kurzor nie ako ciarka ale stvorcek
kurzor nie ako ciarka ale stvorcek
Vazeni,
od isteho casu mi na skype kurzor neukazuje ako palicku ale ako stvorcek a je to dost neprakticke ked chcete napr. do vety nieco dopisat a kliknete medzi dve slova a kurzor vam neblika ako ciarka ale ako stvorcek zaberajuce dve pismenka. Viete mi s tym poradit ako to zmenit? Robi mi to nielen pri skype ale aj napr. ked som v adresari pocitaca a chcem zmenit nazov nejakeho suboru tam je tiez kurzor siroky na dva pisemenka.
Vdaka.
robo
od isteho casu mi na skype kurzor neukazuje ako palicku ale ako stvorcek a je to dost neprakticke ked chcete napr. do vety nieco dopisat a kliknete medzi dve slova a kurzor vam neblika ako ciarka ale ako stvorcek zaberajuce dve pismenka. Viete mi s tym poradit ako to zmenit? Robi mi to nielen pri skype ale aj napr. ked som v adresari pocitaca a chcem zmenit nazov nejakeho suboru tam je tiez kurzor siroky na dva pisemenka.
Vdaka.
robo
Re: kurzor nie ako ciarka ale stvorcek
skus stlacit insert?
presne ma toto napadlo xD ..lenže to skôr vyzerá ako obdlžnik nei ako štvorčekMmartin napísal:skus stlacit insert?
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ovladaci panel / ukazovatele mysi ... si pozeral?
skusal som aj insert aj ukazovatele mysi a nic nepomaha - stale mi kurzor blika ako stvorcek alebo obdlznik - neviem presne urcit co je to
-
Grim
Darca
...daj screen...
pridavam teda screen. A podarilo sa mi urobit aj videoscreen aj ked nekvalitny ale pre nazornejsiu ukazku to snad staci. Klikol som kurzorom na 3 rozlicne miesta v nazve aby ste videli aky velky stvorec blika a potom som cast slova zatmavil a zase a jeho konci blikal ten stvorec ktory bezne blika ako ciarka.
- Prílohy
-
- videoscreen.gif
- videoscreen
- (594.31 KiB) 219 stiahnutí
-
Grim
Darca
...skúšal si prebehnúť PC antivirákom?...alebo ho skús vrátiť cez bod obnovenia...
skusal si este tuto moznost?
ovladacie panely - moznosti usnadneni - zobrazeni - a pri moznosti kurzoru dat sirku na uzky
ovladacie panely - moznosti usnadneni - zobrazeni - a pri moznosti kurzoru dat sirku na uzky
-
Thommas
Addict
myslim ze toto sa dalo nastavit aj v tune up utilities... nemas nahodou ten program naistalovay a nieco si tam neprenastavoval???
Ludkovia uz som to vyriesil. kamoska ma navigovala cez Ovladacie panely/Zjednodusenie ovladania/obrazovka a pod nou su moznosti kurzora kde je sirka kurzora. Velka vdaka za vasu ochotu pomoct mi.
to si si nemohol precitat moju odpoved? 
Kód: Vybrať všetko
to si si nemohol precitat moju odpoved?Re: kurzor nie ako ciarka ale stvorcek
v pohode. hlavne ze uz je to ok. v tej chvili ako som pisal odpoved ma aj napadlo dat screen ale potom som si povedal ze to bude asi zbytocne.