//: Chlapcom nado mnou najmä DeJFovi - oplácanie karmy je proti pravidlám a tvoja karma bol pocit urazenia nič iné OK. Keď náhodou niekedy v budúcnosti, nečakaj odo mňa dôvod ani podpis
a co cakas ? to za co si mi dal k- ja dementne sorry za vyraz ale tak to je - ja som vobec nereagoval na xbox vs ps3 ked uz tak tak to zacal hojko - aj jemu si stiahol karmu ?
begbeee napísal:
Práveže mám ponuku aj na používanú PS 3 40GB do 200 €. Nezdá sa mi to výhodná cena oproti 285 € za nové 250 GB slimko. A to slimko sa mi pozdáva viac.
Na PC bazare som pozeral ale tie ceny sú tam inak premrštené, ale to mám pocit aj z iných kategórií... Za 150 € by som nejakú používanú zvážil ale inak nie. Peniaze u mňa chvalabohu - klopklop - zatiaľ problém nie sú.
//: Chlapcom nado mnou najmä DeJFovi - oplácanie karmy je proti pravidlám a tvoja karma bol pocit urazenia nič iné OK. Keď náhodou niekedy v budúcnosti, nečakaj odo mňa dôvod ani podpis
neviem neviem, ono 250 gb je 250gb to áno ale PS3 klasická vyzerá luxusne (to musíte uznať) ale to SLIMko ani bohovy
begbee- prečo sa hráš na nechápavého ? Veď keď ju uvidíš tak budeš búchať hlavou o stenu.
viac sa nevyjadrujem. stačil mi len ten argument o natalovi čo si mi poslal do správy
Filipito napísal:begbee- prečo sa hráš na nechápavého ? Veď keď ju uvidíš tak budeš búchať hlavou o stenu.
viac sa nevyjadrujem. stačil mi len ten argument o natalovi čo si mi poslal do správy