Kopírovanie linku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ku8ac
Amateur
Amateur

Kopírovanie linku

Príspevok od používateľa ku8ac »

Je povolené ked si pre kopírujem link pre download suboru a okopírujem ho na svoj web?
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kopírovanie linku

Príspevok od používateľa Hulkm »

ku8ac napísal:Je povolené ked si pre kopírujem link pre download suboru a okopírujem ho na svoj web?
Ak si si nahodu nevsimol tak toto nieje warez forum tak enviem co tu chces kopcit. Ale inak to je riadne svinstvo ked neikomu kradnes linky a budes ich vydavat za svoje na svojom webe :evil: .
ku8ac
Amateur
Amateur

Myslim že ani ne lebo väčšinou uploadujú preto že za to majú peniaze.A tým že ja okopírujem ich linky budú mať viac stiahnuťí.
A stále potrebujem odpoved či je to legálne ale či s toho nemôžem niečo mať.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ku8ac napísal:Myslim že ani ne lebo väčšinou uploadujú preto že za to majú peniaze.A tým že ja okopírujem ich linky budú mať viac stiahnuťí.
A stále potrebujem odpoved či je to legálne ale či s toho nemôžem niečo mať.
Ci nebudes mat problemy z toho ze budes nelegalne pouzivat linky na nelegalny sofware??? A ked uz tak to spar trochu poctivejsie a napis aspon tomu autorovi ci ich mozes kopcit. Tiez myslim ze zle zaradena tema :) .
satan_dca
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa satan_dca »

nie nic stoho nebudes mat samotne stahovanie je nelegalne cize tie linky kopci ale osobne by som sa spytal alebo uploadoval same a nie vela znich neni platena ale zapaja sa do sutazi a premium ucty a podobne...
ku8ac
Amateur
Amateur

Len ja to potrebujem pre web a preto ich necem uploadovať ja lebo väčšinou vydržia súbory na servery asi 60 dní od posledného stiahnutia a ono to chvilu bude trvať kým sa mi ten web rozbehne tak preto som cel okopírovať linky ktoré sú na forach a stahujú sa a vydržia. Takže tak.
adky
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa adky »

niekto si nepraje vynasanie svojich linkov na ine weby a preto mu napis SS a opytaj sa ho-budes mat istotu,ze mu to nevadi (nemalo by mu to ani vadit,kedze nazbiera body/kredity-vdaka tebe).......a aj keby si sa ho neopytal-kto zisti,ze si to neuploadoval ty? Ak ten dotycny od ktoreho zoberies linky nema v rare nejaku svoju poznavaciu znacku tak to nezisti :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Pokiaľ nie je u autora downloadu napísané že si vyslovene nepraje kopírovanie svojich odkazov a uploadov, tak to je úplne v pohode. A mať z toho nikdy nič nebudeš.
Napísať odpoveď