P: Nokia 6300
P: Nokia 6300
predávam nokiu 6300 nakoľko mám už nový mobil. Na nej je však pár "chybičiek".. Nefunguje mikrofón a taktiež je trochu poškodený predný kryt, inak je celkom v poriadku. Nemám už záujem to dávať do opravy, lebo ako som už spomínal mám nový mobil. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku (poštovné uhradí kupujúci), ale nie je problém aj osobne v Považskej Bystrici.
Ponúkal som ho tu už raz, no vtedy som nemohol ho ešte nemohol predať. V prípade záujmu ma kontaktuje na emaili [email protected] alebo odpoveďou v tejto téme
//ešte som zabudol dodať cenu... dohoda
Ďakujem
Ponúkal som ho tu už raz, no vtedy som nemohol ho ešte nemohol predať. V prípade záujmu ma kontaktuje na emaili [email protected] alebo odpoveďou v tejto téme
//ešte som zabudol dodať cenu... dohoda
Ďakujem
Re: P: Nokia 6300
Ahoj, akú sumu si predstavuješ ? Čo je to že nefunguje mic ? Nejde vôbec ?
až teraz som si uvedomil, že som nenapísal sumu.. srry.
A mic zrejme nejde len preto (len môj predpoklad), že pri tom, ako sa mi oddrb.. odmontoval predný kryt, tak mi aj nejaký čip zrejme odpojilo, lebo mi to ešte kedysi spadlo niečo také z toho mobilu
A mic zrejme nejde len preto (len môj predpoklad), že pri tom, ako sa mi oddrb.. odmontoval predný kryt, tak mi aj nejaký čip zrejme odpojilo, lebo mi to ešte kedysi spadlo niečo také z toho mobilu
hod par real. fotiek nech vidime ako je opotrebeny a trochu popis tie chybicky...ci sa to vobec oplati opravovat, vies.
no a este otazka, das ho aj za 10E?
Viac by sa asi ani fakt neoplatilo investovať ked boh vie čo je s mic, či niečo z matičnej neodletelo...millo napísal:hod par real. fotiek nech vidime ako je opotrebeny a trochu popis tie chybicky...ci sa to vobec oplati opravovat, vies.
dlho som ho nepoužíval, takže až teraz som si všimol, že dokonca nejde ani konektor pre slúchadlá.
Aby som upresnil problém s krytom.. je ľahko odnímateľný
Aby som upresnil problém s krytom.. je ľahko odnímateľný
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dam 15e
pridem si osobne pren
pridem si osobne pren
ok, na tom by sme sa mohli dohodnúť.. aby náhodou nedošlo k omylu.
Pokazený mic, ľahko odnímateľný predný kryt a pokazený konektor pre slúchadlá
Pokazený mic, ľahko odnímateľný predný kryt a pokazený konektor pre slúchadlá
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ok, beriem, viac info cez SS
ejjj, bistu...to bol fofr...tak nic, no
predsalen vyššia ponuka víťazí