Mačka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mačka

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Caute mam taku mau otazocku. Mame asi prvy krat macku :D lebo vzdy sme sa toho stranili, ale nakoniec po dlhych rokoch si nas sama nasla ... Prave dnes ma poskriabala nahodou, ale len trosicku. Stavalo sa mi to casto. Ale to bolo aj omylom z jej aj mojej starny. Taka hrava je. No a hned ako som to zbadal, ta pozeram, ze je nejaka divna. Neviem, ci rodi, alebo ci je chora. Lebo pozeram a nieco z nej islo, vyzeralo to ako male crievko a hned to zozrala. A bojim sa, ze to je pasomnica, ale zasa pasomnica by isla zo zadku vsak? Nie z toho druheho. A strasne za nami chodi, aby sme s nou nieco urobili a zalieza stale do svojej budky. Tak dufam, ze rodi. Este som to nevidel, tak preto sa pytam, ze co to je, ked ma poskriabala, aby som od nej nieco nedostal.
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Mačka

Príspevok od používateľa Turbozilla »

Hej bude kotiť, preto za vami chodi. Daj jej nejaký vankúš, alebo čo aby si malé nebuchli hlavu :) .
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

sprav pekny pelech, nejaku staru deku a hotovo, a nehaj to tak, naša mačka mala pred dvoma tyždnami mačiatka
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Supeer :) dobre spravy, uz jedno je vonku. A moze byt, ze bude mat len jedno? Lebo asi to budu chciet nasi topit :( A to ja nie moc rad ... Ano ma taku budku svoju, uz to zistila. Cudujem sa, ze ked je taka mlada, ze to vsetko tak pekne zvadla A teraz jej mame podavat mlieko a take veci? Lebo som niekde cital, ze to treba. Nieco sme jej tam dali.
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Daj jej mlieko granule pohladkaj a bude rada. :smt033
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Môže mať len jedno. Inak mlieko by sa mačkám vôbec nemalo dávať, aj tak ho každý dáva. :) Veď sa staraj o ňu ako doteraz, hrdá mamička sa aj tak bude venovať svojim malým, tie jej neberte a nechytajte, aby nemali iní pach a neublížila im. Aj keď to je asi bezpredmetné, keď si ich nechcete nechať :?
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

a hlavne tie male nechytaj do ruk ani nic s nimi nerob
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No zaujimeve, ma len jedno :) A to jej nechavame. Je velmi spokojna a vidiet na nej normalne usmev. Len ma hneva to, zevraj ostatni kocuri jej to male chcu zabit (inak je to chlapec). Vecer cihaju a cakaju, aby sa mohli k nemu dostat a zabit ho, aby sa nasa macka znovu asi zacala parit. Jaj to su ale potvory. Asi ju budeme musiet niekam premiestnit, dufam, ze to nevadi. Noo davame jej tiez mlieko, ale aj vodu a maso. Granule nemavala a ani neviem ci by ich zrala.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

odkedy sa nemozu male maciatka chytat? macky nie su zajace..
u nas sa pravidelne ma macka 2x do roka male, a nikdy sa nam nestalo ze by odvrhla dake kvoli tomu, ze sme sa ho chytili..
hmm, a ze by kocuri chceli daco malym spravit? to sa mi tiez nezda, skor su zvedavi.
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

No, stým dotýkaním je to také 50-50 vraví sa, že sa nesmú. Ja som radšej čo sme mali nedotýkal.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vsak zverolekari a chovatelia bezne pomahaju pri koteni a beru tie male do ruk, prezeraju, vazia, atd. A potom vratia spat k mame a vsetko je ok.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To len pri vtakoch sa nesmie chytat, tieto sa mozu :) Uz som aj tak robil a nema s tym problem, este vyzera, ze sa tesi, ale dava si na male viditelne aj tak pozor, ze co sa s nim robi. S tymi kocurmi mi vravela suseda, lebo oni vraj mali vela krat takto male a vzdy sa snazili vecer kocuri prikradnut a zabit male, aby sa potom macka znovu chcela parit. Takto sa jej nechce. Lebo ked som spal prvu noc som pocul, ze su u nas kocuri a robia hluk a obsmietaju sa okolo macky. Ona si ho branila. A najlepsie je na tom to, ze nikdy nechodi kocur sam, ale min. dvaja, aby mali presilu. To su ale spiny, co? Inak chceme macku aj s malym dat do garaze radsej, aj s budkou, dufam, ze jej to nebude vadit. Aspon na vecer, aby sa k nej nedostali, resp. k malemu.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ak jej to bude vadit, tak si ho prenesie niekde inde. To si pamatam od babky, ze macky vecne behali s malymi v papuli a hladali nejake bezpecne miesto, kam ich schovat. Kolkokrat sme ich ani nenasli, az ked zacali chodit a ukazali sa same :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Adulko: vidim ze si z NR, ked si to maciatko nechcete nechat tak ja by som sa ho ujal ale az niekedy koncom mesiaca, ak mas zaujem napis mi SS alebo mail, icq a dohodneme sa :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joj nie, to nie, my ho nechceme davat prec, my si ho nechavame :) Sme si ho velmi oblubili. Keby mala viacej, tak to je ine, to by sme urcite dali radsej prec, ako sa toho "zbavovat". Inak macka moze rodit aj na druhy den, alebo len jeden den? Lebo nejako sa mi nezdala a vyzerala ako keby mala druhe na ceste po 2 dnoch. Inak nasa macka si ho neberie
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

chcete mačiatko? ja Vám rad podarujem aj priveziem ked byvate blizko (SV-SO-MI-HE-VT)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no my mame dve kotne, su ako taky 5 litrovy sudok Heineken..... ak chcete niekto maciatka... okolo MT tak sa kludne ozvite.... neni problem, kazdu chvilu budu kotit, ocakavame dokopy okolo 15 malych. Ak sa ich niekto neujme, myslim ze to skonci ako skoro kazdy rok :smt017
nemyslim to ako bazar uz len ako pomoc pre ne
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

nebolo by lepsie dat tie vase macky vykastrovat, ako zabijat kazdy rok kopu maciatok ? ;)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zas aj kastracia pre tu macku je nie velmi pekny "zazitok" :nono:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Urcite krajsia jedna kastracia pre jednu macku jak smrt pre niekolko...
Napísať odpoveď