Re: Facebook
ale nie sa odhlasit z chatu, džízs. taka ta chobotina napravo od nazvu skupiny, taky zeleny cudlik, ten treba prepnut
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem 
k+
k+
-
Shark NX
Addict
Nedavno vysiel novy jazyk na Facebook. Leet Speak. Alebo ako sa spravne pise "1337 sp34k"
Je to druh 73h H4x0r 14ngu4g3 (Teh Haxor Language)
Strasna sranda dekodovat tie texty 
Je to druh 73h H4x0r 14ngu4g3 (Teh Haxor Language)
Nema niekto problem s chatom? Stale mi totiz vyskakuje okno s chatom s clovekom, ktoremu som pisal vcera. Skusal som to zatvorit tym krizikom hore aj dole, odhlasit sa, zmazat cookies, restartovat prehliadac a nic nepomohlo :-/
-
hojko
Site Admin
GothaR: Problem s chatom mam tiez, okno mi takto nevyskakuje, ale dam sa offline a po minute, hoci som aj prec od PC ma hodit do online modu.
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemate niekto problem s odhlasovanim? Bezne ma odhlasi aj ked som priamo na facebooku, cookies som vymazal, urcite som zaskrtol zapametat prihasenie a stale nic ... Opera 10.52
Dnes vecer to ide velmi zle, mne obcas neukaze na walle nic, obcas pyta prihlasenie a tak. Po chvili to je zas ok a potom zas zle 
-
seth82
Darca
Celý facebook má dnes AIDS a to vo veľmi pokročilom štádiu. Mňa pravidelne odhlasuje (čo sa mi hádam doteraz ešte nikdy nestalo), premazáva mi wall, neakceptuje moje statusy, kedykoľvek sa mi zjaví notifikácia a keď na ňu kliknem, tak vypíše, že neexistuje, ak mám záujem o nejaký profil, napíše, že nie je dostupný, fotky, ktoré niekto poslal v januári, označuje, ako keby boli postnuté pred pár sekundami...a ešte mi aj prestal fungovať facebook purity.
-
hojko
Site Admin
Po dlhom case skupina, ktora ma konecne oslovila: pLecQo mA neMaSh LaD??... lebo píšeš ako pi*a......
-
audiotrack
VIP
všetky spomínané veci sa včera diali aj u mňa, ale vypadá že to už je v poriadkuseth82 napísal:Celý facebook má dnes AIDS a to vo veľmi pokročilom štádiu. Mňa pravidelne odhlasuje (čo sa mi hádam doteraz ešte nikdy nestalo), premazáva mi wall, neakceptuje moje statusy, kedykoľvek sa mi zjaví notifikácia a keď na ňu kliknem, tak vypíše, že neexistuje, ak mám záujem o nejaký profil, napíše, že nie je dostupný, fotky, ktoré niekto poslal v januári, označuje, ako keby boli postnuté pred pár sekundami...a ešte mi aj prestal fungovať facebook purity.
-
seth82
Darca
hej, už sa to tvári, že to ide...a dokonca na moje prekvapenie funguje aj FB Purity...
-
Nadeo
Guru wannabe
Pi*i, stale ma to odhlasuje.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Tak prejdi na mozilu.
-
Nadeo
Guru wannabe
To urcite 
mne ju nenašlohojko napísal:Po dlhom case skupina, ktora ma konecne oslovila: pLecQo mA neMaSh LaD??... lebo píšeš ako pi*a......
-
Janio
Zablokovaný
Bože, neviem ako tam môže byť vôbec niekto zaregistrovaný je to také isté ako byť regnuty na pokec... 
-
hojko
Site Admin
Filipito: http://www.facebook.com/pages/pLecQo-mA-neMaSh ... ises-ako-pica/120373671307985
-
Space5800
Medium Professional
Janio: Od pokecu sa to líše, ale aj tak všetko záleži na tom koho máš v priateloch, ak tam maš niekoho kto každu chvíľu vyvesuje svoje nové fotky z 35 uhlov tak je možné že sa ti to podobá na pokec
Kto ma serioznych ľudí v priateľoch takéto problémy nemá 
-
Janio
Zablokovaný
Veď chápem, ale myslím že starať sa o rybky a čistiť dom nejakým psom (alebo čo to tam je) je dosť...Space5800 napísal:Janio: Od pokecu sa to líše, ale aj tak všetko záleži na tom koho máš v priateloch, ak tam maš niekoho kto každu chvíľu vyvesuje svoje nové fotky z 35 uhlov tak je možné že sa ti to podobá na pokecKto ma serioznych ľudí v priateľoch takéto problémy nemá
BTW - Dik za K