SG-1a SG ATLANTIS
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
tak to som aj ja.. ale akože teraz posledne časti 5tej serie mi pridu take trošku nudnejšie.. začiatok serie bol genialny... Akcia v každej časti, dokonca ta časť s čisto ženskym tímom mala šmrnc, vraj by sa mali ešte objaviť v niektorom z bližiacich sa dielov
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 21:52 )
takže atlantis je na konci.. dosť blbosť ked pristali v San Franciscu heh, ma to zarazilo.. 19 časť bola taka nudna, ale 20tka stala za to.. mohli by urobiť film kde budu členovia aj z SGC a aj z SGA bolo by to zaujimavé vidieť Mitchella a Shepparda
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 21:52 )
takže atlantis je na konci.. dosť blbosť ked pristali v San Franciscu heh, ma to zarazilo.. 19 časť bola taka nudna, ale 20tka stala za to.. mohli by urobiť film kde budu členovia aj z SGC a aj z SGA bolo by to zaujimavé vidieť Mitchella a Shepparda
SG1 sa mi pacilo, iked posledne serie s Ori, mi prisli take menej zazivne, ale inak ma to bavilo dlhe roky, takisto som potom nadviazal na atlantis, ten bol z pociatku genialny, no potom mi to prislo ako take vecne natahovanie a omielanie toho isteho, vrcholom serialu bol pre mna duel Ronon x Teal´c(v dobrom slova zmysle)
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Veď v poslednej časti celého seriálu si môžu dovoliť hocičo. Ja som si dokonca aj myslel, že Ronon naozaj umrie a že Shephard sa naozaj obetuje (aj keď, on sa vlastne obetoval v 19. časti v inej realiteBoBor89 napísal: takže atlantis je na konci.. dosť blbosť ked pristali v San Franciscu heh, ma to zarazilo..
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
tak Wraithov vyzabijať nemôžu všetkych, o ničom podobnom by mal byť ten film čo bude niekedy cez leto... na ten sa teším
, mohol by sa tam objaviť FORD bola by to prijemna zmena... zopar častí bolo slabích v 5 serii no teda ku koncu, ale prvych 10 tie boli slušne nadupane, akcia takmer v každej časti, TODD je sympaťak
snad s nim v tom filme neurobia to čo s Baalom v Continum..
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
bola to pilotná časť Atlantisu http://www.csfd.cz/film/188139-stargate ... is-rising/
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SG-1a SG ATLANTIS
Prosím, neviete kde sa to dá pozerať online ? Doteraz som to sledoval na iserialy.sk ale od vcera to tam zrusili a nasiel som iba ENG verziu 
skús pozrieť na naserialy.cz, ale či to tam je som neskúmal 
škoda...nie je to tam