Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Snake160
Light Expert
Light Expert

Re: Assassin's Creed 2

Príspevok od používateľa Snake160 »

Cypo napísal:ZDravim
mam taky problem, ked som v misii kde pridem za Leonardom Da Vincim , opravit si celep, tak ked si ju da na ruku a napise mi ze ako ju vytiahnut, proste mi to sekne a neviem ako dalej, neviete poradit co s tym?
musis stlacit 2 tak sa mi zda
Guczmann
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Guczmann »

Tak tak stlacit 2ku :wink:

Tak napisem svoj nazor na tuto hru.

Po vcelku dobrej jednotke mi príde dvojka omnoho lepšia a premakanejšia. I v dvojke stále robím to isté len zabijam, zabijam, zabijam no neunudí ma to ako v jednotke (prestal som ju hrať asi v polovici keď už mi každá úloha prišla rovnaká). Dvojka sa mi páči oživujúcimi prvkami, krásnymi mestami, krajšou grafikou i hratelnosťou. Momentálne som v Benátkach kde som už porobil pár Q a táto hra ma fakt vtiahla do seba. Zo začiatku som si myslel že to bude ako jednotka a preto som ju až doteraz nehral no Ubisoft ma príjemne prekvapil. 9,5/10
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

no presiel som to .a uzasna hra..pribeh bol upne..ze waw..na zaciatku som som myslel ze to bude normal pribeh..zabiju ti otca a ty chces pomstu a zabijes ich vsetkych..nebol to taky stereotyp ako 1...davam 9,5/10 keby taka bola jednotka tak to ba bolo aj 11/10 ..vsetky veci tam dali perfektne...a koniec "bohovsky" ...aj nazor na to je bohovsky aj koniec bol o bohoch...tot vse
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

mam uz vsetky stranky kodexu..som vo vile..so setkymi..mam precitat tie stranky kodexu som pri takej tabuly..no nikam ma to nepusti som len v tej jednej miesnosti..stranky som setky tam otovril..aj prelistoval..a nic..nic sa nedeje..co robim zle?co tam mam vlasne robit?
Snake160
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Snake160 »

kostickar napísal:mam uz vsetky stranky kodexu..som vo vile..so setkymi..mam precitat tie stranky kodexu som pri takej tabuly..no nikam ma to nepusti som len v tej jednej miesnosti..stranky som setky tam otovril..aj prelistoval..a nic..nic sa nedeje..co robim zle?co tam mam vlasne robit?
musis zapnut eagle vision {podrzat E} a poskladat z toho mapu
neviem ci sa tu mozu davat linky na youtube tak si napis do youtube toto Assassin's Creed 2 Codex Page Wall Puzzle
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

noo dosiel som na to aj sam..aj som uz hru presiel..bolo to dobre mozem povedat..koniec necakany..zaujimave..vidim to na AC3.
jednotka bola slabsia...po polke hry som to odinstaloval bol to stereotyp..ale mam chut to nainstalovat a prejst..mozte mi povedat ako skoncila jednicka..? a ocom bola? v skratke..
podla toho si to dam dokopy s dvojkou...lebo zatial moc nerozumiem...tak ak by bol niekto ochotny tak par viet k jedotke a moze aj par k dvojke
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Wikipediu nepoznas? Nikdo ti tu nebude vypisovat litanie o pribehu aby ostatnym kazil zazitok, len preto ze ty mas poruchu pozornosti.
winetu1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winetu1 »

potreboval by som pomôcť.. V úlohe "Cvičenie robí majstra" mám problém hneď s prvým príkazom... mám zamerať nepriateľa no nech som skúšal čokoľvek nič nefungovalo... mám defaultne ovládanie čiže by sa to malo robiť RMB (button 1) no nič sa nedeje... mal niekto takýto problém ?? vopred ďakujem..
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

winetu1 napísal:potreboval by som pomôcť.. V úlohe "Cvičenie robí majstra" mám problém hneď s prvým príkazom... mám zamerať nepriateľa no nech som skúšal čokoľvek nič nefungovalo... mám defaultne ovládanie čiže by sa to malo robiť RMB (button 1) no nič sa nedeje... mal niekto takýto problém ?? vopred ďakujem..

zameriavas ako ked chces hadzat tie noze ... tusim mas stlacit E alebo F
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Zameriavaš Fkom :wink:
eckounltd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eckounltd »

prosim pomoc toto mi vyskoci ked spustim hru
a chcem sa este spitat ked to preinstalujem ta sa zachranit save ked ano kde sa nachadza ??
Prílohy
ac 2.jpg
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

kostickar napísal:mam uz vsetky stranky kodexu..som vo vile..so setkymi..mam precitat tie stranky kodexu som pri takej tabuly..no nikam ma to nepusti som len v tej jednej miesnosti..stranky som setky tam otovril..aj prelistoval..a nic..nic sa nedeje..co robim zle?co tam mam vlasne robit?
mne stale chyba 5 kodexov.Mam si odkryt cele mapy vo vsetkych mestach alebo ako ich mam naist?Na mape mi uz ziadne neukazuje.....
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

vedel by mi niekto pomôcť s týmto:
Hneď na začiatku tá misia, keď idem s matkou za Leonardom. Mám zobrať tú bedňu z nejakými vecami. Lenže ono to nejde. Mŕtvoly vezme bez problémov, ale tú bedňu nie a nie vziať. Neviete, čo s tým môže byť?
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

Shwollo napísal:vedel by mi niekto pomôcť s týmto:
Hneď na začiatku tá misia, keď idem s matkou za Leonardom. Mám zobrať tú bedňu z nejakými vecami. Lenže ono to nejde. Mŕtvoly vezme bez problémov, ale tú bedňu nie a nie vziať. Neviete, čo s tým môže byť?
stlac 2 krat shift ... ked to stlacis hned po sebe tak by to mal vziat
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

celkom v pohode hra, az nato ze uz nemam co v nej robit, hru som presiel sosky som umiestnil okolo vily, poskladal som aj "pravdu" akoze som nechapal o co tam islo ale dobre, a na yt som kukal videa ze Auditore hrobka a taketo este mi aj chyba jeden ten plast (Kape)
uz tam naozaj nvm co spravit, aj vilu mam rekonstruovanu a aj tak ma stve ze je tam vela inych uloch a neviem sa k nim dostat.. :?
pomoc biely screen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pomoc biely screen »

caute pocuvajte to kde su v program files a v tam AC 2 savy? diky dopredu
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

pomoc biely screen napísal:caute pocuvajte to kde su v program files a v tam AC 2 savy? diky dopredu
Savy nemusíš hľadať v Program Files, môžeš ich vymazať aj priamo v hre...
pomoc biely screen
Novice
Novice

ale ja nechcem vymazat savy, ja som o ziadnej odstranovacej akcii ani nenapisal... ja len chcem najst savy aby som si ulozil zalohu keby sa nieco stalo........
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

savy su v zlozke kde je ubilauncher
pomoc biely screen
Novice
Novice

hej o tychto som vedel a to su jedine savy? lebo ja som chcel rpeinstalovat hru lebo mi nesla tak som si tie savy v storage niekde zalohoval potom jak sa mi zasa nainstalovala hra ta som isiel do ubi launchera a tam som vymazal nieake savy co boli v storage a vlozil som tam tie moje zalohovane a ked som sa tesil ze pridem do AC 2 a ze si budem v klude pokracovat ta nic nam nebolo. kde som urobil chybu???? poradite pls?? lebo ja neviem ci su este nieaky savy ale iba ste vedeli ze nejak mi nesli :D
Napísať odpoveď