom pochybnosti, mal by si sa obrátiť na súd na preskúmanie jeho svojprácnosti, a súd už potom rozhodne či je spôsobilý voliť či nie......
Ak by existovala nejaká rozprávková možnosť, ja by som podmienil volebné právo IQ testom s hranicou minimum 100b. Tak by sme očistili voľby od väčšiny degenerovaných rómov, sociálných prípadov, alkoholikov, senilných dôchodcov atď. atď. zoznam je siahodlhý. Populizmus by mal tak o dosť viac zviazané ruky. Ak nie celkom. 
Ak by existovala nejaká rozprávková možnosť, ja by som podmienil volebné právo IQ testom s hranicou minimum 100b. Tak by sme očistili voľby od väčšiny degenerovaných rómov, sociálných prípadov, alkoholikov, senilných dôchodcov atď. atď. zoznam je siahodlhý. Populizmus by mal tak o dosť viac zviazané ruky. Ak nie celkom.
No to už by sa ukázalo na teste. Možno tak Stephen Hawking, ale ubezpečujem ťa, že všetci fyzicky zdraví si tie raňajky vedia spraviť.IvanSk napísal:
Len či by si sám prešiel, taktiež existujú ľudia čo majú IQ 150 a nevedia si pripraviť raňajky.
Ale keď už píšeš Ivan, tak si mi rovno vnukol aj ideu, rozšíriť IQ testy aj o jednoduché psychotesty na vylúčenie sociopatov, agresorov, xenofóbov prípadne iné živly neprospešné pre spoločnosť.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 12:25)
plus malá perlička
http://spravy.pravda.sk/sas-kupila-fico ... domace_p23
keby tak motyka vystrelila.. hh
slay,
a Ty by si aj so svojou talmudistickou partiou zjavne najlepšie vedel určiť, kto je sociopat, xenofób, agresor, či iný podľa Teba nepotrebný element...... Zaujímavé.... V demokratických voľbách sú zvolení ľudia s ktorými nesúhlasíš Ty a už by si ostatným upieral právo voliť, lebo nevolia podľa Tvojich predstáv.....
Aspoň vidieť pravú podstatu týchto "obhajcov demokracie a slobody".......
a Ty by si aj so svojou talmudistickou partiou zjavne najlepšie vedel určiť, kto je sociopat, xenofób, agresor, či iný podľa Teba nepotrebný element...... Zaujímavé.... V demokratických voľbách sú zvolení ľudia s ktorými nesúhlasíš Ty a už by si ostatným upieral právo voliť, lebo nevolia podľa Tvojich predstáv.....
demokracia je ako totalita, ci?adameeec napísal:presne. Bud nech je volenie 18-65 (kto je mimo skupinu ale pracuje, tak by volebne pravo mal) alebo to dajme 0-nekonecno, alebo to dajme od 0-nekonecno s tym, ze od 0-18 a od 65 vyssie by sa robili psychotesty. Podla mna to ma logiku, ale zaroven to je nedemokraticke!
slay napísal:
No to už by sa ukázalo na teste. Možno tak Stephen Hawking, ale ubezpečujem ťa, že všetci fyzicky zdraví si tie raňajky vedia spraviť.
Ale keď už píšeš Ivan, tak si mi rovno vnukol aj ideu, rozšíriť IQ testy aj o jednoduché psychotesty na vylúčenie sociopatov, agresorov, xenofóbov prípadne iné živly neprospešné pre spoločnosť.Polka náckov by isto mala poruchy osobnosti.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 12:25)
plus malá perlička![]()
http://spravy.pravda.sk/sas-kupila-fico ... domace_p23
keby tak motyka vystrelila.. hh
Môžem ťa ubezpečiť, že ja som psychotesty zvládol a oveľa zložitejšie "psycháče". Skôr tam vypadávali taký s IQ 150/ myslím to smrteľne vážne lebo som s nimi hromadne písal a videl ich výsledky dokonca u niektorých aj zhodnotenie psychológa./
Väčšina z nich bola čudných už na pohľad a ich názory, čo ti budem vravieť, ruky by ste si podali.
Ja mám IQ priemerné nie som žiaden génius. Na druhej strane ani neslintám. Teda som spokojný. Variť viem celkom dobre.
Vieš nie som si istý či vôbec 20 percent mladých Slovákov si vie spraviť tie raňajky samo bez polotovarov. Nemyslím ale prípad, že si na raňajky dajú nejaký rožok so salámou.
A s tým Ficom je to naozaj trápne, nechápem ako môže niekto 4 roky omieľať to isté dookoloa. Veď to je ako nejaká mentálna porucha. Nie som fanúšik Fica ale tých čo počujem vravieť Fico k lopate alebo Fico je debil okamžite považujem za prípady pre ústavy kde liečia mentálne poruchy. Uvedomte si, že to vôbec nie je vtipné a nemá to ani žiadnu výpovednú hodnotu. VY hovoríte že Fico je debil lebo je Fico a už len toto súdenie svedčí samo o sebe.
Riešiť tu Fica, Mečiara, Dzurindu či iných je zbytočná strata času.
IvanSk: to nie je uchylka citat si lekarske zaznamy druhych ludi?
Co je teba potom, ked si niekto da na ranajky rozok a nie homara?
Fico je debil a naozaj to nie je vtipne, je to pravda na zaplakanie. Je debil hlavne preto, lebo sa aj ako debil sprava.
Co je teba potom, ked si niekto da na ranajky rozok a nie homara?
Fico je debil a naozaj to nie je vtipne, je to pravda na zaplakanie. Je debil hlavne preto, lebo sa aj ako debil sprava.
Ja som nikoho záznamy nečítal, bol som prítomný pri ich vyhodnotení tak ako 20 ďalších, ktorí ešte písali.
Génius ani nemusí mať pravdu ani nemusí byť odborník.
Že má niekto IQ 150 ešte neznamená že je neomylný a spasí túto spoločnosť, neznamená to, ani že sa nejako zvláštne vyznačí vo svojej práci.

A sme pri koreni veci. Ja keď poviem niekomu tu feťák/ hoci som tak nikdy bez úvodzoviek nespravil/ tak sa hneď ohradí a naštve sa.
Keď vy niekoho sústavne nazývate debilom bez toho aby ste to vedeli doložiť faktami, robíte čo?
Akurát že ja som podľa vás "konšpirátor, nácek, urážač," vy ste svetlí anielici, ktorí každého okolo seba súdia a keď má iné názory je debilom.
Nuž i to veľa napovie o človeku, vieš dosť často ma poučujú ľudia, ktorí si ani nevedia uvariť praženicu. Čo z tohože je niekto génius keď si svojim spôsobom debilCo je teba potom, ked si niekto da na ranajky rozok a nie homara?
Že má niekto IQ 150 ešte neznamená že je neomylný a spasí túto spoločnosť, neznamená to, ani že sa nejako zvláštne vyznačí vo svojej práci.
Ako sa podľa teba správa taký debil, to by ma zaujímalo. Robí to s čím ty nesúhlasíš?Fico je debil a naozaj to nie je vtipne, je to pravda na zaplakanie. Je debil hlavne preto, lebo sa aj ako debil sprava.
A sme pri koreni veci. Ja keď poviem niekomu tu feťák/ hoci som tak nikdy bez úvodzoviek nespravil/ tak sa hneď ohradí a naštve sa.
Keď vy niekoho sústavne nazývate debilom bez toho aby ste to vedeli doložiť faktami, robíte čo?
Akurát že ja som podľa vás "konšpirátor, nácek, urážač," vy ste svetlí anielici, ktorí každého okolo seba súdia a keď má iné názory je debilom.
Pinhead napísal:slay,
Nebuď trápny, keď chceš podpychovať, skús trošku štýlovejšie nie tak začiatočnícky. Ale budem reagovať, ja som sa na demokrata v pravom slova zmysle nikdy nehral pokiaľ ide o voľby, jediné čo som o demokracii vravel čo nebolo s princípu negatívne, je že je to jednoducho evolučný stav spoločnosti do ktorého sme momentálne dospeli, a je to najlepšie čo zatiaľ vieme vymyslieť tak aby sa na tom dokázala spoločnosť bez veľkých rozporov zhodnúť. Inak si kľudne nájdi X citátov kde som povedal, že väčšina nemá vždy pravdu (bohužiaľ spravidla skoro nikdy). Začarovaný kruh politickej lobby a manipulácie populizmom stavia demokraciu z hľadiska efektívnej voľby rozhodnutí na biednu pozíciu.
Pozitívami aj napriek tomu ostáva, relatívne dobré fungovanie trhu, obstojná sloboda pohybu a myslenia, občianska spoločnosť etc. Je to režim ktorý má určite veľa výhod. Ale voľby sú pre mňa len nutné zlo. Celý parlamentný systém od regionálnej po vládnu úroveň je neefektívny. To je fakt.
A židov do toho neťahaj, to by už bola riadna choromyseľnosť.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Muffi: takych zacina byt coraz viac 
Nema niekto odfoteneho fica z Billboardu na krizovatke pred mlynskymi Nivami v BA? Tam to bolo tiez super prerobene, len som to nemal kedy este odfotit
Nema niekto odfoteneho fica z Billboardu na krizovatke pred mlynskymi Nivami v BA? Tam to bolo tiez super prerobene, len som to nemal kedy este odfotit
Mohli by sme povedať aj, že je klamár, hlupák, že tu realizuje vraj sociálny štát, kde ľudia sú vyzvaní zamestnávateľmi, že keď na Veľkú noc v nedeľu neidú do práce tak majú okamžitú výpoveď. To už nehovorím o výrobách, kde ľudia robia na 8-hodinový pracovný čas ale všetci sú vyzvaní, že nech si každý deň prinesú dosť jedla, lebo väčšinou ostávajú na 16-ky. Toto je sociálny štát podľa Fica.IvanSk napísal:
Ako sa podľa teba správa taký debil, to by ma zaujímalo.
A sú to dobre známe aj iné prípady, veď niektoré už aj boli v televíznych novinách, všetci o tom vedia, ale asi to je v poriadku, takto podľa Ficka vyzerá sociálny štát. Hlavne, že tvrdí ako obhajuje pracujúcich, samozrejme len slovne v televízii, v skutkoch nula bodov.
Dzurinda s pol. sú tiež na vine rovnako, veď veľa takýchto zákonov prijali práve oni, ale tu je náš záchranca, hrdina Ficko a čo s tým robí? Nič. Ničnerobením realizuje sociálny štát. Ale načo by aj niečo robil, ešte by niečo pokazil, a tým 30% voličom stačia aj sľuby a nejaké tie nadávky na Maďarov.
Ľudom k jeho voľbe stačí že im dá nejaké trápne sociálne dávky , ľudí ktorý sa dokázali vypracovať a majú lepšie platy viac zdaní , a po-ohovára minulú vládu a robia z neho hrdinu.Ešte ľudí postraší výmyslami že čo sa stane ak nebude Smer vo vláde ...
A aj napriek tomu je vacsina nespokojna.slay napísal:a je to najlepšie čo zatiaľ vieme vymyslieť tak aby sa na tom dokázala spoločnosť bez veľkých rozporov zhodnúť.