no neviem ako vam, ale mne na zeleze GTA4 EFLC beha dost desne...hram lost and damned ale ten obraz je plny sumu, stale prsi, a ked prsi tak to dost trha.Pritom povodne gTA4 mi behalo krasne. Myslel som, ze to je ten isty engine aj vsetko, takze to pofrci pekne... mam reloaded verziu
Dedomil napísal:Tie body sa mi zda sa daju pouzit v Store ak sa nemylim. Niesom si isty. Mozno nieco bude pisane v helpe LIVE. Treba to preluskat ci vygooglit.
hele kupil jsem si GTA 4 na steamu za tich 7,5 eur. No a a kdyz nainstaluju cestinu a ve hre na ni prepnu tak mi to vypne a nemuzu pustit hru takze musim reinstal nebo odinstalovt cestinu ( sice blbe a nevim jestli jsem si nesmazal neco duleziteho ale aspon to funguje) a chtel by jsem se zepta jestli nekdo nevite jak tam tu cestinu dostat a aby to fungovalo, cestina na stahnuty verzii fungovala. Pls helpnete
OMG ten multiplayer je nejaky divny.Dal som si ze Race, a ledva som to odstartoval a superov uz nikde...stratili sa mi, ako je to mozne? inak vsimol som si ze tam mam aj EFLC, to je k tomu zadara ci to treba samostatne platit?
by som sa chcel spitať že hram GTA 4 EFLC ale mi to nesavuje... ako sa mám offline zaregistrovať hmmO_o...alebo vôbec to niekomu savuje?prosím vás poraďte nejako.
vytvoriť nový profil, vyskočí ti okno, zídeš úplne dole .... tam klikneš "ak sa nechcete zúčastniť vytvorte si miestny profil" ... vyplníš nick a HOTOVO
Zdravim, chcel som sa spytat ze uvazujem o zakupeni GTA 4 Ballad of Gay Tony, ale trapi ma jedna vec. Ked som kupil GTA 4 tak mi to lagovalo, az po stiahnuti patchu mi to islo normalne. A kedze BoGT je nove tak tam to fici vsetko OK alebo zas to laguje ? A este som sa chcel spytat ci tam je rozdiel aj v MP alebo nie. A celkovo ci s tou hrou nie su nejake problemy.