PS3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PS3

Príspevok od používateľa rochedo »

//: Chlapcom nado mnou najmä DeJFovi - oplácanie karmy je proti pravidlám a tvoja karma bol pocit urazenia nič iné :) OK. Keď náhodou niekedy v budúcnosti, nečakaj odo mňa dôvod ani podpis :)
a co cakas ? to za co si mi dal k- ja dementne sorry za vyraz ale tak to je - ja som vobec nereagoval na xbox vs ps3 ked uz tak tak to zacal hojko - aj jemu si stiahol karmu ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

begbeee napísal: Práveže mám ponuku aj na používanú PS 3 40GB do 200 €. Nezdá sa mi to výhodná cena oproti 285 € za nové 250 GB slimko. A to slimko sa mi pozdáva viac.
Na PC bazare som pozeral ale tie ceny sú tam inak premrštené, ale to mám pocit aj z iných kategórií... Za 150 € by som nejakú používanú zvážil ale inak nie. Peniaze u mňa chvalabohu - klopklop - zatiaľ problém nie sú.
//: Chlapcom nado mnou najmä DeJFovi - oplácanie karmy je proti pravidlám a tvoja karma bol pocit urazenia nič iné :) OK. Keď náhodou niekedy v budúcnosti, nečakaj odo mňa dôvod ani podpis :)
neviem neviem, ono 250 gb je 250gb to áno ale PS3 klasická vyzerá luxusne (to musíte uznať) ale to SLIMko ani bohovy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vec vkusu. Niekto možno rád daktyloskopické plochy. A určite nebudem kupovať konzolu podľa toho ako vyzerá.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

begbeee - povieš mi už že kde som začal ,alebo len naznačil diskusiu ps vs xbox ?
Filipito
Darca
Darca

begbee- prečo sa hráš na nechápavého ? Veď keď ju uvidíš tak budeš búchať hlavou o stenu.
viac sa nevyjadrujem. stačil mi len ten argument o natalovi čo si mi poslal do správy :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

trochu bokom, do "fat" PS3ky narvete aj 2 terabajtový disk, do slimu len tie malé šroty do 500 GB...ale to len btw.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Filipito napísal:begbee- prečo sa hráš na nechápavého ? Veď keď ju uvidíš tak budeš búchať hlavou o stenu.
viac sa nevyjadrujem. stačil mi len ten argument o natalovi čo si mi poslal do správy :wink:
Podel sa s nami o ten argument :)
Filipito
Darca
Darca

nechám to tak, begbeemu som napísal ako sa to má , dúfam že to pochopí :) .
Pokiaľ bude chcieť tak ho begbee napíše sám
Napísať odpoveď